Idi na sadržaj

Koncert na kojem ste bili..?


Preporučene poruke

I bi sinoć Gibini koncert, međutim, moram priznati da sam (po)malo razočarana. I ne samo ja nego celo društvo od nas 10 isto misli. 

Očekivala sam mnogo više. Pola koncerta je pričao..izvini Gibo ali nisi ti Đole da pričaš, ti si treba pevaš a mi da uživamo u tvojim pesmama u tvojoj muzici.  Priču prapusti Đoletu. To ume i može samo on. 

Ovo je do sada, po meni, najlošili koncert. 
Ili je otaljao ili se čuvao za predstojeća dva koncerta, večeras i sutra. 
Ali opet..nije to u redu. Svi mi koji smo došli očekivali smo više energije.

Gost na koncertu je bio Čola.  Podigao je publiku nego sam Giba. 

Dobro ne kažem da nismo igrali..ali nije to "ono". 

Zaključak-završila sam sa Gibinim koncertima :hhh: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...
  • Odgovori 92
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Moram reći da ko ide sa mnom na koncert potpisuje ugovor o doživotnom ćutanju vezano za moje ponašanje da se ne kompromitujem Priznajem- bilo je svega... red stiskavca red op op... cupkanja...  

Ovde samo ja skitam po koncertima...   Kaže meni drugarica prošle nedelje "Znaš li ti da mi odavno nismo bile ni na jednom koncertu?!??! Znaš li ti da bi bio red ići negde! Frajle su u Rumi-IDEMO! " N

Sinoć na SPENS-u.  Marija peva vrhunski. Koncert je bio sjajan! I ono što je najzanimljvije, obzirom da je bio u maloj sali, ozvučenje je bilo taman! Ni prejako, ni pre slabo.. Uživali smo za "sve nov

Zakačene slike

U petak 2.12.2016 na put do Subotice i na koncert!

Jeste da nam Čola dolazi na novogodišnju noć u naš grad, ali kada smo kupovale karte taj detalj još uvek nije bio poznat.

Koliko god se neki sprdali sa Čolom mi smo uživale!
Čovek je profesionalac!

Svaki dinar koji je dat za ulaznicu je bio pošteno otpevan.

Puna 3.5 sata pevanja! PEVANJA! 
Svaka mu čast. 
Eto..i opet ću ići.... :bek: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Delom na moj račun, pretpostavljam. :lol:  Mene Čola iritira na ćelijskom nivou, iznervira me čim otvori usta. :lol:  Kao osoba, ne komentarišem pevanje, ne se razumem u umetnos'...

​Grešiš šefe...nije to na tvoj račun! To je na račun onog što je najavljivao da će da ode pa nikad..i konačno otišao :hhh: :hhh: 

Isto kao što tebe iritira Čola tako moju mušku polovinu iritira Đole!  

Juče mi kaže drugarica koja jeinače  bila jako tužna što ne ide u Arenu na njegov koncert, kako je došlo do promene plana u njihovoj kući i biće tu za Đoletov koncert u NS. Ostaviće mi noFce da im kupim karte i kaže-hajdte i vi sa nama (ti opet :bek: ).
Ja se smejem a moj muški ukućanin kaže-"  E TU me NEĆETE PREVARITI! JA TAMO NE IDEM!!" 

Tako da šefe nisi jedini :hhh: :hhh:  

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Znam da ga pojedini muski ne vare...ok...mene na primjer iritira Djole...u stvari vise me ne iritira...kao da ne postoji vise...i nikad ga vise ne bih isao gledati ni slusati...a gledao sam ga i pjevao citavu mladost...po cijelu noc smo znali pjevati...i to do zore...sa brigadirima...izviđačima...na morima...jedne prilike smo onaj Riblji bluz ili kako se vec zove pjevali uzastopce pa sigurno 15-20 puta...pa smo svi skoro padali u očaj što on nije mogao samo jednom lepu protinu kći... kakav stih... kakav apsurd...ali ko je to tada primjećivao...žmirilo se i pjevalo...

Za razliku od njega Čola je bar ostao čovjek...pjevao je Titu i toga se ne stidi...a ovoga sam slusao u par navrata na koncertima prije rata...u Sava Centru npr. gdje je sam sebe negirao kad je Tito bio omražen...htjeo je da se opere od "U ime svih nas iz 50 i neke"...koja je jedno vrijeme bila druga himna one države...pa je pucao viceve na njegov račun na svakom koncertu...kao da je htjeo da zaboravi koliko je to puta vidio Tita...:) i nikad ih nije vise pjevao na kocertima u to vrijeme...kasnije ne znam...čovjek se odrekao svojih pjesama...eeej

pa sam ga slusao...isto na koncertima... kad je pucao viceve o Siptarima...i svasta pricao o njima...i ne lomite mi bagrenje je nastala...kako je pricao... kada su jednom Srbinu na Kosovu komsije Albanci posjekli bagremove i on napravio masakr...i on ga kao pravda kroz tu pjesmu....pa je isto tada pljuvao Hrvate i Slovence onako izokola...i  u pjesmi soliter naročito...da bi im se poslije ulizivao kada je isao poslije rata u njihove gradove na koncerte...

Pa je onda slučajno ali baš slučajno postao "mirotvorac"...(kao Milošević na Gazimestanu kada je rekao "vas niko ne smije da bije" pa se ufurao u tu ulogu)...samo što je Djole kada je pricao sa nekim jaranom telefonom u Sarajevu i kada mi je ovaj rekao  ovi tvoji nas granatiraju..on izjavio "nisu to moji"...u fazonu ko god puca nije moj...(ovo je on sam pričao...i ovde je sam sebe ugurao u  ulogu čovjeka humaniste)

Onda sam ga  u ratu ili neposredno poslije...gledao i slušao na nekoj tv iz Sarajeva...kada je pricao sa takvim ogorcenjem...kako su njegove pretke  Srbi primorali da budu Balasevici a oni su  bili inace Balasi...

ovo su samo moja lična iskustva sa njim...nije rekla kazala čula...nego bio vidio...:uredu:

A i tekstove je poceo pisati prvo na strane hitove...kada je svom bendu rekao da nece vise pjevati na stranom jeziku i da ce on pisati svoje tekstove pa ce ih samo umetati... i ta mu je navika ostala kroz cijelu karijeru...na gotovu muziku pise tekstove...a obicno to ide drugacije...tako da ga kao pjesnika ne mogu gledati...nego kao nekog angažovanog muzičara...ali covjek se snalazi...

..sta reci... da ima pjesama ima...ali nas je ipak sve dobro isfolirao...svaka mu čast...:)

 

 

Izmenjeno od strane člana vojo
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 meseci kasnije...

Sinoć na SPENS-u. 
Marija peva vrhunski. Koncert je bio sjajan! I ono što je najzanimljvije, obzirom da je bio u maloj sali, ozvučenje je bilo taman! Ni prejako, ni pre slabo..
Uživali smo za "sve novce" :kez: 
Moj dragi je rekao da počinje da se brine za naš ženski krug koji ide po koncertima ....da  posle ove odluke da idemo na koncert Marije Šerifović počinje da se brine za nas... :bek: 

Sinoć sretnem našeg zajedničkog prijatelja sa ženom na koncertu. Jutros mu kažem da je bio i on i žena, na to će moj muški-" ...al' ću ga zajebavati!!"

Ja mu kažem kako u nedelju idu na koncert Legendi i on šokiran izvaljuje: "Auuuuuuuuuuu, pa Mariju Šerifović bi još nekako i izdržao samo da ne moram da idem na Legende!!"

Objašnjavam mu da je bilo baš dosta ljudi srednjih pa i starijih godina...na to će on. "Ma pusti to...oni su morali jer su bili ucenenjeni da neće dobiti pi*ke ako ne odu! Ti stariji  su već nagluvi, oni se ne računaju! A ti muški što su bili, da li su gledali ili su bili okrenuti leđima?"

Ludaaaaaaaaak! :hhh: :hhh:  
 

 

2.jpg

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Imam dva naloga na FB. Jedan koji mi služi za prolaz nivoa na igrici. Taj nalog inače koristi kuma u SLO koja ne želi da ima svoj profil ali joj posle celodnevnog posla prija da malo igra igricu i "isprazni" mozak. 
Na Marijinom koncertu drugarica i ja se zevzečile i puštale uživo snimak...u jednom momentu vidim taj moj profili i ukapiram kako  se ona  uključila i gleda... :kez: 
Pričam to mom mm ( luminica sjajna ti ova skraćenica :kiss: ) tek će on sav ozbiljan "Puuu, kako nisam znao da se i ja uključim!" 
:hhh: :hhh: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...