Turkmenbashi 937 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ovo bi mogla biti tema na kojoj bi se diskutovalo o obradi digitalnih fotografija. Ako imate neke zanimljive savete, tutorijale i slično ostavite ih ovde. Ako imate neko pitanje tipa 'kako da uradim to i to' ostavite ovde pa možda neko može da pomogne. Za početak jedan način da od digitalne slike dobijete sliku koja odgovara crno belom filmu. Potreban vam je odgovarajući softver (photoshop npr) gde imate chanel mixer i za crvenu, zelenu i plavu unosite sledeće vrednosti (obavezno čekirate monochrome): Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Pre bilo kakve obrade - http://lensfler.wordpress.com/2011/08/28/podesavanje-monitora/ Mia and GlorijaTreca 2 Quote Link to post Share on other sites
maski 10 Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) moj prvi retušerski rad (i fotografija je moja) feb 2011 neobarocco mi je prstom pokazao na planetu koja se zove stock. od tog dana na ovamo sam mnogo toga naučila. hvala neo :mahanje: Edited April 7, 2014 by maski neobarocco and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 lepo lepo, lepe Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts