Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Obilazim teme, i skontah da mi se prica nigde nece uklopiti.. pa reko' da imamo i jednu sa zivotnom problematikom :kez:

(*#$%#* Koncentraciju mi ubija *&$@#$%# komsija sto drnda +*&^$# kosilicu koja mi ne *_+#& mira)

Izadjemo ti mi tako sinoc, uz dogovor da nista necemo piti, posto drugarica vozi, pa cu ja da se solidarisem. Ona je ostala trezna, ja nisam :kez: LM, vec neko vreme me tri tipa smaraju kad me sretnu, a ja ih prcam na suvo da sam zauzeta pa da ne mogu zato da budem sa njima (missim, imam nekoga, ali je to u takvoj razradi da je i za to potrebna posebna tema), ali volim da pricam sa njima, cisto da vidim dokle su spremni da idu, a ja da vidim na koliko jos kracem lancu mogu da ih drzim. Znam, nije od mene lepo sto ih zajebavam, al' sta cu... Muskarci :trep: I tako se sinoc zadesi da sva tri tipa budu tu, a ja sam kao zoljica zujala od jednog do drugog do treceg da bismo se svo cetvoro nasli ispred klonje (a gde drugo) gde je izbio pichvajz, jer jednog poznajem jako dugo, i bas taj se nasao da ovoj dvojici objasnjava kako mene niko ne sme da dira blablabla, neke maco gluposti, pa su kao svi zapenili sa nekim unosenjem u lice jedno drugom, a ja ih ostavila da pene i otisla da sharabockam. U medjuvremenu, kad sam krenula kuci, ostao je samo jos jedan pacijent koji se za mene zalepio kao lepak (bolje receno, oci su mu se zalepile za moj dekolte.. zalepile bi mu se i ruke, al' bih onda ja njemu zalepila jednu samarcinu) i navalio da ja ostavim decka, on ce meni da pokaze ne znam kakve lepote.. A ja onako pijana ga pustim da me poljubi bezobrazno blizu usana, okrenem se i odem. Al' ne lezi vraze.. Dodjem kuci, vidim Fejs upaljen, setim se da me je skoro dodao za prijatelja.. Necu da citiram svoju poruku, samo cu da objavim da sam mu sramno u poruci ostavila broj telefona ajme.gif. Iskljucila sam telefon :dry:

A da vidimo.. Sta je to vas snaslo? :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 141
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Družio sam se pola dana sa policijom i forenzičarima. Nepoznato lice ( ) nam je sinoć u tri ujutro "obilo prostorije" i "otuđilo" 22 hiljade novih dinara. Ja poslednji zatvorio, ja prvi otvorio loka

Morpheus, devojka za sve, otkucao odštetni zahtev za pljačku koja se dogodila pre neki dan. Menadžer, na kog je pala obaveza da isti nosi u policijsku stanicu, vraća se poslepodne neobavljenog posla.

Danas mi je pripala neslavna uloga da ugasim objekat u Temerinskoj u kom sam radio tačno 11 meseci i koji je obeležio jednu životnu prekretnicu za mene. Napisao sam poslednji izveštaj, ispraznio smeće

  • 4 sedmica kasnije...

Nije danas, ali jeste u subotu.

Kako ne videh ovu temu tada, mada je moglo da se napiše i u "ovo samo meni može da se desi.." ajd sada da napišem...

Šišam živu ogradu, elektirčnim makazama. Ono čudo od psa mi skače u ruke, jer ga svaki zvuk bilo kakve mašine nervira ( pa bi da ga pojede!!). Borim se s njim, borim se s onih 50 metara produžnog kabela za struju...i naravno presečem ga totalis. Mislim lepo sam ga ravno presekla....:lol: Malo je varničilo..malo je izbio osigurač, ali preživela sam.... :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Nije danas, jeste juce, oni koji su procitali neki moj post znaju da sam krstila najbolju drugaricu. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosna i srecna zato sto je izabrala mene :) Znala sam ja to, odavno, da sam ja ta koja ce je krstiti jer je takav bio dogovor, ali je opet, meni bar, to velika stvar. Puno mi je srce za ovaj vikend :) Evo slicke jedne, cisto da vidite kako smo bile lepe:

07052011890.jpg

Mene vidite, devojku u sredini, pored mene, sam krstila, a ova skroz desno je krstila mene :)

Kad budem imala vise slika kod sebe, pocasticu i vas ondaK. Dotle, par'te oci na ovoj slidzi.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

U voznji pukce mi sajla za kumplug.

Javim se kuci i kazu mi da ubacim u 2 i da krenem. Ali nece bre auto skace ko podivljala zivotinja :lol:

Naljutim se javim se opet, posvadjam se lepo i cekam pomoc. Ali za to vreme pokusam opet da krenem i - uspem. :uzbud:

Ali- dolazi semafor i moram da stanem, naravno auto ugasi, pa nakon toga opet muke da krenem.

Jjedva stignem do konacne destinacije iiiiiiiiiiiii - trebam stati i parkirati, ali kako???

Naravno - leteci :hahaha:

Isto ko u Zikinoj dinastiji

Prezivela sam!!!! :jupi:

Izmenjeno od strane člana Malena
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Svi vec znate da sam ponosna vlasnica jednog patuljastog kunica, ovo pisem ako neko slucajno nije obavesten..:kez:

To je jedno najumiljatije i najnestasnije bice na svetu, a omiljena zabava su mu kablovi oko mog laptopa..mis mu je posebna poslastica i vec mi je pregrizao kabel jednog, a sinoc i drugog..malopre svratim, kupim misa (opet) i cvrsto resim da ovaj cuvam i sklanjam ako mi zeka nije na ocima..i krenem malopre u WC i ponesem misa sa sobom jer je zeka pusten i vrslja okolo (sinoc ga je pregrizao dok sam otisla u susednu sobu da zatvorim prozor, cirka 30 sekundi)..i spopletem se o Lazine patike, za koje nemam predstavu sta rade na sred kupatila i u tom pokusavanju da odrzim ravnortezu, ispadne mi mis ditekt u WC solju..:lol:

I zamisli, ne radi..:hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nije danas, juče...

Vraćala sam se posla i izletio mi je pas pred auto. Nisam ga uopšte vidjela i udarila sam ga :(. Srećom, bar ga nisam ubila.

Zaustavim se, izađem iz auta...i kad sam ugledala svoj autić bilo mi je došlo da sjednem na sred ceste i plačem. Branik iskrivljen, zaštitna plastika popucala sva i visi po asfaltu :(. Gledam ja tužno u to i čujem negdje neki glas. Okrećem se oko sebe i nema nigdje nikog. Sagnem se da pokušam plastiku podići malo da bih mogla otići do majstora i opet čujem neki glas. Ustanem, opet razgledam oko sebe, nema nikog. O, Bože...pa, je li haliciniram ili šta je??? :fiju: Kad se žena proderala da je iznad mene na brdu bi mi lakše malo, bar nisam prolupala ako sam već kola slupala.

Da ne dužim...kola su kod majstora.

I 'bem ti 'vakU nafaku! Prvu platu nisam još ni zaradila, a već sam je pola potrošila.

Živote lutalico! :mukica:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nije danas, jeste juce, oni koji su procitali neki moj post znaju da sam krstila najbolju drugaricu.

Kad budem imala vise slika kod sebe, pocasticu i vas ondaK.

Cisto samo da odrzim obecanje :) Oni koji imaju moj Fejs, slike su mozda videli, pa, ne znam sta da vam kazem. Uzivajte jovo - nanovo.

229278_222114351147976_100000482378956_8

Na ovoj slici obratiti paznju na moju facu :smeh:

227276_222114434481301_100000482378956_8

227730_222114737814604_100000482378956_8

Moja kuma i ja :srce:

225996_222114901147921_100000482378956_8

230717_222115321147879_100000482378956_8

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Danas sretnem kolegu sa kojim sam onomad radio.U devet ujutro.A on pijan...

Ali ne onako:zapio se pa pijan, nego konstantno pijan... alkoholičar :(

Igrali i fudbal zajedno, bio brz k'o vetar.

A sad alkoholičar.Ne znam da li me je stvarno i prepoznao.Priča o nekim biciklima i probušenim gumama...

Kad bih znao da Veca neće čitati rekao bih: e jebemliga:(

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Opet ja.

Priča počinje juče: kosim ti ja tako juče po votnjaku, i usput poravnavam krtičnjake i neravnine grabuljama dok se mašina 'ladi.iI dok sam tako poravnavao, krajičkom oka primetim da nešto puzi.Pomislim neka žaba.Pogledam pažljivije kad ono zec.A mali k'o grudva zemlje.

Ja inače mrzim te divlje zečeve jer mi prave štetu: grizu koru mladih voćaka.Nekoliko voćaka su mi i uništili.

Al' ovaj baš mali...

Ostavim ga ja na miru:reko' doće mu mati pa će ga pokupiti.I odem kositi na drugu stranu.

Danas popodne nastavim košenje, ali proverim da li je otišao.Kad on svega par metara dalje.Za 20-ak sati nije se pomerio ni par metara.

U tom mi nestade sajle.A nisam kupio rezerve.

Ništa, stavim ja čelični nož i nastavim 30-ak metara od mesta gde je zec.

Odjednom nož udari u nešto...

u tog malog zeca.

Za desetak minuta se pomerio 30 metara, a za ceo dan tri.

I naravno ubijem ga :(

I sad će i Aiko da me mrzi:neurotic:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Snasao me je odlazak za Toronto zbog vaznih mi obaveza :roll: al' nije sad to bitno. Bitno je da je pored svih onih prethodnih divnih, suncanih, toplih dana bas jutros naslo nebo da se namrci :dry: i bas kada smo ulazili u kola pocelo je tako da seva, grmi.. neko je bojler otvorio i srucila se kisurina samo takva. Ja, kao poznata panicarka i prparos kad su te vremenske nepogode u pitanju ... ceo put do Toronta molila sam se da nas ne grune :lol: , da nas neko ne pokupi na putu jer se prs' pred okom nije video i tako to. Pa jos kad smo stigli u prestonicu "malko" smo omasili skretanje pa je pao lahki trip around the world (kisurina naravno i dalje pada). Elem, onog momenta kada smo pronasli i parkirali se ispred zeljeno-trazene destinacije kao da je neko dunuo u one oblake... "puce" sunce, udari sparina... To meni neko namerno danas smestio oli what?!

Sve u svemu, dobila sam casu la'ne vode da se smirim (jbg grmi-seva, to je za mene golem stres :kez: ), obavili ono zbog cega smo dosli i aj kuci preko IkeJeeee.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Cima me neka tamo sa nekog sajta, em danas sam caskao o nekim davno vidjenim profilima...

Stize mi dva put prazan SMS sa nepoznatog broja... Stigne mi poziv, ne uspem da podignem, zovem nazad, javlja se automat...

:blink:

Koja me sad cima?

Malopre, opet poziv sa istog broja. Stisam tv, ustanem, da se ne cuje po glasu da lezim, uspostavim vezu, vrlo ozbiljno kazem: Halo!

Kada moja cera sa ekskurzije, sve traktore su gurnuli u jarak, stigle do hotela ali ne zna da li sme da punjac od fotoaparata da ubode u steker na kome pise 220V. (sram je bilo, opet je potrosila kredite pa je od nekoga pozajmila mob! :blink:)

Ma samo ti ukljuci ceri ako nam bog da, eksplodirace, pa cemo tuziti hotel i dobiti lepe parice! :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Ajmo ovako redom...za danasnji dan..

...udarila sam bradom u vrata - ne pitajte me kako jer ja sam majstor za take stvari :lol:

...htjedoh zalit ruze pred kucom i sad ja pocnem zalijevat i izadje susjed i mi ti pricamo, a voda tece li tece i dok ja opet skrenem paznju na blesave ruze - voda ljeva iz njih sa sve zemljom na ''pod'' ..a pod skoro pa bjele boje.. nisam se naribala posle, uopste.. :roll:

...bila legla u 9.. pazi U DEVET.. rekoh, ajde.. mozda se desi cudo, komp mi ionako ne radi.. i zvoni telefon.. :roll: ''Sta radis? Ustani. Odma sad. Dodji na kaFu?'' .. ''Ne pijem kaFe, spavam.'' .. ''Koga ebes ti, nije ni 10? Digni dupe, dolazi do kavarne!!'' .. '' Pm...'' ..i tako odemooo i ja nesto pricam, masem rukama ko i obicno i ispred terase okrenem se jer sam isla prva i Bog zna kako sam okrenula nogu ispadne mi koljenooo.. kao da me ovih dana ionako ne boli dovoljno zbog promjene vremena.. sreca pa se sam i vrati :lol: ..al boliii.. i bolice jos dva, tri dana sigurno.. :(

...dodjem iz grada, mama mi prica nek mahnem rukom, jelte da se svjetlo vanjsko upali, da vidi nesto u autu/na autu, sta ja znam gdje.. i naravno ja uzmem kljuceve iz auta, usput maminu torbicu jer je ostala na zicu i krenem da ''sredim'' svjetlo i kako sam mahnula rukom (u kojoj je bila mamina torbica) mama progovori ''Ne masi previse torbicom, nije stabilna..'' ..i.. jel vam moram pricat sta se desilo sa torbicom? :hahaha:

Mislim, najgore je to sto dan jos nije zavrsio.. ja se moram jos istusirat, presvuc i svasta nesta, a kako me krenulo najbolje da odem lec.. pa nikome nista.. :hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

... poseta dispanzeru, jer je nocas bila 'igranka bez prestanka' ... Mamin kamper dusu ispovracao...i valjda sve ono sto je u sebe uneo za tih 4 dana. Bila sam kao policijski islednik - Jesi l' pio, jesi l' duvO, jesi l' prao ruke, jesi l se kupao u 'ladnom Dunavu, jesi l' mokar spavaO ..........e, ako sam ga mrcvarila, trebala sam jos i gore - da mu kampovanje ne padne na pamet u skorije vreme :dry:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

oČi mi ispadoše,alaj ste ga kuckali...hm..Uhapšen Hadžić,umrla Ejmi,otišO Hadžić,sa'ranili Ejmi,nešto se zakuvalo na granici sa Kosovom..Mnooogo,bre,vesti,za tako kratak period..I,jok-nisam imala oČinjega vida da iŠčitam ko je šta kome ovde kazO,i zbogRadiČega.. Drago mi je da ste svi dobro,i ja sam..Ajd' uzdravlje!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Između ostalog... :crkoh:

Volim što me majka jezičavu rodi :kez:

Pošto je selo selo, a umišljeni predseljani Bgd-a umišljeni... ilegalno smo priključeni na kanalizaciju, koja još nije ni završena..

kao i većina stvari kod nas, započeta... i nedovršena - naravno.

Pre neki dan smo primetili vodu u garaži...

:hmm: Začepila se paralela...

rešivo...

Malo sutra...

'Ajd sad neko da zove ljude iz opštine, zadužene za te mirišljave poslove,

i da ih zamoli za uslugu... za koju može da ih boli ćošak - levi - osobito.

Shvatim, kroz čitavu priču... da je direktor mirišljave firme,

čovek... kog poznajem od malena..

Prvo je suprug razgovarao sa njim...

Ovaj ga je otkačio u troskoku, sa punim pravom... (ljudskost, ili bilo koji sličan faktor ćemo da zanemarimo)

Rekoh mom starijem anđelu... daj mi broj... :kez:

Šta će čovek sa mnom, zna me, da mi... broj..

Pozovem direktora, predstavim se, pod devojačkim prezimenom,

apelujem na njega kao majka..

gde me on poklopi.. da su majke dozvolile očevima ilegalno priljučivanje...

(agrh.. fucking politika... kao iz topa odgovor na sve)

''Čika.... sve ja to razumem i poštujem... i ne zamerite..

ali.. ovo je potez očajnika, tačnije očajnice, (mislim se, kakva dramaqween :roll: )

zar kanalizacija treba da nam se izliva po čitavom naselju - svi ćemo se prozboljevati, molim Vas, učinite nešto...

(idu i izbori, mi ćemo da budemo fini i nećemo glasati za Vas, a

vi ćete da budete još finiji i napravićete ustupak, a mi ipak nećemo glasati za Vas - preletače - posebno... )

Kaže čovek: ''Ne znam... videću šta mogu da uradim''..

Pomislila sam da je rečeno.. čisto da me skine s' vrata...

No...

pre desetak minuta zove čika...

i kaže da je sve sređeno... i da je kanalizacija osposobljena...

na neko vreme... skakala sam od sreće, da mi je bio tu, izljubila bih ga :lol:

Tako da sam u znaku čišćenja tuđih i svojih govana, na daljinu :roll:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 5 sedmica kasnije...

Treba mi ogledalo ali ne gotovo neg' da mi ga naprave. Kaze meni moja kuma da to pogledam u Albi, izaberem ogledalo (velicinu) i ram pa ako mi cena odgovara platim i imam :kez: .

Elem, gde je Alba u Novom Sadu? Pa ne zna niko tacno. Izguglam i vidim.. aha. raskrsnica Cara Dusana i Futoske pa prema Novom naselju kod druge raskrsnice na cosku. Doooobro. Spremim se i krenem laHkim korakom, valja se i prosetati "malo" .

Idem ja tako idem i dodjem do Futoske, skrenem prema naselju i picim. Prodjem prvu raskrsnicu, priblizavam se drugoj al' nesto nema Albe :lol: Stadoh na sred raskrsnice sto bi se reklo.. nema je. Nikog ni da pitam :( ... to svi voze biciklove i kola, malo je "djaka pesaka". Gledam u produzetku, sve neke zgrade ("malko" sam zaboravila na taj kraj) ako krenem dalje doci cu do Veternika al' on mi ne treba. :lol: Aj' ti Marinko kuci, tj. nazad. Predjem ulicu, jos se osvrcem, gledam da slucajno nisam omasila... ne videh ja Albu nigde :jok: .

Pa nista, mislim se u sebi, bar cu se lepo prosetati i to je nesto. U to zapisti mobilni, poruka. Kuma, ali druga ne ova koju svi znate :kez: . Citam poruku, nista vazno al' ipak "trazi" odgovor. I sad kretenka, umesto da stanem i iskuckam joj poruku, onako corava nabadam po slovima i naravno ne gledam kud idem. I bas navraga, pred onom prvom raskrsnicom nesto grade, putic neravan, iskrenem nogu tako fino da mi se pokidala kaiscic na papuci. Puuu majku mu girly016_2.gif . Zavrsim poruku i pocnem da se smejem samoj sebi. Nema sanse da dodjem do stana pesaka, ne znam ni koja je tacna adresa pa da zovem taxi. :cesces: E pa neces ga majci. Izujem papucu :lol: , predjem raskrsnicu, procitam na kuci koji je broj u Futoskoj i nazovem taxi. Lepo im objasnim gde sam al' oni meni:

"Gospodjo, da li ste na strani gde je higijenski zavod ili preko puta?"

:blink: Kraca pauza s moje strane :lol:

"Ma tu sam na autobuskoj stanici.. a da, vidim i higijenski zavod.. da, da na strani gde je bla, bla..."

"Vozilo ce doci za 3 min"

"Hvala lepo, dovidjenja"

Proslo 3 min., nema taxija. Zapalim cigaretu znam da ce onda odmah doci.

E sad, ja bih se zaklela da sam zvala Novus al' evo ti vozilo iz VIP, stade malo nize od buske stanice i ceka.

:ces: Trci "mala" i sedaj u taj :hahaha:

"Divno sto ste dosli :treptrep: " velim ja, "do M.D. molim vas :treptrep: "

I tako se zavrsila moja potraga danas, prilicno bezuspesno i sa manjim kvarom :lol: .

PS. Ako neko zna tacnu adresu gde se Alba nalazi bila bih vam zahvalna da mi kazete :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pisala sam nesto za ispit i u toku pisanja,hemiska malo malo pa prekida. U jednom momentu,prekine se i pobegne mi misao. Poludim bacim hemisku i podjem po drugu.Na vratima mi visi ogledalo,koje je zakocuano na ekser. U onom afektu naglo otvorim vrata i ogledalo padne,razbije se na pola. Vratim ogledalo na isto mesto i majmun pipnem tamo gde je napuklo. Kako sam to ucinila,celo ogledalo padne i razbije se u najsitnije delice. Poshashavila sam...dobro ocistih ja to,pomislih koliko je samo promaja jace udarala ta vrata i sad je bas palo. Odem do kuhinje da iskokam kokice. Stavim kokavac,nalijem ulja i nisam nasla odgovarajuci poklopac,pa sam stavila stakleni. Dok su se kokale,napukne staklo i razbijem poklopac :smeh: (pomislih,bolje da legnem da spavam kako ne bih jos nesto razbila). Vratim se u sobu sa preterano masnim kokicama,a pre toga sam sipala te kokice u neku staklenu posudu. Usla u sobu i pogledam da mi se kompjuter zakocio,jos malko se iznerviram i spustim naglo posudu ,kad ono i ona pukne...........

Dakle u roku od jednog sata,uspela sam da razbijem ogledalo,poklopac od sherpe i posudu. Sve je to posledica Hegela i njegovog jebenog apsoluta...s obzirom da je kod njega sve kruzno,doslo je tako i kod mene lancana reakcija lomljenja mojih zivaca i predmeta. Bas lepo :ljutko::ces:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...