Idi na sadržaj

Koncert na kojem ste bili..?


Preporučene poruke

  • Odgovori 92
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Moram reći da ko ide sa mnom na koncert potpisuje ugovor o doživotnom ćutanju vezano za moje ponašanje da se ne kompromitujem Priznajem- bilo je svega... red stiskavca red op op... cupkanja...  

Ovde samo ja skitam po koncertima...   Kaže meni drugarica prošle nedelje "Znaš li ti da mi odavno nismo bile ni na jednom koncertu?!??! Znaš li ti da bi bio red ići negde! Frajle su u Rumi-IDEMO! " N

Sinoć na SPENS-u.  Marija peva vrhunski. Koncert je bio sjajan! I ono što je najzanimljvije, obzirom da je bio u maloj sali, ozvučenje je bilo taman! Ni prejako, ni pre slabo.. Uživali smo za "sve nov

Zakačene slike

  • 2 sedmica kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Faihlessi, sinoć.

Prvo da kažem da je bila gooomila lepih i skockanih ljudi. Pa još mirišljavih. Provalio sam da definitivno postajem liJeni matorac kome je super trip da zasedne na tribine sa vinom u ruci i da upija talase energije iz okoline. Mislim, telo ionako nema šanse da uradi sve ono što mi se razvija u glavi, pa zašto uopšte pokušavati? Faithlessi su (me) oduvali. ne znam kako bih sve to opisao. Da probam bar nešto: dok je, recimo, išla Insomnia i onaj pampam-pampampam-pampampam-pararara deo zamišljao sam kako pravim salto unazad, grizem sve okolo i otkidam im parčiće mesa i sipam velike vatrena lopte iz rukava. Sve u isto vreme. Opasan trip. Pretpostavljam da se tako osećaju narkomani, zato se i vraćaju po još. E da, slično je onim trenucima kad vodite ljuba, i kad ste totalno ensvesni ko tu koga grebe i ujeda, kad posle svega zajedno prebrojavate "povrede". Jedino što ne konsertu sve prolazi bez dignute piŠe, da se razumemo :lol:. Ali su eksplozije u glavi razarajuće. dobro, malo sam i skakao, nisam mogao da se uzdržiim. :andjeo:

Evo nekoliko sliĆica:

83248597.jpg

30913360.jpg

P. S. Slike me nešto zezaju.

P. P. S. Nadam se da će 8. aprila u novom sadu biti još čarobNije.

P. P. P. S. Danas odem kod ćaleta u posetu, onako punog srca od sinoć. Dok sam ga gledao onako bespomoćnog, kao da mi je milion kandžica otkidalo delove tog istog srca. Bolnica je definitivno mesto na kojem se i najmanji trun dostojanstva ostavlja na njenom pragu.

Izmenjeno od strane člana ako_odem
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

http://img508.imageshack.us/i/56324149.jpg/

...i treba mi soba da primi 5 hiljada ljudi sa dignutim...rukaMa... :)

http://img707.imageshack.us/i/45121232.jpg/

...what about...

http://img194.imageshack.us/i/49010183.jpg/

http://img191.imageshack.us/i/87814531.jpg/

...igre bojama...

http://img194.imageshack.us/i/17248224.jpg/

...i, naravno, ljuti obožavaoci FejtLesa. :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Dobro, ovako: nastupili su kao trio - akustična gitara, gitara i bubanj, pod imenom La ventura. Ne zna se ko je luđi od njih trojice, ja bih se ipak opredelio za gitaristu na koga je garant balavilo 95 % ženske populacije, zato što je em lep, em zgodan, em beskrajno simpatičan. Dobro, i Manu je cool, i bubnjar, al' ipak.

Ako neko bude rekao da mu je sinoć bio najbolji koncert koji je video, ja ga potpuno razumem. Međutim, nevolja (ili sreća, po mene) je što sam prisustvovao savršenim koncertima, tako da ne mogu da se složim sa njima.

Šta mi je smetalo? Najviše to što su sopstvene pesme obradili (čitaj:iskasapili) do neprepoznavanja, mislim da su jedino Mi vida i Mr Bobby otpevali u originalu (i par njih sa novog albuma, al' one i nisu bitne), i to me strašno nerviralo. Prilično sam konzervativan što se tih stvari tiče, volim da, kad odem na koncert, znam šta će me tamo otprilike dočekati. Svarno, da sam King Kong five ili Bongo bog prvi pt čuo u sinoćnoj izvedbi, nikad ne bih ni otišao da ih gledam. Ili Dia luna, dia pena. Onda mi je smetao siromašan zvuk, mnogo je falila duvačka sekcija i bas. Ko je slušao Mano negru, pa Manu Čao, on zna o čemu pričam. I na kraju, mnogo su se ponavljali (8 od 10 pesama su imale isti ritam - lagani početak i šutku na kraju), i ubacivali motive iz nekih megapopularnih hitova u neke skroz desete. Primera radi. 4-5 puta baja za bubnjevima kreće sa ritmom iz Love & hate i ja se taman naložim ko pavijan, a on okrene ko zna gde.

Eto, sad mi je lakše :hahaha:.

Inače, razbili su svojom ludačkom energijom i neposrednošću. 4-5 puta su vraćani na bis.

Probaću da ubacim par fotki:

manu2z.jpg

ImageShack.us

manu.jpg

ImageShack.us

:pljuc:

Izmenjeno od strane člana ako_odem
jbm ti slike i način kako se postavljaju! Da nema Vece, sve bi otišlo u Xonduras :)))
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...
  • 1 mesec kasnije...

Juce sam ispunila svoj detinji san i uzivo cula i videla Whitesnake i Koverdejla. Oduvek ih slusam, oduvek ih volim.

Koverdejl je bio, a i jos uvek je ona ista sexy zver na koju sam se palila kad sam imala 13 godina :balavi:

Kad sam videla set listu za koncert, bila sam maaaaalko skenjana, jer na listi nije bila moja omiljena, a to je "Soldier of fortune", no nema veze, bitno da idem da ih slusam :) Sestra i ja smo prvo isljamcile po jednu limenku na onoj livadi ispred Arene i sva sreca, udjemo oko 9 unutra, pa smo kol'ko - tol'ko uspele da nadjemo dobro mesto, iako je bilo prilicno daleko od bine (sledeci put cu definitivno da zabodem fan pit) i sve same bandere su bile oko mene jbt, nije bio niko nizi od 2 metra. No.. U 21:21 (ja vid'o) su se svetla ugasila i izasli su na binu. Kad sam ugledala Koverdejla, pretpostavljam da sam se upiskila, drugacije taj osecaj ne mogu da opisem. Vise nisu bile bitne pesme, bilo je bitno da sam ja uspela da vidim Koverdejla i to ne preko bima, nego da ga vidim kad su se bandere ispred mene maaaalo sklonile, covek se krece i postoji jbt :uzbud: Otvorili su pesmom sa novog ili prethodnog albuma, nisam sigurna, ali zato posle toga.. "Gimme all your love" posle koje je cestitao pobedu Djokovicu (ubedljivo najjaci aplauz), pa "Love ain't no stranger" i onda "Is this love" na koju je masa eksplodirala bukvalno, zaista mislim da su tu svi bili toliko upaljeni da si atmosferu mogao da seces. Posle toga je najavio par pesama sa novog albuma, "Steal your heart away" i "Forevermore" koju su posvetili nama, njihovim fanovima. Ta pesma ce biti jedna od njihovih najpoznatijih ikada, rame uz rame sa ostalim njihovim najvecim hitovima. Oni koji je nisu culi, zaista je toplo preporucujem kao fenomenalnu ljubavnu baladu. Kad se i ona zavrsila, priredjen je duel gitara, koji je relativno kratko trajao, pa jos jedna pesma sa novog albuma, pa onda solo bubnjara. Sine, decu mu je radjao. Pobacao je stapove u publiku i svirao rukama, pa kad je dobio nove, izmisljao je cuda, zaista je bilo fantasticno, trajalo je oko 5 minuta. Tada, pice "Slide it in" koja nije bila na listi, pa.. :uzbud: "Fool for your lovin' " koju nisu svirali celu vec samo prvi deo, pa "Here I go again" gde je bila najveca ekspanzija glasova iz publike, zaista je bilo brutalno, pa "Still of the night" gde su zaista pokazali zasto su jedan od najvecih bendova ikada i zasto im je muzika tako dobra. Posto sam znala da je to poslednja pesma, skenjala sam se posteno kad je bila zavrsena, ali.. Svetla su se pogasila i Koverdejl je poceo da peva:

a ja pocela da placem, jer mi je to bila visnja na vrhu torte na kojoj je vec slag. Kulminacija svih mojih osecanja bila je sadrzana u toj pesmi koju sam napokon cula uzivo u originalu.

Sam utisak koncerta je da je bio kratak. To ne kazem kao fanatik njihovog rada, nego zaista jeste. Sat vremena i dvadeset minuta, 13 pesama, bez bisa, od najavljenih 16. No, to uopste ni ne cudi, Judas Priest je na oprostajnoj turneji, logicno je da ce trajati krace nego oni. Ozvucenje je bilo osrednje, komotno sam mogla da cujem ostale oko mene kako pricaju, uzevsi u obzir da sam bila negde na sredini Arene u onolikoj guzvi. No.. Ja zaista ne mogu da trazim vise. Ne postoji misic koji me ne boli. Ruke i grlo ne osecam. Moja sestra, koja nije toliki fan kao ja, rekla je za koncert da je fantastican, a za mene je rekla da me nikad nije videla tako srecnu, veselu i zivahnu, da tooliko skacem i pevam. To sad mozda zvuci glupo, presentimentalno ili kako god, ali zaista je tako, i iskreno, boli me patka. Vec rekoh da sam ovim koncertom ispunila svoj san.

Nazalost, slika nema :beyond: Bila sam dovoljno daleko od bine da bih ista valjano mogla da ufotkam. Ali, neka. Sve je to copy - paste u mojoj glavi, forevermore ;)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • 3 sedmica kasnije...

Bila bajkeriada u nasem malom gradu a na njoj koncert grupe YU.

Em Grupa em YU.

Inace svake godine se odrzava ova maniFestacija u obliznjem izletistu na prostoru idealnom za koncerte.

Velika livada a okolo shuma .

I skupili se Bajkeri razlicitih doba iz cele zemlje i sto je zanimljivo svi su uglavnom obuceni u crno .

A kada je zasvirala Grupa Yu kao da se nebo otvorilo.

Nezaboravan dozivljaj.

Svirali su sve legendarne hitove ali kada su zasvirali Crnog leptira nastao je pravi delirijum.

Upaljaci su goreli ....kao da je vreme stalo... i vise se nisam pitao ko je Dragi a ko je Zika.

Velicanstveno.

Nastavili su sa brzim stvarima .....U Tami disko kluba .....pa ..Opasno te volim ......i sve po redu.

Mislim , nisam ja neki ljubitelj Grupe Yu ali kad je vec koncert tako blizu zasto ne otici.

Prashe matori rokeri jos uvek zestoko a i pivo je bilo hladno.:uredu:

Da ..zaboravih reci .......Djordja Davida nisam video .......Sigurno se negde Zafliperisao ....:kez:

Izmenjeno od strane člana bigrancer
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...

Upravo sam se vratila sa koncerta Gibonnea. Puna tri sata uživanja. Prelep koncert. Sve odlično osmišljeno i organizovano. Meni lično najdraži gost koji je bio je Vlatko Stefanovski a sada sam još uvek pod utiskom koncerta da bi detaljnije pisala... :uzdise:

sany3469q.jpg

Naravno, kuma i ja smo bile u prvim redovima, da se to dobro čuje, još bolje vidi i doživi. Što bi rekli "sa licinog mesta".

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

eeeee Vesticoooo :) i moj poslednji konc je bio Dziboni...iako to i nije neki moj pravac muzike koji slusam, otisao sam na konc sa meni veoma vaznom osobom i mogu reci da sam se odlicno proveo...ozvucenje fenomenalno, pesme jos bolje, romantika brE! :)

elem, za Dzibonija imam samo reci hvale i mogu reci da je u top5 muzicara sa prostora exSFRJ...nije klasicna limunadica...jednom recju odusevio me je...

cuo sam omiljene mi pesme....Tija bi te zaboravit(omiljena moja), Libar koji totalno drugacije zvuci uzivo nego na cd-u i otkrio sam jos jednu pesmu koju ranije nisam cuo a koju slusam sad redovno...Budi moja voda koju je otpevao sa Urbanom...

sve u svemu, koncert koji cu pamtiti...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...
  • 3 sedmica kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...

poslednje na cemu sam bio je Ritam Nereda u prosli petak u BG...znaci iako sam ih gledao mnogo puta i dalje imaju onu staru energiju...krenulo je sa par novih pesama sa poslednjeg albuma, al onda su usledile stare, dobro poznate i nastao je krkljanac :uzbud: sutka, guranje, skakanje, pivo...vrnuh se jedno 10ak god u proslost...bilo je fenomenalno...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...