Apolodor 709 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Kako se zove Crnogorac narkoman? - Šmrčo. :smeh: vojo and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Milutin piški, ruke mu iza ledja, a pogled mu uprt u nebo. Prolazi čovjek pokraj njega i upita ga: Ej Milutine, pobogu čovječe, šta to radiš? A Milutin mu reče: Ko me jednom iznevjeri, nit' ga gledam, nit' mu ruku pružam! gresan and Apolodor 2 Quote Link to post Share on other sites
pufta 169 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Posle tri meseca braka, Crnogorka zatražila razvod. Na sudu je sudija pita za razlog. Ona kaže: • Tri meseca smo u braku, a nije me ni tak'o. Ja se trudim, oblačim čipkasto rublje i ne znam ti ja šta sve, a on ništa. Pita sudija Crnogorca: • Šta Vi imate da izjavite na ovo? • Časni sude, nijesam znao da je tako hitno. Apolodor, vojo and gresan 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Oženio se crnogorac i prodje neko vreme, snajka nikako da ostane trudna. Pogleduju ga ispod oka u selu, prođe 5 godina, nema bebe. Smisli on nekog posla u BG, pokupi ženu, na voz, pa za BG. Dođu na VMA, urade sve testove, ispostavi se da on ne može da ima dece. Sednu na voz, krenu kući, mrtva tišina u kupeu, razmišlja on, živ nije, ne bi da se vrati u selo, gotov je kada saznaju da je neplodan... U neka doba, ulazi student u kupe i sede, otvori knjigu i poče da čita. Gleda ga crnogorac, lepuškast student, sabira u glavi 1 i 1... I na kraju ga pita: -"Je li jado, da te pitam nešto?" -"Pitajte" -"Je l ti se sviđa moja žena?" -"Izvinite, kakvo je to pitanje?" -"Alo budalo, lepo te pitam, je l ti se sviđa moja žena?" -"Pa, kad tako pitate... sviđa mi se" -"A je l bi je kresnuo?" -"Gospodine..." -"Alo, lepo te pitam" -"Pa bih" -"Hajde ja sada izađem, i čuvam stražu, a ti je kresni" Izađe crnogorac napolje, čuva stražu, student obavi posao, vrati se crnogorac u kupe, nastavi se putovanje u tišini, a ovaj i dalje razmišlja... Da li je "ubo" student iz prve ili nije... Pita ga opet: -"A jel bi kresnuo moju ženu još jednom?" -"Pa, ako smem, ja bih" Opet crnogorac izađe, pričuva stražu, student ponovo kresne crnogorku. Vrati se crnogorac u kupe, već ulaze u CG, konta on... nek ide život, daj da potvrdimo još jednom, treća - sreća. Kaže studentu: -"Ajde je kreseneš još jednom, ja te častim 100 eura i da se razilazimo" -"Ne mogu" -"Što ne možeš jado, ja sam u tvojim godinama kresao 5 puta za veče" -"Ne mogu gospodine, nemam više kondoma" gresan and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Pet Crnogoraca sa ćebadima dolaze na železničku stanicu. Sretne ih poznanik i pita: - Đe ćete? - Tražimo posla! - Kakvog posla? - Čuli smo da se ođe na željezničku stanicu plaća nekakva ležarina?! vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Neđe u Crnoj Gori zvoni vodoinstalater na vrata:- Ima li ođe Đuraševića?- A vala nema, odselili prije dva mjeseca...- A što ti je čoek... kad te zove - "hitno je", a kad mu dođeš - nema ga niđe!!! Adrijan and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts