Kumica 381 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Oni su ZNACI Zemunci :lol: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Kako Zemunac uspavljuje dete? Značii, spavaš. Kako zemunac citira Cezara? -Banuh, zablejah, pokidah! Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 Nabavio zemunac novog psa,i sad on da ga pokase pred prijateljima,da im pokazae sta ga je naucio... Zemunac : Znaci dodji vamo ! i pas dodje Zemunac : Znaci laj ! a pas ce : Znaci av !:hahaha: Sunflower 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Otiš’o Zemunac u crkvu, i sretne ga pop i kaze mu: "HRISTOS VOSKRESE DEČKO" a Zemunac kaže: "ČUO SAM BRATE, STRAŠNO!" Muva Zemunac devojku, studentkinju: - I, šta ono beše studiraš? - Režiju. - Šta, ono struja, voda, komunalije? :hahaha::hahaha: Edited March 16, 2011 by Kumica Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 ZNACI 1 :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Pita Zemunac devojku:Šta ti je keva po zanimanju? Domaćica... A čale ti Jafa aaa?! Kako prepoznati bebu Zemunca u inkubatoru? - Ima zatamljena stakla. Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Zemunac se ljuti na komsiju: "Sto si ti kenjao kako sam ja srao da je onaj jeo govna o meni?":blink: :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Kako se zove zemunski dečji hor? Kalibri :ggg: :ggg: Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 raZGovaraJu oTaC i siN - ZeMunCi ..... Otac: - Kakve su ti to ochi?! Sin: - Pushio sam travu. Otac: - Lazzesh piTchko, opet si plako! :kul3: Quote Link to post Share on other sites
Inkvizitor 82 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Kako se zove lepo ubucen Zemunac u odelu i kravati....? -Prvoptuzeni.... Kako ide Zemunski osmi padez.... -Zemunativ, koga s cim.... Kad se voze Dorcolac i Zemunac u auto, ko vozi...? pa policajac....... Zasto sneg ne pada u Zemunu...? Bojise da ga ne ugaze...... Izasli sin Zemunac i Cale na veceru u restoran..... Naruce neko mesiste i sin poce prstima da kida meso..... Otac onako tiho rece sinu: -Sine brate, noze, nozem..... A sin skoci drzeci noz u ruci i viknu: -Koga Cale, koga....? Po snegu policija zaustavlja Zemunca i posle provere dokumenate policajac upita: A gde su vam lanci....? Zemunac izvadi nekoliko zlaznih kajli i rece: Evo brate, jer se ne vide....? Sretnu se dva Zemunca i pita ga prvi: Z1- Brate, nema te.... Z2 - Ma pusti brate, bio sam na nekom parastosu.... Z1 - Brate znaci Grcka, ima se moze se...... Pita sudija Zemunca na sudjenju: Sudija- Pa dobro ne razumem vas.... Kad ste vec uzeli nakit sa nocnog stocica zasto niste i uzeli 10.000 evra koje su bile u fijoci....? Zemunac- Ajde brate sudija, nemoj da me i ti zajebavas jos, malo mi sto me zeza pola Zemuna zato..... Pita Zemunac devojku: Zemunac:-Znaci sestro odalke si......? Devojka:- Iz Boleca.... Zemunac:- Znaci bolece me posle da te vozim kuci.... Kako Zemunac pohvaljuje sestru kad nesto dobro uradi: Sestro brate cale si keve mi...... - - - Updated - - - Kako zemunac izjavljuje saučešće? - Žasu, brate... ili Kako zemunac izjavljuje saučešće? -Mis'im, tuga brate.... Zemunac ćale: - Slinavi, kako je bilo u školi danas? Mali Zemunac: - Extra ćale! Nikad se nisam bolje proveo... Zemunac ćale: - Stvarno? Do jaja slinavi! I kad ides sutra u školu? Mali Zemunac: - Koju školu?... Šetaju tata i sin Zemunci centrom, naravno, Zemuna, i mali vidi veliko M na Mc Donald's-u. Sin: - Čale, s'a je ono veliko M na onoj zgradi? Tata: - Pa Munze! Zemunac: Kevoooo! Kevooooooooo!!!! Kevo bre!!! Keva: Cao, sine! Sta je bilo? Zemunac: Ma... Ma, s'a bre ti meni s'a je bilo, breeee!!!??? A? Šetaju tata i sin Zemunci kejom i vide vanzemaljce. Sin: - Čale, s'a je ovo? Tata: - Vanzemunci! Kako se pozdravljaju Zemunci: Munze konza - Vaistinu konza! - - - Updated - - - Svaki Zemunac ima 3 trenerke: -Za svadbu -Za sahranu -Za izlaske:lol: Šta radi Zemunac na Dorćolu? Trafike. A šta radi Dorćolac u Zemunu? Sklekove. Ide Ciga ulicom i naleti na Zemunca: - "Kume, kume daj 20 dinara za 'leba..." - "Brate, jedi bez 'leba...":lol: Pita lik zemunca : "Izvinite, da vas pitam..." Zemunac : "Koga ćes ti da vaspitaš?":lol: Uci tata sina, naravno Zemunci, matematiku... "Imaš, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve..." Sin ga prekine: "Ko mi, bre, uzme?!?":lol: Dolazi Zemunac u trafiku. Zemunac: - Tebra, imaš papirne maramice? Prodavac: - Imam samo "Paloma". Zemunac: - Pa loma mi i treba! Job interview u Zemunu. Šef: - Od škole imate? Zemunac: -Pa, jedno 200 - 300 metara, brate... Šef: - Mislim da me niste razumeli, šta imate od škole.....? Zemunac: - Aaaa to, pa brate imam čitanku i svesku....... Kako se Zemunac javlja na telefon? -Znači halo!!! Dolazi zemunac kod ortaka na Božić i ortak mu kaže:" Hristos se rodi", a ovaj njemu:" U brate čestitam, ka' ćes da častiš!":lol: Šta kaže Zemunac kad mu ne pali auto ? Ispoštuj me bre brate..... - - - Updated - - - Kako zemunci pevaju Cecu? ...znam za jedan grad, pored je Beograd... - - - Updated - - - Kako Zemunac piše sastav na temu "Zima" Zima, to je godišnje doba kad čak i moj tata drži ruke u SVOJIM džepovima. - Danas sam uradila test trudnoće!-saopštava sponzoruša Zemuncu -I jesu li bila teška pitanja? Pitali Zemunca zašto je Sami živeo na Dorćolu? - Zato što je majmun!- odgovori Zemunac. Šta zemunac kaže kad ga na granici uhvate sa 500 kg. heroina? - Nosim ga brate na spaljivanje u Obrenovac! Kako Zemunac igra Šekspira? BITI IL NEBITI, PITANJE JE KOGA......... - - - Updated - - - U autobusi prilazi čovek Zemuncu koji stoji na vratima i reče: Dečko ja bi sišao..... Zemunac se okrene i reče: -Pa siši brate.......:lol: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Pop sretne Zemunca i kaže: “Hristos vaskrse, mladiću!” Kaže Zemunac: “Čuo sam brate, znači strašno!” :ggg: Znači plačem :ggg: Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Sretnu se 2 zemunca:- Brate, de si bio brate?- Evo brate, išao sam na parastos.- Grčka, zezanje, a? Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 Vidi Zemunac komšiju migranta kako trese tepih i kaže:- Šta bi, Ahmede, neće da upali? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts