Idi na sadržaj

Legalizacija marihuane!


Da li ste za legalizaciju marihuane?  

25 glasova

  1. 1. Da li ste za legalizaciju marihuane?

    • Da.
      16
    • Ne znam, nisam siguran/a.
      1
    • Ne.
      8


Preporučene poruke

  • Odgovori 82
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

:joint: Ja sam za,iz više praktičnih razloga,o kojima nije mudro pisati ovde,al dobro sad... Pametnim ljudima koji biraju mesto,vreme,društvo i imaju meru je jasno šta hoću da kažem,da ih neumer

NE! Pokazite karakter i ne konzumirajte drogu!

Ja sam zavisnik od cigareta.. i navučena sam na štrudlu od maka Nemam kad da razmišljam o marijuani.. dok se borim s'mnogo jachim opijatom.. s'makom makovo zrno a i biber mi je suml

Dobro, poznajem čoveka koji se uverio u to zašto jedu izmet od krave..ali nema veze. :)

Nisam lično probao, ali hoću sigurno ako odem tamo :mig:

A travu koristim 11godina, i strašne stvari sam radio u životu.

Kada je koristim, počnu da mi padaju na pamet užasne stvari, kao na primer:

Kako ću srediti kuću i dvorište, da izgleda neobično, ludo ali prelepo, tako da moja majka može da uživa u dvorištu..strašna stvar..užas.

Onda počnem da crtam, i crtam i crtam..i tako u nedogled, ne mislim na 3d modele, tu sam smešan, nego crtanje olovkom..grozno..

Jednom sam uradio nešto stvarno strašno, nešto čega bi trebalo da se stidim, napuho sam se i palo mi je na pamet da napravim kućicu na drvetu, nemam decu ali u komšiluku ih ima dosta, tako da ta deca mogu da posvedoče kako sam grozan čovek i kako sam im uništio dan, slučajno imam i sliku..

img4235.jpg

Onda tako se nadovaćam te Troge i uzmem da čitam knjigu, sviram gitaru, i ostale katastrofalne stvari.

Ponekad se toliko ubijem da počnem da razmišljam gde sam ja, ko sam ja, šta treba da uradim od sebe, šta ne treba, kako da budem bolji i zbog čega..i ostale gluposti.

A posledice korišćenja su tek..ajooj. Povećan apetit, povećana potreba za vodom i domaćim sokovima, izbegavanje gaziranih pića poput kokafante i pepsigovneta i ostalih frutela. Ne osećam bolove iako radim težak fizički posao. Nasmejan sam, i pre i posle, i kad imam i kad nemam, shvatam zašto postojim i šta treba da radim. Užas, tragična priča jednog mene.

I da se razumemo, lično iskustvo i ''čuo sam ja da ne valja'' nije isto, kaže jedan pametan, ''znati i raditi su različite stvari'' :)

I još bih dodao, da cela ova moja baljezganja ne znače da trebaju svi da je koriste, ne, treba da je koristi samo onaj ko hoće, onaj ko ume, i onaj ko zna. Ne znamo svi sve, ne umemo svi sve. Ja ne umem da hardverujem softvere, svaka čast onima koji umeju, ali zato umem da napravim kuću od temelja do krova po želji i meri, šta ću kad sam taki :)

Dakle, legalizacija samo za one koji hoće, mogu i znaju, ostali ne moraju i ne trebaju, i ne mislim da su ludi oni koji ne koriste, samo ne treba da osporavaju nešto što ne razumeju i to je sve što htedoh reći.

Izmenjeno od strane člana Morpheus
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mrače junače...vojo planira da krene u izgradnju kuće...radis li na dnevnicu ili "djuture" ili kako...:)

Radim samo prijateljima. :)

:lol:

neo tebra upravo tako, kako bih drugačije inače. Ako ne divanim i ako mi crna mačka ne razbije ogledalo na veliki petak onda radim :kez:

Niko nije rekao da se bilo šta ne može postići bez, samo da može sasvim normalno da se funkcioniše i sa, ako baš neko ima želju, svi imamo želju za nečim..valjda..ja bar imam.

A opet, neće ni nasilje nikad legalizovati pa će nasilja uvek biti.

Samo što nije isto kada kod dilera može da kupi i dete od 10 godina i kada postoje mesta gde ne mogu kupiti mlađi od 18. I kada imaš na ličnu kartu određenu dnevnu količinu koju možeš da kupiš. Tako da oni koji konzumiraju ne mogu da kupe maloj deci, jer to nikada nisu ni želeli, a ovi što ne konzumiraju svakako neće kupovati maloj deci. A dileri neće imati posla jer nemaju mušterije..čak je i logično. Ali bez obzira da li bilo ko išta razume o tome, i bez obzira da li je neko za ili protiv, svakako će toga biti kao što ga je uvek bilo. Samo bi bilo normalnije i pristojnije sesti u kafić i popiti kafu i popušiti jojint ako baš želiš, nego se kriti po ćoškovima samo zato što neko ne razume nešto.

Kao što odeš u kafić i popiješ piće, u većini kafića se još svašta radi pa niko ni ne obraća pažnju.

Živeli :pivce:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 9 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...