Idi na sadržaj

Koji internet browser smatrate najboljim?  

28 glasova

  1. 1. Koji internet browser smatrate najboljim?

    • Internet Explorer
      0
    • Firefox
      13
    • Opera
      6
    • Chrome
      8
    • Safari
      0
    • Nijedan od nabrojanih...
      1


Preporučene poruke

Daklem.. :kez: Da i ovde otvorimo "rat browsera", toliko popularan među korisnicima interneta. Koji među njima je vaš favorit i zašto?

Pošto volim da testiram sve živo, isprobao sam ih skoro sve. Starije Internet Explorere smatram kršem koji ne vredi ni para potrošenih na njihovo zamišljanje i sprovođenje u delo. IE9 je prijatno iznenađenje, i mislim da će privući dobar deo starih fanova Majkrosoftovog pretraživača. Firefoks je izvikana grdosija koja ni jednu funkciju ne može sama obaviti, već vam je za svaku od njih potreban zaseban add-on. Safari odlično radi na Mac OS X operativnom sistemu, ali na Windowsu je neopevani krš. Chrome je odličan browser, naročito u poslednjim verzijama. Brz, stabilan, jednostavan. Za internet početnika fantastičan, uključite i vozite.

Moj favorit: Opera. Ima sve što treba za lagodno pretraživanje i surfovanje internetom u jednom paketu. Brza je i stabilna, a poslednje verzije je lako unaprediti različitim dodacima, kojih je svakim danom sve više.

Izmenjeno od strane člana Morpheus
Fire :)
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 77
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Moji klikovi dolaze sa google chrome, zadovoljna sam pa ne menjam :beyond:

. by neobarocco

I to bez ATI drajvera, samo sa open source drajverima.

Zakačene slike

Imam primjedbu na uvodni post. :fijuk:

Ako se explorer ne piše eksplorer, i chrome ~ krom ...molim na objektivnost gospodina Morfeusa da se Firefoxu obrati njegovim pravim imenom. :roll:

Eh da, putem Firefoxa pišem ovaj post, i sve ostale :fijuk: ...jednostavno mi je najbolja, nudi mi sve što mi treba, ne natrpavam je nikakvim dodatnim pretraživačima koje nude razni programi prilikom instalacije...imam možda dva add-onA sveukupno...ja prezadovoljna. :ok: Operu čak više i nemam na laptopu. :lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja koristim Operu :kez:

A na pitanje zašto imam i sasvim logičan odgovor. Moj nadaleko čuveni doktor za kompjutere mi je jednom prilikom preko msn-a korak po korak pomogao da instaliram to čudo i sada preko njega funkcionišem po internetu...

Pre Opere sam koristila Internet Explorer i nešto se zakucao, ja zakukala i doca mi pomogao :srce:

Tako da, moj izbor od tada pa nadalje je Opera i zadovoljna sam, još uvek :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 meseci kasnije...
  • 1 mesec kasnije...

Korisnici IE imaju niži IQ?

Kanadska kompanija AptiQuant sprovela je istraživanje koje je za cilj imalo povezivanje koeficijenta inteligencije ispitanih i browsera koji oni koriste. Rezultati do kojih su došli nisu pohvalni za one koji preferiraju Microsoftov Internet Explorer.

Photo: evil nickname/Flickr

Više od 100 hiljada ljudi uradilo je onlajn IQ test čiji su rezultati kasnije povezani sa podacima o browseru iz kog su pristupali testu.

Rezultat do kojih je AptiQuant došao govore da korisnici Internet Explorera imaju koeficijent inteligencije niži od prosečnog, oni koji koriste Chrome, Firefox i Safari u proseku imaju IQ nešto iznad proseka, dok su najviši IQ imali oni koji koriste Operu i Camino.

Korisnici starijih verzija Internet Explorera, 6 i 7, imaju IQ nešto iznad 80, ali korisnici najnovije verzije nisu, opet u proseku, prešli granicu od 100, za razliku od korisnika svih drugih browsera.

E, takoC. :fijuk:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Ako neko može da mi pošalje link kako da skinem Firefox 5.o.1 imala jednom se pre dva meseca prilikom konekcije sama se prikačila ja odradila ali mi ostala prethodna 3.6 koju sada koristim jer mi je unuka umesto da klikne na ikonu MyDokument da gleda slike kliknula na Ikonu Firefox Setup koju mi je sestrić okačio i ona se sama opet obnovila ali nestala Mozila 5.0.1.

Eh nadam se da će me neko shvatiti pa i razumeti jer sam se navikla na tu novu Mozilu.Eto pozdrav vaša tetka.:uredu:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 meseci kasnije...
  • 2 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...