Starsica 757 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Punjeni krompir Moze da se sluzi i kao prilog, a savrseno dobro bi pasovao i kao glavno jelo. Potrebno: 6 - 7 vecih krompira 100 gr sunke 100 gr slanine dva luka (ili jedan, kako ko voli) 100 gr sampinjona 100 gr sira (trapist ili bilo koji tvrdi koji se tegli) jogurt prezle cen belog luka Krompire treba iseci na polovine i izdubiti kasikom, sto vise moze da se izdubi, tako da ima oblik camca. Poredjati krompire u dooobro nauljenu tepsiju, u svaki krompir sipati po jednu kasiku jogurta i filovati. E sad, fil. Prvo idu pecurke i luk, dinsta se dok pecurke ne puste vodu i dok luk ne dobije onako staklast izgled, na to se dodaju slanina, sunka i sir. To treba da se samo malo zapece, jer sunka obicno pusta dosta slanog. Doda se jogurt (odokativno) i prezle da stegnu tu smesu. Na kraju se doda sitno iseckani beli luk, jos malo treba da bude na ringli i fil je gotov. Tim filom lepo nafilovati krompire, rernu zagrejati na 250 stepeni, krompiri se obicno peku oko pola sata do 45 minuta, zavisi kako ste izdubili krompir. Next time cu da metnem slidze. Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Gulas od pecuraka i belog mesa Potrebno za 5 osoba: - 500 grama pecuraka (moze i vise, nece da skodi) - 500 grama belog mesa - 4 glavice luka - aleva paprika - so - sok od paradajza - biber - beli luk - origano, lovor i cili Sve se zivo secka na delove. Luk za dinstanje, pecurke i meso za kuvanje. E sad, ja sam imala strucnu pomoc Bakutic je sek'o luk, ja sam bila zaduzena za ostalo. Pecurke komotno mogu da se seku na vece delove, posto ce se tokom kuvanja smanjiti. Kad ste sve iseckali, prvo se stavi mesto da se skuva, odvojeno od pecuraka. U meso sam stavila skoro sve od zacina sto sam nasla. Vegetu, biber, malo karija, malo cilija, malo muskatnog orascica, bosiljak i origano. Kuva se odvojeno zato sto pecurke imaju jako jak miris i nisam htela da ga meso nahvata, nego da ima svoju aromu. Kad se to skuva, odlozi se sa ringle i ostavi se da stoji u tom soku u kom je kuvano. Next, luk i pecurke. Prvo se luk posteno udinsta (ja sam roknula dve case vode), dok ne bude skroz mekan, i tek kad bude mekan dodaju se pecurke. Ne dodaje se voda u pecurke jer one same puste svoj sok. Treba da se kuvaju petnaestak minuta, ali to zavisi od kolicine koju ste stavili, moze da bude i duze. Ako ne volite taj miris pecuraka, stavite persun i bosiljak. Kad su pecurke skuvaju, dodaje se mesto zajedno sa sokom u kom je kuvano. Promesajte dobro i dodajte oko pola litre soka od paradajza, kuvajte dok se malo ne zgusne (ako se ne zgusne, dodati gustina), i na kraju dodati dosta origana, sitno seckani beli luk i lovorov list. Malo kuvati da se ukusi sjedine i tananana vojo, Aiko and vesticara 3 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Ovde samo ja trejdmarkujem Belo meso u slaninici Potrebno za 4 osobe: - jedna poveca pileca belina - 300 - 400 grama slanine - 100 grama sira - cen belog luka - pavlaka - senf - so i biber - mnoooooooooogo cackalica :smeh: Belo meso se isece na snicle (koliko mozete, posto je belo meso malo nezahvalno za to, meni je to opet baka uradila), izlupa cekicem ako je potrebno i potopi u mleko. U medjuvremenu, dok ono tako fino upija mlekce, skuvajte kafu: Dok skuvate kaficu i dok je polako ispijate, sir i slaninu iseckajte. Slaninu na snite a sir na duguljaste komade. Da, i otvorite pavlaku i senf E sad, posto ste izvadili mesto iz mleka, obicno ga treba malo ostaviti da se ocedi, mada, nije nuzno ja sam cekala, imala sam baku na ledjima). Dakle, posto je meso spremno, cen belog luka presecite po polovini i time natrljati belo meso. Nadalje, meni su posle ove slike bile previse prljave ruke da bih bilo sta fotkala, pa cete se osloniti samo na reci Posto ste istrljali meso belim lukom, dovatite se soli i bibera, pa ga fino zacinite, ali ne mnogo, jer slanina pusta dosta soli. Kad ste ga zacinili, namazite pavlaku i senf, bacite sir na meso, pa uvijte belinu u rolnicu. Kad je uvijena tako, uzmite snit ili dva tanko secene slanine i (po recima moje bake) komotno je silujte cackalicama, da se ne bi raspalo dok se pece. Kad budete metnuli tovar da se pece, nemojte pretovariti tiganj jer necete moci da okrecete meso zbog cackalica, posebno ako ste na jedno parce mesa naboli 10 komada kao ja (sto je sigurno.. ). Obavezno ga poklopite da bi se i ono od gore ravnomerno skuvalo pa tek posle zapeklo. Ja sam se setila jos necega Da mi se sir ne bi ocmoljio, upalila sam rernu i tamo je stajalo meso do rucka: E dalje: Posto je jelo bilo klot, tj. bez salate, zbuckala sam neku glupost od luka i jaja. Luk sam isprzila na tom ulju koje je ostalo od pecenja, roknula sam dosta karija, a na taj luk sam dodala ostatak od slanine, jos malo pavlake i senfa, narokala bibera i jaja. Napravial sam neki brzinski omlet koji je planuo brze od mesa. Ono sto zaista ostane kao otpadak (kozura od pileta i slanine - ako ostane), date ovome: Bracne ponude primam u inbox :cica: Smucalica, vojo, bellissima and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 (edited) Kobaja a la Starsica Potrebno za 4 osobe: - 4 kobasice - sir (neka bude oko 100 - 150 grama, mada ja to odokativno) - senf - pavlaka Ovo je jelo iz nuzde. Kobaje stoje vec neko vreme u frizideru, neke su nikakve, pa reko', da se ne bace Kobasice treba preseci na cetvrtine a sir treba izrendati. Ponovicu, treba skinuti poklopce sa senfa i pavlake, ja sam to ovde zaboravila da uradim, silly me Svaku cetvrtinu treba zaseci sto dublje mozete jer ce posle taj fil da udje u te zasekline. Kad ste obavili zasecanje, namazete parce sa pavlakom i senfom (komotno mozete roknuti vise senfa, nece da skodi) i pobacate rendani sir odgore. Prvo sam htela da te zasekline filujem sirom, ali sam skontala da je to previse drkanja za gladan stomak pa sam odustala od te zabave. Znam, znam, izgleda kao bolesna shurica. LM, di sam stala.. Da. Kad ste to poradili, naredjajte u tepsiju, ali ne treba puno ulja, zato sto ce kobasica pustiti svoju mast i bice jako masno ako preterate sa uljem. Ja sam tepsiju prekrila sa alu folijom i pekla u Lerni nekih 20 minuta na 200 stepeni. Ne morate peci sa folijom, mozete i bez nje, ja sam samo htela da se dopola skuvaju a dopola ispeku, mada nisam vracala nazad kad sam skinula foliju jer sam bila jako gladna i mrzelo me je da cekam Uz ovo odlicno ide zelena salatica jer osvezava, ipak je kobaja masnija malo. Ovog puta nije bilo ostataka za kera, smorio se kao plovak :kez: Edited November 17, 2011 by Starsica Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ovde samo ja trejdmarkujem Jebiga kad si postavila visoke standarde. Sad ja kao treba nesto da palamudim kako diMstam, poxujem i poshiram a nemam slike da potkrepim pa jos sve jednako resajzovane, pa chista Lerna pa ovo pa ono.. A plus da licim na nesto odavno bih se okacila na erotiki ne bi cekala ovu kulinarsku temu.. Evo izkopiracu ovo od tamo, znam da je moje, poznam i tanjir i rukopis. Bareno povrce pomesano sa feta sirom, poshkropano maslinovim uljem i zacinjeno bosiOkom, kojeg mechem u sve i svasta, volim mu miris. Obecajem da ce sledeci put biti nesto kompliciranije i bolje potkrepljeno fotkama. :zakletva: Aiko, Smucalica, bigrancer and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Meso a la Nema Ime Potrebno za 4 osobe: - pola kile snicli (od bilo cega, mi smo ovog puta imali neku krmetinu) - pola kile rostilj kobasica - 7 glavica luka - 200 grama sira - pola litre soka od paradajza (ili litra, ako zelite vise safta) LM, ovo nije striktno moj recept, drugarica mi je dala ideju jer je to pravila videvsi recept ne znam gde, ali sam ja to malo modifikovala. Dakle, meso se zacini, luk se isece na kockice a sir se izrenda. Kad to zavrsite, pekac maaaalo nauljite, cisto da se ne nista ne lepi za dno. Prvo se naslaze luk a na luk ide sok od paradajza kojeg u tom sloju treba da ima vise iz razloga sto se taj luk tu skuva: Na taj sok se redjaju meso i kobaje i na njih ide sir (ali kako god zelite redjajte, ja sam pravila dva sprata da bi bilo vise sira). Kad potrosite mesinu, opet odgore stavite luk i polijete sokom od paradajza, i ako vam ostane sir, stavite i njega. Nemojte poklapati pekac jer sok od luka treba da ispari, ja sam se tu zajebala jer sam poklopila na sat vremena pa se meso dopola skuvalo. Tako da, nix poklapanje. Roknite ga u rernu na 200 smesta stepeni, pece se oko sat i po vremena. Konacne slike nema jer smo pojeli sve. Opet :kez: Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Malopre skoknuh do kuće da doručkujem i obradujem sva moja čula. Od kako sam pre četri nedelje promenio režim ishrane i drastično suzio izbor namirnica, jedno od otkrića i jela u kojima naprosto uživam je sledeće: Luk isečem na četri koluta, u stvari zavisno od veličine da svaki kolut bude barem oko centimetra debeo, pa ga na laganoj vatri pržim sa obe strane da se ustakli, dobro pobiberim i zalijem sa ulupanim belancima. Ne mešati! A na pola pečenja omlet okrenem kao palačinku. Naprosto se davim u tome. Prelepi osećaj kada zagrizeš luk. Ima divnu strukturu pod jezikom. Jedina zamerka je što dok se luk prži, odnosno okreću kolutovi, dosta prska. A prevrtanje omleta obavezno, bez obzira na moju zavidnu veštinu baratanja sa tiganjem, iz predostrožnosti radim iznad sudopera. :kez: Edited November 23, 2011 by Adrijan Nisam u kupatilu. :lol: Smucalica, Duga 12, Glisha and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 jbg,nemam fotoaparat al imam lagan i brz recept koji moji prijatelji obozavaju elem izdinstati crni luk,dodati par cenova belog,iseckanog,tresnuti u to konzervu pelata,ako treba i malo domaceg paradajz soka i prokrckati dok ne postane gust sos ne razbijati komadice pelata posoliti,pobiberiti,umesati bosiok obariti makarone u slanoj vodi u vatrostalnoj redjati: sos-makarone,pa sos ,a u njega ususuriti komade (krupne )mozarele,ozgo opet malo sosa pa makarona i zavrsiti sa sosom narendati preko malo nekog kackavalja,ili posuti pamermezanom pa u rernu kunem se da je za veceru uz casu vina oda hedonizmu...:kez: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 Cufte od tunjevine Potrebno za 5 osoba: - 3 konzerve tunjevine u komadu (ima vise ) - 3 cena belog luka - 3 glavice crnog luka - 2 fina snita slanine - 3 jajeta - prezla i mleko - sir - vegeta, biber, origano i kari Tunjevinu dooooobro ocediti od tog njenog ulja i usitniti je. Crni luk izdinstati a beli iseci sitno, sitnije. Crni luk se dodaje na kraju, dok se beli luk doda odmah u tunejvinu da bi meso dobilo taj smek. Slaninu iseci na sitno takodje, isto kao i sir i dodati u smesu. Na kraju, dodati jaja, prezlu i mleko, kao i crni luk, i prezlu ili mleko dodavati dok se ne dobije kompaktna masa. Zaciniti po volji, samo sa karijem ne treba preterivati. Ruke navlaziti i praviti cufticeeee Nemoj da se neko smej'o mojim papucama :kez: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 Musaka od tikvica i povrca E sad, ovde ima svega i svacega. Od planiranih samo tikvica i pecuraka, upalo je jos stvari Potrebno za 4 debele porcije: - oko pola kile tikvica (na snite, na krugove, svejedno) - pola kile pecuraka - 200 grama sira - prezla - pavlaka - so, biber - rostilj - kobaja i maaalo slanine (a to je upalo samo zato sto je ostalo u frizideru) - jedno jaje i malo mleka E sad, zakonima logike, tikvice i pecurke prvo treba posebno spremiti jer ce one pustiti svoj sok, ali ja to sa tikvicama nisam uradila, sledeci put hocu. Dakle, tikvice samo malo isprziti i tako przene ih dodati u tepsiju. Na tikvice namazati pavlaku, pa na taj sloj pavlake pobacati pecurke. Ja sam na pecurke stavila sir i prezlu i rostilj - kobaju. To je prvi sprat. Drugi je isti samo se doda ono malo slanine. Kao preliv da bi se steglo, umuti se jedno jaje, ostatak pavlake i malo mleka. Time preliti pripremljenu musaku, odgore pobacati jos prezle i sira (ako je ostalo sira). Jelo je lako, ta kobasica unutra je cisto zbog smeka. Lillith 1 Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Makaroni (ili sto bi sumadinci rekli Penne) alla rustica U malo dubljem tiganju isprzim belo meso iseceno na kockice kad onako ponarandzasti, izvadim i u to ulje nasecem jednu baburu i nju malo uprzim dodam 2dcl neutralne pavlake, vratim ono mesishte i mesam dok se ne zgusne pred kraj dodam pola kesice narendanog parmezana, malo soli, bibera i bosiljka. Ne dodajem zacine tipa vegeta, bag, zacin C.. Prejaki su i neutralisu miris parmezana i bosiljka. Sluzim uz one koso secene makarone. Brzo se sprema a super je ukusno. Moji svi volu pa im cesto pravim. To sam jednom jela u Panteru i s obzirom da nisam trazila recept vec sam sama rashchivijavala sta su metnuli mogu ga nazvati Trade Markom. Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 aj 'vako da se i ja upisem spageTle(makarone ili kakvo god testo) sa puno vrsti sira uzmete malo dublji tiganj ili serpu kakvu imate vec....u nju, na tihoj vatri, izrucite po litra neutralne pavlake, pa u nju dodate 2-3 zdenke sir i ceo jedan krem sir...mesati dok se sve ne sjedini...sitno iseckati 3-4 chena belog luka i ubaciti u to...skinuti to sa vatre...u medjuvremenu uzeti i sitno iseckati slaninu, sunku, kobaju, belo meso...sta imate i proprziti lepo...ocediti od masti, presuti sve u tiganj sa smesom ranije pripremljenom, posoliti po ukusu...jos malo na vatru, promesati i sve preliti preko ranije skuvane testetnine...od gore posuti parmezanom ili izrendati kackavalj...kako ko voli i koliko para ima e sad ima i dodatak ako niste previse gladni ili ako volite i ovako.... moze se sve to zapeci jel...sve to sasuti u pleh, napraviti smesu od jaja i pavlake i preliti i zapeci jedno 15ak min posuti persunom, origanom ili sta god... veoma je ukusno, a brzo se sprema aj uzdravlje, ako neko proba nek kaze utiske :) Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 Vekna od mesa Za jednu lepu, debelu veknicu, potrebno vam je: - kila mlevenog mesa (ja uzeh mesano svinjsko - junece, ali je u principu svejedno, kako volite, moze to ti od piletine) - 100 gr sitno seckane slaninice - 100 grama sitno seckanog (ne rendanog) sira - lepe 3 ili 4 glavice prodinstanog crnog luka (luk mozete i ne morate dinstati) - 2 - 3 cena sitno seckanog belog luka - 3 jajeta - prezla - senf - kecap - sok od paradajza (moze i ne mora, stavili ste kecap, ali ja stavih oba) - prezla Nema tu neke nauke. Sve to treba sjediniti dok ne bude dobra i lepa masa koja se nece raspadati. Samo nemojte preterivati sa senfom, imace drugaciji ukus. Kada to sve izmesate, uzmite papir za pecenje i njime oblozite tepsiju, pa na tom papiru napravite finu veknicu rucicama. Cusnite je u rernu na 200 stepeni, i pecite dok ne porumeni. Kad ste i to odradili, izvadite tepsiju iz rerne i veknu okrenite da se i druga strana ravnomerno zapece. Vekni treba oko sat i po vremena da se dobro ispece iznutra i spolja, pa nemojte zuriti nigde. Jelo je dosta sito, ali, trust me, nista ne ostaje za veceru :kez: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Sos od pecuraka Potrebno: - pecuraka po volji - pavlaka - jogurt - beli luk - snit slanine - susam Pecurke iseci na krupno, slaninu iseci na sitno Beli luk usitniti a susam proprziti dok ne dobije finu zlatnu boju. Pecurke dinstati i kad su pri kraju kuvanja ubaciti slaninu zbog smeka, dodati pavlaku i jogut (po ukusu), dobro zaciniti (ja roknem dosta bosiljka) i ubaciti proprzen susam i beli luk. Malo ga jos kuvati da se sjedine ukusi i voila, sos gotov za 15 minuta. Evilka 1 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Iskopiracu tekst sa drugog mesta, da ne kuckam jos jednom, samo je malo modifikovan recept. Pita sa jabukama (American pie) Potrebno za testo (ako govorimo o tepsiji precnika oko 25 cm): - 300 grama brasna - 100 grama istopljenog margarina za kuvanje - oko pola solje vode - kasika secera - tri prstohvata soli Fil: - kilogram jabuka (mada, komotno moze i vise, po ukusu) - 150 grama smedjeg secera - kesica cimeta (opet, moze po ukusu) - kasika brasna - 100 gr cokolade za kuvanje - malo ruma (tek toliko da zamirise) I korica odgore: - 100 - 150 grama smedjeg secera (ko zeli sladje, stavice vise) - 150 grama brasna - 100 grama otopljenog margarina za kuvanje Testo: Svi se sastojci pomesaju, umese i kad je smesa kompaktna, uvije se u foliju i stavi u frizider na nekih pola sata. Fil: Jabuke se ociste, od vaseg ukusa zavisi da li cete jabuke rendati ili seci na vece parcade. Opet, sve se pomesa, jabuke, cimet, secer, cokolada koju ste izlomili na manje delove, rum i brasno. To pusta divan sokic. Korica (crust): Kada pomesate sve sastojke, dobicete tvrdu masu koja se drobi. Tako i treba pobacati na fil, da prekrije povrsinu. Nije frkica ako ima vise, nece pokvariti. Kada ste zavrsili, tutnite piticu u rernicu, pece se na nekih 180 stepeni od 45 minuta do sat vremena, sve zavisi koliko vam je debelo testo. Prijatno vam, mislite na mene dok budete jeli. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Puzici Kiselo testo & nadev....vec po zelji, jelte (slatki ili slani) Ovo je sa ``pizza` varijantom: kecap, sunkarica, sir Ovo je iz moje rerne....da ne mislite da sam krala od Gugla :lazygirl: Mia and Aiko 2 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ela...dajde koju rec o ovome gore...:lol: ELA 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 P`da...ko me terO da se Qrcim Kiselo testo - klasika... kilo brasna, po litre mleka, 1 kvasac, malo secera, i dve kasicice soli Kad ga umesis i odmoris, rastanjis oklagijom, namazes kecapom, pospes sitno seckanom sunkaricom rendanim sirom, pospes origanom...pa urolas. Seces debljine 1 cm i redjas u pleh sa rastojanjem jer ce narasti (ako si bio dobar majstor). Naredjane na pleh, takodje ostavis da `odmaraju`, a onda u rernu. Mozes da ih filujes i sa sitnim sirom, i pospes susamom, kimom, itd Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Juče sam u prodavnici zdrave hrane kupila dva različita brašna, jedno crno i jedno raženo brašno, pa sam danas eksperimentisala, zavezala kecelju i mesila... Moram da priznam da su mi hlebići tj pogačice ispale odlične Jednostavne pogačice 2 šolje od 2dl brašna 1 šolja jogurta 1 prašak za pecivo 1/2 kašikice soli sve sam to umesila, ostavila da se odmori 15 minuta umesila 8 pogačica i u podmazanoj tepsiji pekla na 180 dok nisu porumenele ove su od crnog brašna, a druga tura je pravljena od ražanog :) vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Bounty ''kolac'' Mjera je casa od 2 dcl. 1 casa tecnog jogurta 1 casa mlijeka 1 casa ulja 1 casa kokosa 1 vanili secer 2 case secera 2 case brasna 1 kasicica praska za pecivo Glazura: 100 gr Cokolade 3 kasike ulja (ja ponekad stavim slatku pavlaku, bude ljepse) Jos dokaz.. upravo razrezala.. :balavi: Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Par pitanja: - Navedene mere su za koliku tepsiju? - Koliko dugo se peče i na kolikoj temperaturi? Vita jela, zelen bor, čekam HITAN odgovor. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (20x17); moze i veca, bude tanje - a moze i veca mjera i veci pleh onda U prethodno zagrejanoj rerni peces na 180 stepeni, nekih 30tak minuta. Provjeri cackalicom da li je peceno, al vidi se odma. A da, ja sastojke ne umjesam tim redom, vec prvo jogurt, mlijeko pa onda odma secer, da se lijepo istopi pa onda sve ostalo.. :) Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 2 jajeta 1 jogurt 2 case (od 2,5 dcl brasna) 1 casa secera 1 prasak za pecivo 1 vanili 1/2 case ulja pekmez kakao Snjeg se napravi posebno pa kad se sve izmiksa, umjesa se. U pola smjese dodate kakao i onda sipate u pleh kako hocete. Ja sam prvo obicnu smesu pa onda onu sa kakaom, a mozete i red ove, red one i sve tako.. Evo ga, cekam da se ohladi, da prerezem i ubacim pekmez. :) vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Slikica nesto zeza pa evo, malo ''ostalo'' za danas.. Izgleda ovako, a imena nema.. (odg. za voju) Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Joj super...onda ga nazovi "vojin prerezani"...(odg. za Lejdi) :smeh: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.