Idi na sadržaj

„Komšijin Wireless“


Preporučene poruke

„Komšijin Wireless“ proglašen za provajdera godine u Srbiji

BEOGRAD, 7. april 2011. (Njuz) – Internet provajder „Komšijin Wireless“ izabran je za Internet provajdera godine u Srbiji, na osnovu ankete koju je radio popularni magazin o računarima „PC Press“.

Anketa je obuhvatila uzorak od 100.000 korisnika Interneta u Srbiji, koji su odgovarali na pitanje „Kojeg Internet provajdera koristite?“. Kompanija „Komšijin Wireless“ našla se na ubedljivom prvom mestu sa 76.25 odsto, a zatim slede Eunet sa 2.2 odsto, Orion Telekom sa 1.9 odsto i Verat Net sa 1.8 odsto.

Glavni i odgovorni urednik magazina PC Press Dejan Ristanović kaže da nije iznenađen trijumfom Komšijinog Wirelessa, ali da nije očekivao baš ovoliki primat na tržištu.

- Zanimljiv je podatak da je Komšijin Wireless u Srbiji mnogo bolje kotiran nego u zemljama Zapadne Evrope. Primera radi, u Francuskoj usluge ovog provajdera koristi tek 7.6 odsto korisnika Interneta, u Norveškoj 5.4 odsto, a u Švajcarskoj samo 1.3 odsto korisnika. Ovi podaci nedvosmisleno dokazuju da su komšijski odnosi mnogo topliji i srdačniji u Srbiji nego na zapadu – objašnjava Ristanović.

Istraživanje je takođe pokazalo da korisnici Komšijinog Wirelessa pokazuju veliku privrženost ovom brendu. Ispitanici kažu da najviše vole da koriste usluge ovog provajdera u slučaju da im je komšija neviđeni drkadžija koji pušta glasnu muziku, šeta hodnikom bez majice, i pušta svog psa da piša po otiračima. Takođe, korisnici se najčešće opredeljuju za usluge ovog provajdera preko komšije čija je žena histerična kučka koja vrišti posle ponoći, pojačava “Farmu” do daske, i usisava u 7 ujutru, a pritom ima iritantnu decu koja se po ceo dan deru ispred zgrade.

PC Press je dodelio i nagradu za najaktivnijeg korisnika “Komšijinog Wirelessa” Draganu Joksimoviću, taksisti iz Kaluđerice. On je u proteklih godinu dana putem ovog provajdera skinuo 167 terabajta porno filmova, kompletnu diskogafiju Zvezda Granda, kao i sve delove Žikine Dinastije. Da bi ovo postigao, Joksimović je instalirao specijalni bežični ruter koji je vukao Internet od svih pet komšija istovremeno.

Izvor

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Jaoooooo, što sam ja volela kod moje kume u Sloveniji "komšijin wirelles" ojhaaaaaaa...

Morala sam čak i mojoj poštenoj kumi da pokažem kako se to radi, čisto "za prvo vreme" kad kupi laptop...i bi "prvo vreme"-pazila je na času!

Mada, i ja sam bila "nečija komšinica", dok ih nisam na'vatala...Ne bi ja komšu ni na'vatala da komša nije prevaziš'o samog sebe i preter'o. Tada sam "zavrnula slavinu" i bilo je "e neće moći ove noći".... Stisla, pa ne dam.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

I ja imam dobrog komšiju koji nije zaštitio svoj WiFi :kez:

Od kako se doselio u kuću pored (umesto onog petla noćobdije :hmm: ) doneo je i svoj bežični net koji ja obilno koristim svaki dan...

Telefon mi je memorisao komšiju pod nazivom ''Ap31'' i uglavnom sam okačena na taj net i kuckam sa telefona... vrlo retko koristim komp od tada :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • 7 meseci kasnije...
  • 2 meseci kasnije...

ako budte isli ili dolazili prema/iz EU, slobodno se parkirajte na travu, u shumici ispred shumicine kuce! shumicin net je vas zvanican internet provajder. :uredu:

bit ce to tako sve dok ne provalim kako se podesava taj prokleti ruter! :lol:

mozete navratiti i na kafu, samo mi donesite Traubisodu! :astasad:

Moj net vise nije bez lozinke, preterali su komsije u eksploataciji istog.

Eto vam sifre, ako navracate: affaaffaaa

Traubisodu samo ubacite u postansko sanduce! ;)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sad ste me podsetili, u Bosni moj free komšijin wireless provajder postavio šifru (kafić ispod zgrade). Nije mi se silazilo dole da pitam koja je šifra i pretražim ostale dostupne mreže. I među njima jedna, naravno zaključana, s nazivom:

"prc_komsija" :srednji: (nekako sam odma' zamislio i ovaj naš srednjoprsti pored imena)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 5 meseci kasnije...
  • 1 godinu kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...