Apolodor 709 Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Situacije iz postova koje napišu forumaši prikazati fotografijom na šaljiv način. Recimo: Tema: Kakvi vas muskarci privlace? Jednostavno. Onaj koji ne da da ga vucem za nos. Na ljepotu nisam nikad padala niti budem ikad pala. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Tema: Masturbacija Nikako nisam za samozadovoljavanje. Ja sam neko ko voli da se prepusti svim carima sexa, (neko ko voli one bezobrazne centimetre )...znaci, nista sama... Santimetri da, banana NE! Boginja, Kumica and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Tema: Veliki vs Mali ...aha...stara prica...na ovoj temi mi nije mesto... Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 Tema: Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti Jesam li ja zec, il' neko drugi? Ti si Boginja 1 Quote Link to post Share on other sites
kompaj 257 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Imam ideju!!! slavkos 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Pa, ples bi se mogao naći na mojoj listi bez previše uvijanja, ali nekako ipak uspevam bar da ne gazim one koje su se usudile da pristanu na takvu avanturu, ako ništa drugo. ... Možda bi Sanjalica one gore tvrdnje mogla da potvrdi. Barem detalje o čepanju. :kez: Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Perverzno? Zivotinje,pisanje, sranje, slicni ogavni fetisi... :roll: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ti misliš da su zimoljupci tako labilni? C c c...uvijek je tu alkohol da zagrije dušu. Zima, zima, e pa šta je?! Ako j' zima, nije lav. Zima, zima, pa neka je, Ne boji se ko je... Rakijica spasila Poljaka u ledenoj noći 28. januar 2011. 17:36 > 17:37 Policijska patrola na jugu Poljske naišla je tragajući za pijanima i beskućnicima kako bi ih sklonila u toplo, na Poljaka koji je preživeo ledenu noć na autobuskoj stanici sa čak 10,24 promila alkohola u krvi. ... Sunflower 1 Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Tema: Šta vas nervira kod muškaraca...? Sto ne moze dve stvari da radi odjednom. Jedno po jedno.... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Lepo ja kažem, na ovoj temi stalno bi mogla da pišem. Hajde dobro, kriva sam, što jest-jest, ali me srce boli za onaj "naglašeni" deo...pri samom dnu... Eto, to samo meni može da se desi... ... Naša veštičara posle razgovora sa drugom organom zbog vožnje Zmaj Jovinom. Čim su čuli za maltretiranje drage nam Veštičare, raja sa NSPortala je organizovala masovne demonstracije. Pošto je manifestacija uredno prijavljena, organi su organizovali obezbeđenje okupljanja kao za paradu pedera. Protest biciklista u Novom Sadu Oko stotinu biciklista od gradskih vlasti peticijom traži da se ukine zabrana prolaska biciklom kroz centar Novog Sada, odnosno kroz Trg slobode, Zmaj Jovinu i Dunavsku ulicu. ... Pošto naša vlast ne zarezuje vapaje naroda, tako su ignorisali i ove opravdane proteste iz očaja. No, kao smo mi preduzimljiv narod, neko sa iskustvom je organizovao "Kurs za ophođenje sa organima". Tu jedinstvanu priliku iskoristila je i Veštičara, te je izdvojila vreme i energiju za večito napredovanje u veštinama preživljavanja. Veštičara u društvu polaznica kursa. Veštičara je kurs završila sa najvišim ocenama iz predmeta "čežnjivi pogled", "kuku i lele", "kako vam dobro stoji uniforma" i "keš end keri". Posebno je bila po'valjena za uspeh u predmetu "i panduri su muškarci pa imaju oči". Veštičara na dodeli diplome. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) * Ljubav, seks, erotika* Erotika i seks* Kako GA zovete? 'Lepi moj' ... slatkishu :stid: Edited February 25, 2011 by Glisha Adrijan and ELA 2 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Sinoc za poker stolom,su pali dogovori izmedju sefa M i akcionara NSportala!Za svakog novog clana,dobijaju se nove akcije Ja dovela dva clana,ali sef izgleda ceka da se otstampaju nove novcanice Da bi isplatio :neznam: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Danas: zora rana ...jos se nije ni razdanilo ...izlazim na ulicu i uzdahnem od ushicenja - sneg veje k'o da se istresa perjani jastuk, a moje stope su prve koje ostavljaju trag na trotoaru. Kako ne kapiras? Da je bila kisa, ne bih se dvoumila da otvorim kisobran... Edited February 26, 2011 by vesticara ELA 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 ... I volim da se prezivam isto ko moje dete. Pripadnost nekome, ljubav i sve ostalo sto nosi zajednicki zivot, ne dokazuje se izborom prezimena, vec na druge nacine. A ko voli - njegova stvar, nek nosi i 5-6 prezimena ako mu se tako svidja. Rodila Fata i deseto muško dete, pa je doktor pita: 'Fato, koje ćeš mu ime dat'. Pa Mujo, kaže Fata. Pa dobro Fato, i desetom detetu daješ ime Mujo, pa kako ih prepoznaješ, pita doktor. Pa po prezimenu, kaže Fata. Aiko 1 Quote Link to post Share on other sites
Valter 359 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Tebi haltere ništa ne uzimam za zlo baš si mi nedostajao Uploaded with ImageShack.us ............ Ekipa paparazza u akciji: Sve za ljubav ponovo zajedno :stid3: kompaj, bigrancer, Kumica and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
bigrancer 640 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us ............ Ekipa paparazza u akciji: Sve za ljubav ponovo zajedno The Never Ending Love Story ..... ...:) Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Skupile se zeneeeeeeee da sljapkaju gresnikovu goooozu ja sam i pribor spremila,ali Operacija zakazala Slika govori vise od reci Uloge:s'levA,na desno...Glisha(voajerista ) Jeca(karijerista ) Kumica(promoterka SM alata ) i Vesticara(koja je pala od smeha,pa je apatar nije Uvatio ) I desno skroz Gresni (pas koji laje,a ne ujeda ) vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 EPP momenat Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Glisha za predsJednika :ajde: Naravno nema mocuga SVI ZA GLISHU?GLISHA JE JEDAN/A :lol: Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Danas na ulicama Novog Sada mecava prava...Neki uzivaju,neki se muce,a neki pak citaju po ovom "divnom" vremenu Vesticara je u solidarnost sa Nama koji volemO Sunce pokusala da ga na svoj nacin prizove AIko je i pored MINICA,bez Kitica imala problema Dok je goSn Adrijan,uzivao u carima snega i citanju erotCkih prica :neznam:jel ce biti sutrasnje prognoze i izvestaja,mozak mi se smrzava pri samoj pomisli na ono belo *ovno napolju :dry: Aiko and Glisha 2 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Sve mi poTaman ........posle duge setnje po suncanom danu, umorne nogice mi masira zgodni dasa ELA 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Već po ko zna koji put. Kad god u vestima na netu vidim da se nešto dogodilo u inĐiji, pomislim da se dogodilo u InDiji i obrnuto. Malopre sam brže bolje potrčao da vidim neverovatnu vest o događajima u InĐiji, kad ono međutim.. Negdo oko Novog Sada,pojavila se U kojoj se non stop pojavljuje i nestaje mala varos Indjija,koju nekim cudom,uvek zameni velika INDIJA Dal je do rupe ili Sefu treba :lol: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Neo, u iščekivanju drugog pogotka na putu ka 3 miliona evra: :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 > Erotika i seks > NSportal "javna kuca" Sun i ja...a ko je ispod nas, nije sad toliko bitno.. "Bitno je bitno.. matzo!" - reče paparazzo. Čoveče.. onu japanku sam odvalio, a bosanku sam bukvalno razvalio. Samo da se zna. I to.. u sred zimskog sna. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts