Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Kada otvorite vrata ormana uvek se iznenadite kako je pretrpan. Nedostaje makar jedna polica ili fioka. Da biste sa što manje para rešili problem, za početak rešite se suvišnih, nepotrebnih stvari. Zatim nabavite sitnice koje će vam pomoći da red ponovo zavlada u vašem garderoberu.

13776_orman-shutterstock_64608544_hf.jpg

PLASTIČNI DŽAKOVI

Sve što trenutno ne nosite, sezonska odeća i obuća, posteljina možete da stavite u plastične ili platnene džakove. Stvari će biti čiste, a ubacite i kuglicu vate natopljenu lavandinim uljem i odeća će biti zaštićena od moljaca. Od dimenzije kese koju odaberete zavisi gde ćete je držati. Mogu da stanu u orman, ispod kreveta, u podrum ili na tavan. Birajte modele od različitih materijala, ali je važno da jedna strana bude providna da biste mogli da vidite šta je u kesi.

Za još više mesta, kupite kese kojima vakumski izvlačite vazduh pa ćete uštedeti još prostora.

KUTIJE

Kutije praktične i dekorativne, možete ih držati u ormanu, ali i izložene na policama. Dimenzija, boja i uzoraka ima zaista mnogo. Ako nabavite kutije iste boje kao što su zidovi ili nameštaj, savršeno će se uklopiti i neće opterećivati prostor. Ako izaberete kutije u kontrastnim bojama, dobićete zanimljiv detalj. U njih najbolje odlažite sezonske stvari.

KORPE

Sjajno rešenje za one koji vole prirodne oblike, boje i materijale. Mogu biti vrlo efektan ukras u prostoru. Neke su postavljene i u njima možete držati odeću od osetljivih materijala. U njima možete čuvati čarape, nakit, papiriće, majice... Ako želite da ih čuvate u unutrašnjosti ormana žičani modeli su idealan izbor.

izvor: klik na link

Kutije su u mom domu najidealnije rešenje, dok ne se ne odlučimo na korak selidbe, ili preuređenja stana - tuto kompleto :) ... samim tim... i ugrađnju američkih plakara...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Imam problema sa 'viskom' stvari i manjkom plakara. Za mene su vakum kese idealno resenje, mada se ispomazem i sa ukrasnim, prakticnim kutijama. Smenom godisnjih doba, prebacujem zimsku i letnju garderobu, ali ne samo nju - i cebad, jorgane, visak posteljine, itd. Za uredniju i bolju preglednost u ormanu, koristim i one plasticne karike (kao lanac) na duzinu, odprilike 5O cm, nakacim nekoliko ofingera sa kosuljama (pa, umesto da stoje jedan do drugog, oni vise jedan ispod drugog...em stane, em vidis sta si stavio :cica: ). Preko kaputa, jakni, sakoa ili onih 'elegantis varijanti', navucem najlon dzakove preko ofingera (cisto da prasina ne ostavi tragove). ..............ps.moji ormani 'cakum-pakum' sredjeTi, nema mesta ni za kutiju sibica, a kamoli svalera da sakrijem :strikeraj:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...