Idi na sadržaj

Koju mrežu koristite?


Koju mobilnu mrežu najčešće koristite?  

18 glasova

  1. 1. Koju mobilnu mrežu najčešće koristite?

    • mt:s
      7
    • Telenor
      8
    • Vip
      3


Preporučene poruke

Telenor je primarna.

Vip sam imala godinu dana, totalno sam bila nazadovoljna, i strpljivo sačekala isticanje ugovora, ugasila broj, i onda vodila žestok rat sa njima, i naravno pobedila. :beyond:

MTS mrežu imam u priparid varijanti i makismalno koristim sve promo akcije koje imaju...taj broj mi služi sa zevzečenje sa kumicom.... :fijuk:

Da, i taj broj zna samo par ljudi...totalno je nebitan.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Prošle godine sam kupila pripaid broj iz Miligram paketa, i imala svaki mesec 2010 sms za 200 dinara...šta da ti pričam...:fijuk:

Ove godine na ovom istom paketu, imaju akcija sms-manija: za 49 dinara-4900 sms u naradnih nedelju dana...Ne da kuckam...nego bolje da ne pričam.

Znam da i od samog broja kao i paketa MTS-a, zavisi kakvu akciju nude. Drugarica ima pripaid MTS broj i ona nema u ponudi ovu varijantu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Oduvek Telenor..po meni najbolji..:ok:

Jap, i meni. Za sve ove godine imam isti broj, i tesko sam se navik'la, da masa njih ima i po 4 broja (jbt, dovijam se kako da ih 'krstim' u adresaru). Razmisljala sam da uzmem i jednu mts-ovu karticu, jer je vecina kontakata iz te mreze. .............. I, da, TelenorCi imaju mnogo ljubazne, i fine, i strpljive zaposlene chike i tete, i svi su se trudili da mi pomognu kada sam ih smarala za aktivaciju 'klika' :stid2: ....... NeCu da ih menjam ni ako o5 sprzim karticu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

super mi je kad treba sa nekim da se cujem ili da sibnem es em es pa ne znam na kom je trenutno broju, na jednom se javlja gov. posta, na drugom ne stize izvestaj o dostavi, na trecem se opet javlja milozvucni signal o nedostupnosti.. i tako ne znam jel sam mu rekla il mu nisam rekla.. u takvim slucajevima obicno kazem, okej brachala od sad ti zoves mene, jep se i ti i tvoje kartice..

bila sam na moPtelu pa sam sad na, logicno, telenoru.

12 godina ista mreza, isti broj. :beyond:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 7 godina kasnije...

Posle deset godina, pre dva dana sam podnela zahtev za prenos broja iz Telenora u VIP. 
Telenor ima dobru pokrivenost.. mnogo toga lepog.. ali situacija, koja se desila danas - tj. juče mi je samo potvrdila da sam napravila pravi korak. Nazvao me je operater iz Telenora, da me ubedi :roll:  :lol: da se vratim ipak u Telenor. A ja čekam dedu da mi donese peškire :kez:  i već pravim kalkulacije u glavi, usput pubertetlija domacuje, a mladić ''sa druge strane žice'' uljudan i pristojan ispituje zašto.. kako.. odgovaram mu uljudno, i jasno mi je da je svuda gotovo isti režim. Ali, kako kaže @veca :srce:  i njih ćemo da menjamo, ako se pokažu kao nekorektni, jer mi njima plaćamo usluge, a oni rade za nas. Nema tu mnogo filozofije. 
Lm.. kaže lik.. spomenula sam mu Total paket, ali da po istoj ceni u VIPu dobijam više gigabajta interneta.. ''ova ponuda ne postoji, ali za Vas može.. '' 
Mislim se, nismo na pijaci.. i šta? Za mene može, a za nekog ne može? :blink: 

Prekinem ga ljubazno, zahvalim mu se, poželim sreću.. uz pitanje: ''Da li je bilo potrebno da podnesem zahtev, da biste me kontaktirali? Da li smo dotle došli? I da.. ja sam ona magarenka, koja kada jednom stavi potpis, a potrebno je mnogo.. više nema povratka - ukoliko naravno ne budete za dve godine imali kvalitet iznad kvantiteta'' . 
U čitavoj priči, meni je bilo žao mladića, koji radi pod neviđenim pritiskom.. ali.. sve može da se zameni.. mobilni operater je najmanji problem. 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

 

Telenor je operater moj i drugih operatera imati neću! :zakletva: 

​Tako sam i ja razmišljala do momenta, kada sam otišla da kupim broj za miceka u Zemunu. Automatski su mu instalirali aplikacije koje nije želeo - kao prvo, kao drugo - kao provo, kao drugo - uslovljeni smo uplatom određene svote, na svakih mesec dana. Mene za moj novac ne može niko da uslovljava. Ko je koga izdao? :lol: 
Operateri su zamenljivi, i bezmalo.. isto s.. drugo pakovanje. 
Bitno je da sam na mreži, danas tj juče sam dobila sms sa obaveštenjem kada će broj tehnički da se prenese. Tačan vremenski interval ''tog i tog''  datuma. Ti vrlo dobro znaš koliko to ''švapski tačno''  pije vodu kod mene. Jesam frik i tim se dičim :andjeo: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...