Turkmenbashi 937 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Ne postoji privatnost na netu, a tek ne postoji na FB. FB mi je koristan za logovanje na brojne sajtove i za kontaktiranje sa rodbinom i prijateljima i tek da bih ponekad nešto shareovao. Za drugo ga i ne koristim. Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Meni je tab sa Fejsom uvek otvoren. Nisam uvek online, ali sam uvek tu. Sad, da li sam opterecena.. :smeh: Igram neku igricu pa sam tu uglavnom da bih je proveravala kad mogu. Sta znam, ja volim Fejs. Secam se kako sam kategoricki odbijala da imam profil, jos pre 4 - 5 godina, a sad mi je to verovatno jedini sajt na kom sam azurna. Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 volim... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Sada više nemam vremena. Tek kasno popodne, prelistam ko novine..odigram igrice i to je to...ali volim da pogledam fotografije dragih mi ljudi. Volim da pročitam nešto lepo...i što bi rekao shumica volim.. Smucalica and shumica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Sada više nemam vremena.Ni ja moje vreme je unapred potrošeno za celu školsku godinu... Od kako sam instalirala mesindžer, fb ni ne otvaram,sem kad me neko priupita ili skrene pažnju da nešto pogledam,i onda odgledam i izlajkujem i to je to...sve me manje tamo ima,a kako se radna godina zahuktava,tako se moje net prisustvo smanjuje... Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Jesam opterecen...Poceo sam i poslove da obavljam preko fejsa. Pola poslovnih partnera visi tamo pre pocetka radnog vremena. Pa, hajde onda da krenemo sa konsultacijama u pet ujutru, uz kafu. Elem, nisam to hteo da napomenem. Imam problem psihicke prirode. Zenski profili, odnosno osobe koje su iza tih profila znaju me poprilicno izbaciti iz takta. Tipicna sema koja mi dize pritisak je sledeci:ONA: povlacim se malo sa neta, treba mi privatnost, da ne mislis da se ljutimJA: ok, razumem, no problemOnda nekad malo cimnem, uglavnom nema odgovora, no problem. Onda posle nekog vremena ona cimne mene, ja do guse u poslovima, evo, oki sam, radim. Za par dana me cimne, ja jos uvek radim. Onda ja cimnem, nema odgovora.Posle par meseci:JA: E, caoooo, vidim da si online, kako si?ONA: Ja sam mislila da ces me ti kontaktirati ali si ispao prilicno dvolican, cim me nema, ti vise ni vremena nemas. Ne zelim vise da se druzim sa tobom! Ma more zene, razmisljate vi svojom glavom????? Ufffffffffffffffffffffff!!! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 Ma more zene, razmisljate vi svojom glavom????? Ufffffffffffffffffffffff!!! Jok - razmišljamo vašim glavama i odmaramo usput zato se tako i ponašamo. Btw.. ne volim kada se žene i muškarci, a ljudi generalizuju. Nisu sve žene iste. Nisu svi muškarci isti. A ljudi su uvek ljudi. Ae zdravo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts