Morpheus 5,112 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Sramota da za najbolji browser nemamo temu. Kao prvo, linkovi. Ovde možete preuzeti poslednju zvaničnu verziju Opere 11.01: CLICK A ukoliko ste avanturističkog duha, pa želite probati novitete pre nego što se pojave zvanično, ovde možete preuzeti test verziju Opere 11.10: CLICK Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Izašla je nova verzija, Opera 11.10 Možete je preuzeti ovde: DOWNLOAD Quote Link to post Share on other sites
Dana 123 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Izašla je nova verzija, Opera 11.10 Možete je preuzeti ovde: DOWNLOAD Iskreno ja se rešavam da to uradim,al neznam dali mi je potrebna jer ja ipak nisam toliko na netu ako to ima veze . A ako se rešim šta sa prethodnom verzijom?(Ja uvek malo komplikujem,nezameri nemam nikog rođenijeg:huh: i bližeg da pitam) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Možete bez problema instalirati novu verziju preko prethodne. Skinete novu verziju, zatim isključite staru i pokrenete instalaciju. :) Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Hoce li meni, neznalici, neko objasniti zasto je Opera najbolja...? Ukratko... Instalirah je sad... pa cu malo da cackam...ali bih voleo misljenje poznavaoca... Edited April 12, 2011 by gresan Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Opera je, po mom skromnom mišljenju, najkompletniji browser koji postoji. Sve što jedan internet browser treba raditi, u Operi radi nakon same instalacije. Nikakvi dodaci nisu potrebni, nikakve naročite intervencije za najosnovnije potrebe. Integrisani e-mail klijent omogućava i pregled mejlova bez potrebe za dodatnim programima. Tu je i integrisani download menadžer koji prikazuje sve potrebne informacije o preuzimanju fajlova. O brzini ne treba trošiti reči, korisnički utisak je da je bar za 20% brže otvaranje stranica od prvog rivala, Chrome-a. Opera je čak vidno brža i od hardverski ubrzanog IE9. Lako ju je prilagoditi svojim potrebama što se tiče izgleda, a ima i famozne dodatke, za one koji ne mogu pustiti vetar bez odgovarajuće pomoći. Inače, za blokiranje reklama dovoljno je ubaciti urlfilter u odgovarajuću lokaciju (C:\Users\vašekorisničkoime\AppData\Roaming\Opera\Opera). Možete ga preuzeti iz naše download sekcije: DOWNLOAD Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 Opera 11.11 je već odavno izašla, možete je preuzeti ovde: KLIK U pripremi je Opera 11.50, koja je u beta fazi, izlazi uskoro. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Do sada sam preko MTS interneta morala da koristim google chrom. Sve mi je bilo presporo. Sad ova nova opera najbolje radi na tom sporom netu. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 Za spor internet, Opera ima i opciju Opera turbo. Ako je uključiš, smanjiće ti kvalitet slika i kompresovati sadržaj kako bi brže preuzimala sadržaj. Vredi probati. :) Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) Probala Samo se prebacuje ne x3 ....x4 .. Kvalite slike se nje promenio ali zato "jurimo" ko pravi :hahaha: Edited June 11, 2011 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 Izašla je nova Opera! Operu 11.50 možete preuzeti ovde: OPERA 11.50 1.300.000 preuzimanja do sad... :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) frisko: opera 12 wahooooo Wahoo can swim up to 80 km/h :blink: Edited July 7, 2011 by neobarocco Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 U ovoj 12-ici gotovo da nema ništa novo, tek po koji rešen bug. Valjda će do kraja razvoja ubaciti i hardversko ubrzanje već jednom. Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 It’s currently in its pre-alpha state and only includes some important bug fixes and overall polishing, with all the fresh and juicy stuff coming a bit later... e moj kolega...nestadose dani i nestade ono wow sa svakim novim buildom...zavladace melanholija...bice ono wow sa finalnom verzijom, nadamo se ne lazno...i nek idu kolektivno u persun ako ne ubace vise taj piiiip HWA :kez: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Za entuzijaste () koji žele da isprobaju nešto što je Opera pripremila van uobičajenog razvojnog procesa: OPERA LABS HTML5 PARSER Instalira se uporedo sa ostalim verzijama Opere, sa posebnom oznakom, da bi mogla biti prepoznata, pa ko želi neka proba. :) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Izašla je Opera 11.51. Najnoviju verziju možete preuzeti ovde: OPERA DOWNLOAD Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Upravo me je pitala "Želim li da je preuzmem?" Rekoh DA... i nisam se pokajala od ove bržu do sada nisam srela :lol: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Dobar izbor. :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Dana 123 Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Izašla je Opera 11.51. Najnoviju verziju možete preuzeti ovde: OPERA DOWNLOAD Eto ja probala da dowlandujem i kada kliknem na nju ide mi stalno na srd ekrana EXTTRACTING, vidim Glišu je pitala želi li da preuzme ali ja neznam šta treba da uradim da i mene pita.Ako imate vremena šta treba da uradim pita tetka.I hvala:ok: Prethodnu sam bez problema odradila. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 Igrom slučaja, ovaj download link je promenjen. Ovde: http://www.opera.com/browser/ kliknite na "Download Version 11.51 for Windows", zatim odaberite Save i nakon preuzimanja napravite dupli levi klik na ikonicu koja se pojavi, pokrenuće se instalacija. Lakši način je da u Operi idete na "Opera" polje u gornjem levom uglu, zatim na "Help", pa odaberete "Check for updates". Ako koristite Windows XP onda je samo "Help" - "Check for updates". :) Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 TetO.. ja sam imala staru (prethodnu) versione.. pa me je (kad sam kliknula da je aktiviram) Glavni menadŽer reklame, prodaje i distribution obavestio da je izašla nova verzija i priupitao - "Želiš li lutkice da mi je preuzmeš?" Pošto padam na "lutkicu" rekoh mu, bez mnogo uvijanja, uspijanja i dvoumljenja - "Da" Zahvalio mi se... ubacio mi new Operetu u petu i to je to. nadam se da sam ti bar malo pomogla tetO :lol: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Dana 123 Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 TetO.. ja sam imala staru (prethodnu) versione.. pa me je (kad sam kliknula da je aktiviram) Glavni menadŽer reklame, prodaje i distribution obavestio da je izašla nova verzija i priupitao - "Želiš li lutkice da mi je preuzmeš?" Pošto padam na "lutkicu" rekoh mu, bez mnogo uvijanja, uspijanja i dvoumljenja - "Da" Zahvalio mi se... ubacio mi new Operetu u petu i to je to. nadam se da sam ti bar malo pomogla tetO samo mi još to fali pa da z*ebem,ostalo nije tetka za eksperimentisanje,nem ja pojma,sve manje znam.Al hvala tebi glišenka,možda me spopadne koncetracija pa probam.A na ovom savetu Morpheusovom mi izlazi error i to kad viđem oću da se šlognem. Posle ću polako ovome vreme dekoncentriše.A i ovaj moj deka mi sedi na glavi .Odo u offtopik:off: --- Update --- Obavljeno i dobila sam potvrdu da koristim najnoviju verziju opere,onu što si mi poslao link Morphi,eto zahvaljujem. Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) Odgovor na jedan reput... izazvan Operom Ma ja se i dalje yebuckam s Fajer Fuksom (da mi proste Bog i Veca), nju iskorišćavam za svakodnevne yebachine (da prosti samo Veca) jer... FajEr Fuksa što mož' da izdrži, podnese i povuče, to niko drugi ne može. s'Operom se yebavam samo povremeno. Uglavnom za yebaniJade po Photobucketima. Ova nova cepa photobuckete... i pretvara ih u koNfete Mnogo je braTe brza.. ne mogu da je stignem :ggg: a imam i SaFarija... njega čuvam njega chu da ženim :hahaha: Edited September 5, 2011 by Glisha Mia and Dana 2 Quote Link to post Share on other sites
Dana 123 Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Jeste brza,i ja sam sada na mozili,jer na Operi nemogu da skidam slike sa neta i da ih kačim neznam u čemu je caka,takao stalno, Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 11.60 goes final Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts