Kumica 381 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 Boravio Crnogorac u Libiji i jednom na ulici zvizne za zabrađenom ženom.Privede ga policija kalifu i kalif upita: " Šta je radio ovaj čovek" "Zviznuo za ženom na ulici" "Zviznuo za ženom na ulici - a pozovite mi Jusufa."Ulazi Jusuf preko dva metrra visok, metar preko leđa a kalif mu kaže: "Jusufe uzmi ovog čoveka i karaj ga celu noć jer je zviznuo za zenom na ulici". Zgrabi Jusuf Crnogorca pod mišku i krene a Crnogorac počne da kuka: "Te to je sramota, kako da ga kara muškarac, te čuće famlija ode mu čojstvo ode mu junaštvo ...." i tako redom. U tom momentu kalifu privedu čoveka koji je nešto ukrao.Pita kalif: "Šta je radio ovaj čovek"? kaže policajac: "Ukrao u prodavnici " "Ukrao" reče kalif "Jusufe sačekaj uzmi ovog čoveka i odseci mu obe ruke". Jusuf i ovog čoveka stavi pod mišku i krene ka izlazu kad on o privode trećeg čoveka. "Šta jer radio ovaj čovek" - upita kalif. Kažu: "Pravio nered u džamiji i psovao Alaha". "Psovao Alaha" - reče na glas kalif- "Jusufe uzmi ovog čoveka i odseci mu glavu". Vrati se Jusuf i uzme ovog trećeg čoveka pod misku i krete iz sudnice a Crnogorac kaže: "Jusufe, Jusufe .... nisi valjda zaboravio koga treba da karaš":hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Doktor Zo 12 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Čudi se mladi Crnogorac: - Nikako ne mogu da shvatim, kako su naši djedovi mogli da žive bez svjetla, televizora, kola i deterdženta? Odgovara mu stariji: - Pa, i nijesu mogli. Vidiš li, avetinjo, da su svi pomrli? Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 CRNOGORSKI PLODOVI MORA - Salveta, pikavac, pakla cigara, flaša, kesa i govno. Ono što ćeš uvek naći u izobilju kako pluta oko tebe, ako se usudiš da tamo kročiš u more.:hahaha::hahaha: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Tri dokaza da je Isus Hristos bio Crnogorac: 1. U svojoj 33. godini živeo je sa majkom. 2. U svojoj 33. godini verovao je da je samo njegova majka devica. 3. Ona je verovala da je njen sin bog. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Opljačkali Crnogorci banku pa kaže jedan: Hoćemo li da brojimo, ili da čekamo vjesti ? :hahaha: lenjivica 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Vidi crnogorac da neka dobra riba cita Erotiku, pa je pita: - "Jel' djevojko, jel pise tu kome je najduzi?" Ona: - "Pise. Kaze da je indijancima." - "A jel' pise kome najduze stoji?" Ona: - "Kaze da najduze stoji madjarima." - "E pa, djevojko, sad i ja da se predstavim: ja sam Lajos Vinetu." Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Poslije tri mjeseca braka, Crnogorka zatraži razvod. Na sudu je sudija pita za razlog. Crnogorka kaže: - Tri mjeseca smo u braku, a nije me ni taknuo. Ja se trudim, oblačim čipkasto rublje i što sve ne, a on ništa. Pita sada sudija Crnogorca što on ima da reče u vezi sa tim. - Časni sude, nijesam znao da je tako hitno... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Pošli Crnogorci u lov na puževe. Vrate se kasno noću bez ijednog, te će nečija žena: - Ama, čoče, đe su vam puževi? - Muči ženetino, to divlje, to bježi!!! Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Crnogorka oralno zadovoljava zemljaka, a njemu nikako da se digne. Dosadi njemu posle nekog vremena, pa je priupita: - Jel jadna, jel se ovo tebi cesto desava?! Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Posle 3 ćerke Crnogorac dobije sina. Sledećeg jutra dolazi poštar i kaže: -Imam pismo za gospodina Bulatovića. -Za kojeg čoče, starijeg il' mlađeg? Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Opljačkala dva Crnogorca neku banku, pa se vratili kući. Nakon što su ostavili vreću s novcem na stolu, jedan od njih upali TV. Na to će jedan: - Hoćemo li prebrojati sad taj novac, ili ćemo čekati da na vijestima kažu koliko smo ukrali? :ggg: :ggg: Glisha and GlorijaTreca 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 P: Kako Crnogorac poredi prideve? O: Lijep, ljepši - a viđu mene! P: Znate li kada bi nestalo Crnogoraca? O: Kada bi shvatili da je sex radnja. P: Koja je najveća crnogorska kletva? O: Da Bog da ti crka' telefon! P: Koja je najgora crnogorska kletva 2? O: Dabogda ti dijete nikad ne viđelo Beograd! P: Šta su Crnogorci za vreme seoba doneli od bele tehnike u Vojvodinu? O: Koze. P: Šta je u Crnoj Gori usluga all inclusive? O: I struja i voda! P: Zašto Crnogorac mrzi psa? O: Uvek mu zauzme hladovinu. P: Zašto Crnogorci puštaju zulufe? O: Pojavili se mobilni sa čičak trakom. P: Koji je glavni grad Crne Gore? O: Studentski grad (na Novom Beogradu). P: U čemu je sličnost izmedju Crnogorca i magle? O: Oboje se dižu negde oko podne. P: Ko je rođen kao soko, a živi kao kokoška? O: Crnogorac na Petlovom brdu. P: Kako se udvara Crnogorac? O: Kaže: Ja se tebi sviđam, a ti meni? P: Kako se zove crnogorski ronilački klub? O: Đeronimo! P: Kako Crnogorac prosi curu? O: Pita je: Hoćeš li đevojko da se kopaš u grobnicu moje familije? Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Tri dokaza da je Isus Hristos bio Crnogorac: 1. U svojoj 33. godini živeo je sa majkom. 2. U svojoj 33. godini verovao je da je samo njegova majka devica. 3. Ona je verovala da je njen sin bog. ---------- Pitaju Crnogorca: Šta radiš? On odgovara: Vala ništa. A da ti pravo kažem, i nemam kad! ---------- Tukli se Crnogorac i Srbin. Pitali posle Crnogorca kako je prošao. A da kako bi prošao? Razdvojila nas policija. Njega odveli ka pseto, vezanog u lance, a mene ka' knjaza - na nosilima. ---------- Crnogorcu se ne da leći sa ženom. Obrazlaže joj: 'Mrsko mi se penjat, a znaš dobro da nikom ne dam na se'. ---------- Ispekli Srbin i Crnogorac prase. Srbin kaže: 'E, sada ćemo da ga podelimo bratski'. A Crnogorac ce: 'A nećemo, bogumi nego popola'. ---------- Pet Crnogoraca sa ćebadima, dolaze na zeljeznicku stanicu. Sretne ih poznanik i pita: 'Gdje cete?' 'Trazimo posla'. 'Kakvog posla'.' Čuli smo da se ovdje, na željezničku stanicu plaća, nekakva ležarina'. ---------- Sleti auto s puta, provali u kuću - pravo u kuhinju, gde Crnogorac sedi za doručkom. Crnogorac se mirno okrene pa kaže: Dje ćeš, jadan? A ovaj će: Ma za Sarajevo .. Crnogorac objasni: Ljevo kroz hodnik, pa pravo, samo nemoj trubit, djeca spavaju. ---------- Povredio Crnogorac nogu i otišao kod doktora. Ovaj gleda, gleda, pa kaže: Ne vredi, polomljena je. Moraćete da stavite gips! Čuj gips?! Mermer, jadan!!! --------- Čudi se mladi Crnogorac: Nikako ne mogu da shvatim kako su naši djedovi mogli da žive bez svjetla, televizora, kola i deterdženta? Odgovora mu stariji: Pa i nijesu mogli. Vidis li, avetinjo kukavna, da su svi pomrli? ---------- Dodje Crnogorac u Beograd , udje u tramvaj i vidi putnike kako stoje i drže se. Spusti on kofer, uhvati se za šipku i kaže: Puštaj, narode, sada ja držim - ne boj se! ---------- Na magistrali kod Budve sudare se Crnogorac na biciklu i autobus pun putnika. Razbije autobus Crnogorca, baci ga u jarak, a posle pet minuta ustaje Crnogorac sav izubijan, iscepan i krvav, udje u autobus i upita: Ima li ođe povrijedjenih? ---------- Dobio Crnogorac prvu penziju. Gleda je on i kaže: E, oca im! Za isti rad dobio sam dvostruko manje para! ---------- Sretnu se dvojica Crnogoraca na uglu ulice: Kud ćeš? Ne znam. A ti? Ne znam ni ja. E, pa ajdemo ovuda, bliže nam je. ---------- Zaposlio se Crnogorac kao čuvar groblja. Posle izvesnog vremena, prijatelj ga poseti na radnom mestu i pita ga: Kako je, čoče? Loše. A što? Ne valja, čoče, svi leže, a ja moram da sjedim. ---------- Teorija rasta kaže da se raste kada spavamo. Ta teorija se pokazala tačnom, jer su Crnogorci najviši ljudi na Balkanu. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Prati majka sina Crnogorca u Ameriku. Rida, plače… Drugi sin je teši: - "Što plačeš, majko, pa ne ide za Beograd, vratiće se.” Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Leži crnogorac ispod drveta u hladu i zove ženu na Mob: - Donesi mi Serum protiv ujeda zmija! A žena će: - A što? Da te nije ujela zmija? - Ma nije! Ali, evo približava se! Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Kako Crnogorac opisuje puža? - To divlja, to juri, skače ka' da je pomanita... :ggg: Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Čista je ironija je kada se Crnogorac zove Radiša. :kez: Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Prilazi Crnogorac djevojci. - Oš plesat? - Oću! - Aj' diž se i pleši, pusti mene da ja sjednem! :jeee: Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Pitaju Crnogorca: Sta radis? On odgovara: Vala nista. A da ti pravo kazem, i nemam kad! * Crnogorac zove oca: -Odlucio sam napustiti elektrotehniku, dosta mi je bilo ovih 10 godina, prelazim na pravni fakultet. Otac mu odgovara: -Ti sine kako hoces, ja i đedo ostajemo. :hhh: Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 U sudnici, Crnogorac optužen za seksualno uznemiravanje. Devojka kaže: • Eto, gospodine sudija, krenem ja ulicom, kad mene on zgrabi! • Laže, gospodine sudija, laže, crkla dabogda! - skoči Crnogorac. • Pa me stade 'vatati, pa pipati, pa kuku mene jadne! • Laže kurva, laže! • Pa na kraju kad raskopča pantalone... • Laže, oko da joj ispadne! • Pa kad izvadi onaj njegov od pola metra... Crnogorac: • A bogu mi, što jes' jes'. gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Kako izgleda crnogorska predigra? Crnogorac pita zenu: - Jesi l' budna? vojo and gresan 2 Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Kako se Crnogorac udvara devojci? - A đe si mala? - Evo me radim. - 'oćeš da ti sredim trudničko? :roll: gresan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 (vic ili činjenicno stanje?) Zašto Crnogorci dolaze u Srbiju? - Zato što u Srbiji nema posla... Quote Link to post Share on other sites
pufta 169 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Stopira Cetinjanin na kružni tok i nailazi Podgoričanka u neko fensi auto, spušta staklo i veli mu: - Fala ti sto si mi lajkova' kola! gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts