Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 357
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Pratite Šešeljev twitter nalog u vezi ovoga, nećete zažaliti. 

@Morph nema bogznakakva ovlašćenja kao preCednik, žao mi ga je po malo ... but lepo je to objasnila Vesna KLIK ili KLIK ili KLIK

A da mi ne izađemo sutra na izbore, pa ne pobedi nijedan (pošto nam nema sreće ni sa jednim), damo zemlju u arendu pa na pecanje :cesces:

Zakačene slike

Pa, nemaju predsednički izbori veze sa premijer(k)om, biće verovatno DS-SPS-URS, a sad bi premijer mogao biti i sam Tadić... Što se tiče čestitke iz EU, verovatno su imali pripremljene obe čestitke, pa jedna procurela u javnost, ništa posebno.

Inače, ne znam zašto je vest o pobedi Nikolića primljena tako tragično, bar među mojim prijateljima na fejsu. Maltene se država sutra raspada jer Tadić nije pobedio. Ne da se suštinski ništa neće promeniti, nego se bukvalno ništa neće promeniti. Zar zaista neko misli da je Nikolič promenio kompletnu retoriku i ciljeve politike te dobio podršku Đulijanija i prećutnu saglasnost EU da postane predsednik tek tako? Šta, odjednom mu se ćefnulo da vidi kako je na drugoj strani? Mućnite malo.

I ja sam bio ubeđen da će Tadić ubedljivo pobediti.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

nisam bas bila ubedjena da ce Boris ubedljivo da pobedi,vise sam bila sklona tome da mislim da ce razlika da bude jedva jedan posto,ali ovo me je bas sokiralo...

znam ja da su Tomini glasaci revnosni na izborima,da su lojalniji ideji ,da veruju zdusno u bajku o Velikoj Srbiji do Tokija,ali......jbg....mislila sam,puci ce opet...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Muka mi i od jednog i od drugog, tako da mi je skoro, pa svejedno. Ono, drago mi je što su skinuli Dijamanta (Puuu, 'bem ga u ime.), ali žao mi što je naslednik takav, kakav je.

Sa ovakvim menijem političkih partija i pojedinaca mislim da je najbolja kombinacija bila da Dijamant (Puuu, 'bem ga u ime.) ostane preCednik. Jebiga, ipak je lepši od Tome. Ali da vladu formira "opozicija", ono, bilo ko sem DS-a i URS-a. Tako da bi Dijamant (Puuu, 'bem ga u ime.) izgubio ogroman deo uticaja, a ostala bi mu, uglavnom, protokolarna slikanja i kokteli.

A sada jedna prigodna, da podgrejemo atmosferu!

http://www.youtube.com/watch?v=CtSP2GHxUzg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pa, može Nikolić da predloži i Peru Detlića za predsednika vlade, džaba mu ako Pera nema većinu.

Nisi me skapirao, isto tako može da ne predloži nekoga za mandatara. U prevodu da drvi onu stvar i da neće da predloži nikoga iz Tadićeve koalicije za mandatara, pa tako par meseci, pa može i skupština da se raspusti i da se ide na nove izbore, itd. Ali meni je najverovatnije da će biti nekog kompromisa i da će na kraju Dačke biti premijer sa već dogovorenom koalicijom. Kohabitacija samo takva.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ceo dan razmišljam šta se dogodilo, kakve će biti posledice, da li je moguće, bla bla bla??? I onda sam počeo da razmišljam da je ovo možda i dobro za Srbiju, u smislu da niko nije večan i da neke stvari ipak ne mogu više da prolaze. A onda opet pomislim da nisam ja možda naivan i da je ovo neka čudna igranka??? Stvarno nisam siguran ni u šta! Ono u šta sam jedino siguran da ukoliko se Toma Evropejac osili, Vojvodina će da na---e dodatno. Em je izgubio izbore ovde, em smo svi mi "separatisti i autonomaši", a on ipak potiče iz najnacionalističke partije.:jok::jok::jok:

Lepo mi nije dobro!!!:(:(:siroma:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

@ A, ne, ne! Da ne preJudiciramo, mozda i ne prihvati, ali ako IPAK, ne moze da svoje reci porekne ... u ma kakvu politicku retoriku ih upakovao. Mogao je da kaze 'Mozda', i da onda gradjani uzmu u obzir mogucnost i da prihvati ... ovako, u etar je otislo 'Necu'! :vez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...