Idi na sadržaj

Preporučene poruke

5188.jpg

UV zaštita

Obavezno kupite naočare poznatog proizvođača koji pružaju pravu UV zaštitu od sunca. Odaberite model na kome piše 99% ili 100% zaštita. Samo oni zaista štite

Neka budu tamne

Ako se pogledate u ogledalo i kroz stakla vidite svoje oči, onda one neće dovoljno blokirati svetlost. Poluprovidna stakla ni ne izgledaju dobro.

Važan je okvir

Naočare ne treba da vam spadaju, već da stoje čvrsto čak i kada pomerate glavu.

Neka vam pri kupovini pomognu stručnjaci

Umesto na ulici kupite naočare u optičarskoj radnji. Tako ćete dobiti savet stručnjaka, a oni će vam pomoći i da odaberete model koji prati crte vašeg lica. Uvek birajte okvir koji prati liniju obrva.

Kakve naočare za Sunce nosite?

Vodite li računa o UV zaštiti?

Da li ih kupujete u optičarskoj radnji?

Dakle, naočare za Sunce, zaštita, modni detalj... ili nešto treće... :)

Svoje naočare sam kupila pre desetak godina, i ok su mi.

Ne pratim trendove, uspela sam da pronađem okvir, koji mi odgovara.

Faktički, kao dva u jedan su mi, jer imaju foto - gray stakla, neznatnu dioptriju, a i delujem pametnije, ako ništa drugo :lol: , kada ih stavim.

Modna kuća Oakley je predstavila kolekciju naočara za sunce pod nazivom Acid Series. U ponudi je pet modela pripremljenih za leto 2011. koji se razlikuju samo po bojama.

Retro stil je totalno otkrovenje u svetu naočara za sunce već nekoliko godina pa i ova kompanija ima modele za šmekerisanje za predstojeću letnju sezonu.

8241-1299081499-oakley-acid-series-sungl8241-1299081500-oakley-acid-series-sungl8241-1299081500-oakley-acid-series-sungl8241-1299081500-oakley-acid-series-sungl8241-1299081500-oakley-acid-series-sungl

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Imam taj problem da mi je glava velika, pa mi malo koje naocare stoje dobro, iako ja tripujem da su mi sve kul (sve mi boje.. :lazy: ). Realno, nemam love za markirane naocare, pa i ono sto kupim, gledam da ne bude preko 300 dinara, sto opet nije dobro, jer vecina takvih naocara, ako ne i sve, imaju dioptriju i smetaju mi. Ovog momenta, nemam nijedne naocare, idem shorom i ckiljim na_Sunce. Omiljene su mi pilotske, Rej Banke ili kako god, volim i one velike, sa kojima izgledas kao Ce Ce muva, ali, kao sto rekoh, posto imam vel'ku glavudzu, meni stoje ka' salivene pa mi ne progutaju pola lica.

Ovog momenta (kao sto rekoh) a i ranijih, ne gajim nijedne. Mrzi me da budem probiracica naocara. Poslednje naocare su mi pukle pre par godina, pa se ni ne trudim da kupim nove. Imam jedne, koje su caletove tacnije, ali su to naocare koje niko normalan ne bi nosio, a ja ih nataknem kad mi dodje dan da glumim maRmuna zato sto su u sirinu velike, cak i za moju glavu.

Pozdravite lepotu:

08052008011.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Do ove godine nisam nosila naočare... nikad... pošto ja obožavam sunce i nikad mi nije smetalo... :jok:

Međutim, ove godine, kada su krenuli prvi sunčani dani, oči su me pekle i suzile non-stop, pa sam po savetu i nagovoru prijatelja morala da odem u šoping... naravno, povela sam i komisiju koja će sa mnom birati i tražiti odgovarajući model... taj proces biranja i probanja je trajao i trajao...:hmm: prve, druge, treće... pa ne, prve, pa treće... i tako redom dok na kraju prijateljice nisu pukle i uzele jedan model i rekle ove i nijedne druge!!!

Tako je i bilo... sad, nosim ove koje su mnogo lepe, naravno u rozloj boji... i ceo svet mi je sad ružičast dok koračam gradom... :uzbud:

p.s. slikicu kasnije nabacim...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja bih odma kupila sebi, al mi ne stoje lijepo.. tj. ne stoje mi nikako.. nijedne.. :(

Joooj, ni meni ne stoje... bar se meni nisu sviđale i imam asimetrične obrve, jedna je malko na gore, a druga na dole, a još i kad pričam mrdam obrvama tako da jedna stalno izviruje... al' jbg, morala sam...

Zato lepo jedan savet, povedeš nekoga da odluči umesto tebe tj da ti ''pomogne'' u izboru...:)

evo mojih cvika :)

fotografija0219_001.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • 11 meseci kasnije...
  • 3 sedmica kasnije...
  • 1 godinu kasnije...

Ja moje prosto obožavam,i ima dana a i noći :lol: kada ih ne bi uopšte ni skidala...i nešto se mislim...još kad bi mogla i na poslu da ih nosim :hahaha:

Jednom se koleginici i meni posrećilo pa smo u kancelariji, u vreme kada sunce žestoko tuče po našim glavama, nonšalantno stavile naočare za sunce 723565.gif723565.gif Smatrale smo da jedino tako možemo savesno i prilježno obavljati posao. :kez:

Pošto domar nije uspeo popraviti roletne, a niko se nije oglašavao na naše vapaje za makar parče šatorskog platna, bile smo potpuno opuštene dok su nas retke stranke gledale u čudu. a neke odustajale. :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sunčane naočare uvek nosim, već jako dugo. Smeta mi sunce i od kada imam dioptriju, nosim foto grej što mi savršeno odgovara. Meni, zaštita ustvari skoro da više treba zimi, kada je sunce nisko, ili kada padne sneg. E, tada me moje načare zaista spašavaju. Sadašnji fotogrej đuzluci su dosta bolji nego ranije. Brže reaguju, a stepen potamjenja maksimalno prati jačinu vanjske svetlosti...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moje nove naočare za Sunce

:)

Moja Nataša ih je zaboravila, i vratila se bez njih u Holandiju.

Kada sam je pitala, želi li da joj pošaljem cvidŽe, rekla je da ih zadržim.

Prvo sam ih čuvala kao oči u glavi,

onda.. nakon dve nedelje probala, nije mi se svidelo kako mi stoje.

Počela da ih nosim, jer sam na poslu zaboravila stare.

I kada je oblačno,

ili kada krećem na posao ranom zorom,

pogled kroz njih je tako opuštajući...

kao da sija Sunce.. a ne smeta ti ni sekunde..

Nisam gledala koje su, brend - moš' misliti

Natašine su, i to mi je sasvim dovoljno :)

Sprirtualne.

udw5.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...