Idi na sadržaj

Windows Live Messenger iliti MSN


Preporučene poruke

Meni postao sastavni deo svakodnevice. Kao ni na mega popularnom Fejsbuku, nema me tamo non-stop. Uglavnom u večernjim satima proćaskam s dragim ljudima s foruma, ponekim real life prijateljem ili novim poznanik©om s internet putešestvija. I kod brzih usputnih pitanja gotovo da se pre setim msn-a, nego sms-a.

Koliko često i kako ga vi koristite? Možda koristite neku od alternativa? Koju?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Na sve to sam 'stavila katanac' i pre nego sto sam se 'vencala sa mobillnim' - kad neko n'ume da bude umeren, onda i ne treba da se sigra. Lm, koristila sam MSN, Gmail chat i FB chat. Kada sam navukla virus (i jos neka cudesa) na MSN, to je bio 'pocetak kraja'- izblokirala sam kontakte, i otvorila novi nalog...ali nisam koristila nijedan. .............. Ponekad mi malCice nedostaje, ali kad hocu s nekim da caskam - imam fon :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Hehhh... imam msn... to najbolje zna naš šef, pa kad nešto zapne, ja pokucam kod njega, prvo ga ljubnem, a potom zakukam po pomoć :fijuk: Srećom, on se uvek odazove i pomogne :zagrljaj:

Pored njega imam još par kontakata sa kojima kuckam ovim putem i to mi je ok, za neku brzu razmenu poruka, dok nešto radim, spremam za posao ili učim... dođe mi kao pauza, jedna kratko-slatka kukajuća pauza...

E sad, obično ostavim status da nisam tu ili da sam u poslu, pa kad imam vremena, a neko od meni dragih je tu, ja se onda javnem, onako diskretno pokucam :stid2:

Kod muža na kompu imamo skajp gde se gledamo i pričamo sa mojim bratom i tri male princeze koje gledaju u kameru, smeškaju se i viču ''Teeeeetkkkaaaaaaaa...vidimooo teeeee....'' :uzbud: :uzbud: :uzbud: e, njih najviše volim da vidim...

Ostale programe ne koristim.

Nekad mi je i ovo previše, kad nisam raspoložena :hmm:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Eeee, kad se setim.. :uzdise:

Ranije se podizao sa sistemom, uvek je bio upaljen i uvek aktivan. Kuckala sam non - stop, jedino kad nisam je kad sam spavala i u onim retkim momentima kad me za kompom nije bilo. Umela sam da kuckam do ranih jutarnjih sati. Jedno vreme nisam imala zivot jbg. Imala sam jaaaaaako puno smajlija, jako puno kontakata, cak sam i ljubav pronasla na taj nacin :trep: Ponekad i sama ostavim ovde precicu za smajli koju imam na msn - u. Secam se kako sam za jednu Novu godinu stavila na glavu klovnovsku periku i palila kameru ljudima da ih uveselim :) Zasigurno znam da sam probala _babi da se pokazem, al' nesto ne bese radilo kod nje.. Nebitno to, nego hocu da kazem da sam bas bila adikted.

Eeee, sta je sve ta kamera prenela od mene.. :stid:

LM, danas, upalim ga jednom u pola godine. Usporava mi komp, veza mi je katastrofa i ne palim ga. Eventualno ako me zamoli neko da se pojavim. Skajp imam instaliran, ali ga nisam upalila preko godinu dana. ICQ sam imala, ali ga nikad upalila nisam, ni ne znam kako se koristi :beyond:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...