Mia 6,075 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Sunce... Juče mi je legla plata, od koje sam faktički ''digla ruke''. Danas... napokon smo sredili papire vezane za stan. Sada možemo da platimo porez... i da gledamo da li ostajemo, ili se selimo :uzbud: Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Saznanje da mozda sledeci vikend idem kod tate :jupi: Quote Link to post Share on other sites
Sunflower 705 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Cjelodnevni izlet u Banja Luku. Prelijepo vrijeme, prelijep grad, odlično društvo. Ništa ljepše kad otpjevaš odlazak, provedeš se super, i dopjevaš se nazad. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. :stid: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Nije baš danas...prije nekoliko dana. Biću opet tetka :jupi: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Telefonski poziv od strane mog šefa. Sutra prvo na bockanje, pa na arbajt :jupi: Apolodor 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Posle puno muke čekanja na šalterima uspeh da registrujem kola Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Jucerasnje parice - koje danas trosih .... 7h, umesto podrazumevanih 8h .... Nove patike za strapacirung (one sto 'same 'odaju' ).... Jedno malo komplimentiranje .... I suncevi topli zraci - pride :jupi: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 To sto je neko celo pre podne mislio na mene..:uzbud: Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Burek :balavi: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Objasnila sam danas šefu, ko je moja Caka.. a ni Vi ne znate ko je Caka? Osoba, koja je moje drugo ja... Jeste, ako je i od mene - nas previše je Caka je neko, za koga stavljam ruku u vatru... I... lepo... ljubazno... jer nije lako biti fin... uspela da ubacim Caku u firmu... Na neviđeno... Opet ćemo da se majmunišemo... a kolegijum da misli da smo na smešnim cigaretama... :lol: Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 nije bas da sam crkla od srece ali eto...obisla dve tri teme o filmovima a ono nema Charlie Harper-a... :kez: lenjivica 1 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Ma meni dovoljno da ujutru vidim sunce...i obradujem se. Sve mi lakše, 1000 stvari mogu da stignem... :) Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ... Nove patike za strapacirung (one sto 'same 'odaju' ).... jel to one sto se reklamiraju na tv-u? i? vrede li cemu? opasno se premisljam da ih narucim.... Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Moje nisu original, vec neka Winkova imitacija. Mogu da ti ih najiskrenije preporucim jer odavno nisam imala udobniju obucu ...ako one tako prijaju, mogu da zamislim kakve su one TV SHOP original...verujem da su to sto reklamiraju. Ove moje imaju taj anatomski oblik, i gde ti korak pocinje od pete a zavrsava na prstima, (ala 'nogare od stolice ljuljaske'). Posle zimskih, teskih cizmica, u njima imam osecaj da hodam po oblacima. Neobicno je i sto imaju 'neku visinu' (nije klasicna 'platforma' ...mislim da je negde oko 4-5cm na sredini, a manje na peti i prstima)...kao da sam na stiklama Opet, nije isti filing kao u klasicnim patikama, mnogo je bolji, i koraci su od 7 milja...a da, i osecas koji misici se zatezu. Kad ih budem urnisala, narucicu one sa TeVeja :lol: bigrancer and believer 2 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Ne znam u sta sam blenula na Fejsu, kad sam videla da su produzili STOP akciju u Laguni, a jos su i prosirili ponudu knjiga na popustu od 50%. Odem da vidim sta ima, kad ono Imprimatur, Secretum i Veritas, sve zajedno 1500 umesto 3000 dinara Sad jos saaaaaaamo da nekako iskamcim pare :kez: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Moj sin prvenac.. Bio je na ekskurziji, malomaturskoj..sinoc je dosao kasno mrtav umoran, promukao i pomalo smrdljiv..samo se okupao i bukvalno onesvestio i pre nego je dotakao jastuk glavom.. Danas ustao za rucak, ljubi ga majka i pricao mi dozivljaje sa ekskurzije.. Najzanimljiviji deo je bio posle vecere.. Smestili su ih po sobama, neke po dvoje, neke po troje, a tri devojcice iz njegovog razreda su dobile apartman.. Ono sto je mene najvise obradovalo je sto je od mog sina potekla inicijativa da se svi skupe u taj apartman i zajedno prespavaju..mislim, "prespavaju".. I jos kaze, da im nije mene (mislio je na decake), smorili bi se od dosade.. Esam rekla ljubi ga majka..:roll: Mia, Kumica and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 pivo i moj pas :kez: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Jutro... sunčano... bez košave... :) Quote Link to post Share on other sites
kompaj 257 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) :ok:dva dana ne mogu da oprskam voće.Sad i na prskanje. Edited April 10, 2011 by Goga citat Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Jedna mala cupavica.. Malopre je ustala i jos onako sanjiva izjavila: "Mamice, ubicu te koliko te volim.." :lol: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
kompaj 257 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Danas uplatio poslednju ratu kredita:uzbud: i baš se dobro osećam...:dance2: Orion Lady 1 Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 dobila nove cipeleeeee :uzbud: Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Poslala coveka u kasapnicu po mesiste za sutrasnje rostiljanje - a on mi pride doneo i t i k v i c e Kad ga nisam u @ poljubila ....sta ti je ljubaF , zna da 'menjam kilo krtine, za par tikvica na rostilju' :lol: Quote Link to post Share on other sites
Bledoliki_Vrach 333 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Obradov'o me Zeka, sad sam kod njega na pivu, ali on i Gidrim gledaju nekakvu slagalicu. Od kad sam se navuk'o na net ne gledam teliju, saće valjda slaga da se završi pa ćemo da nastavimo da tučemo pivo. Bili su i Grci, i tako, obradovalo me je još što sam sa prosekom 6.61 na studijama bio bolji student od sve trojice, jedino me Ana prejebala s prosekom 8.5, mada je ona studirala fizičku hemiju, a tu i nije teško nabiti prosek, laća fax Ova priča nema poentu, slagalica je gotova tako da odo' :pljuc: Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Sunceee... lepo vreme bez vetrustine :lazy: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts