Idi na sadržaj

Preporučene poruke

3.1.2021. at 20:26, Smucalica said:

 

Tako da, draga @Mia potpuno si u pravu, samo da je zdravlja... sve ostalo će doći... kadgod... možda kad se najmanje nadamo :uredu: 

Baš tako :zagrljaj:
Desila sam se sama sebi.. :srce: pobedila slabosti.. prigrila ih.. skinula 10 kg.. koji mi nisu smetali, ali sam navikla bez obzira na godine, budem fit. 
Mnogo borbe sa sobom, emocijama... 
I znaš.. ako iko razume.. oseća sve ono, o čemu si pisala pre par dana.. ta sam.. jer kada mi se tata ne javi na telefon, jedan deo mene se pokida.. svesna da smo svi mi smrtni.. da nam je stigao avgust, mesec u kom mi je imuno sistem najslabiji, jer sam u tom mesecu imala tragediju, kao mala.. i nedostaje mi moj bata.. lep.. crnook, nasmejan.. onaj, kog sam volela više nego mamu i tatu.. da ne nabrajam... 
Divim  se tvojoj snazi, za lepu  i lekovitu reč.. i dela... :zagrljaj:
 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...
  • Odgovori 2,5k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Ja sam dobro... Ja sam uvek dobro bez obzira na sve što me snašlo, na nogama sam... lupkam štiklicama iii... naoružana samo smeškom hodam kroz poslednje dane ove godine... :uredu:

Nisam otišla na trening. Čekala sam vesti o malenom komšiji, koji je vozeći se sa ocem na bajku, gurnuo nogicu u špic od točka... Obojica su se prevrnuli... Iza njih je bila najstarija ćerka...

Kako sam? Polako koracamo ka kraju svih muka..moje malo zlato se izborilo.. Posledice ce ostati..ostace neki stepen invaliditeta.. Ali je ruka tu gde treba da bude..kakva god.. Jos strepim, jos se

Zakačene slike

  • 3 meseci kasnije...
  • 1 mesec kasnije...

Gladan sam :lol: 

Digao sam kredit da sredim zube, koji su prethodnih meseci u procesu sve bržeg propadanja. Našao sam (za sad, deluje) odličnog stomatologa, koji polako vadi krhotine nekadašnjih zuba, brusi, polira... u pripremi za most. Dakle nema vruće, hladno, tvrdo, čak i mekano ume da povredi rane. Gladan sam. :beyond:  Ali, još malo, ne smeta mi... imaću normalne zube, normalan osmeh.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Od juče sam pod stresom :ufrci:

Sinoć sam komšiju, tinejdžera, vodila u hitnu na ušivanje, posekao je dlan, sam u kući, roditelji mu nisu tu... sinoć mi je pola života otišlo... čovek iz hitne kaže, moram ići sa njim, maloletan je :ajme: ulazak u kola hitne, dobro poznat enterijer i frka: sirena, brzina i motanje u krivini... a ja dečaka mazim po glavi i smirujem, a želudac se diže... slike su mi se ređale pred očima, jbt, nema još ni godinu dana... na prilazu ulaza u bolnicu sam ispraznila želudac kad sam izašla iz kola, a ona sam zbrinula dete :beyond:

Onda nesanica i briga do pola noći, a san ne dolazi...

Gadan osećaj, opet isprepadanost, hladan znoj i moje glupave šale da oraspoložim dečaka

Hvala dragom Bogu... napetost polako popušta i smirujem se

Valjda će noć napokon doneti san :zeva2:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 5 meseci kasnije...
  • 2 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...