Morpheus 5,112 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Podelite s nama neke zanimljive/lepe pozadine za desktop, da nam vreme provedeno za računarom bude oku udobnije. Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Ovo je trenutno moj download Smucalica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Progress bar ~by neobarocco vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 (edited) Edited November 5, 2013 by gOOzatEE Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Evo nekoliko fantastičnih iz najnovijih verzija KDE desktop okruženja iz linuxa, na Mac savršeno legli a mislim da su za Windowsovu desetku još bolji uz neke izraženije boje pozadine pločica. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Lepe su,ali bi mi nekako izazivali nervozu ne bih mogla da ih dugo gledam..Kad smo kod te pozadine,ja bih neke lepe pejzaze ,inace,kad mi je lap bio zadnji put kod majstora primetih da posle na svakih mesec dana sama se pozadina promeni,ranije nije ..i imam isto neke lepe pejzaze,zalaske sunca,more i sl.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Ja baš i ne volim pejzaže, ne zbog samih pejzaža već zato što imam neku opsesivnu crtu da mi sve na desktopu mora biti uklopljeno jedno sa drugim, a pejzaže jako teško mogu uklopiti s bilo čim a da to meni bude lepo kao celina. Evo nekoliko "prirodnih detalja" iz moje kolekcije: luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 E ovo je predivno !!! ..takve stvari i ja volim,one me smiruju.. Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 29, 2021 Author Report Share Posted June 29, 2021 Par onih koje sam koristio u poslednje vreme... ili su mi generalno zanimljivi, jer macOS je dosta izbirljiv sa kojim pozadinama izgleda kako treba Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts