Idi na sadržaj

Koji media player koristite?


Preporučene poruke

Dakle, koji media player koristite za gledanje video sadržaja, filmova, muzike...? Koristite li isti program za sve namene ili različite programe za filmove i muziku? Opišite malo zašto vam se neki program dopada, nemojte samo navoditi naziv programa....

Iako volim programe koji obavljaju više poslova istovremeno, moram priznati da za slušanje muzike nijedan media player nije dorastao Winampu. Winamp koristim i za slušanje muzike koja se nalazi na mom računaru i za slušanje online radio stanica.

Kad je u pitanju video, donedavno sam koristio neprikosnoveni KMPlayer. Prosto fantastična alatka sa brdom podešavanja koja pušta sve živo bez ikakvih kodeka. A onda sam našao nešto bolje - Daum Potplayer. Korejskog naslednika KMPlayera je izuzetno teško naći na engleskom jeziku, pa evo link za one koji žele da isprobaju funkcije:

http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=230

Koristim ga za gledanje filmova, kao i za gledanje televizije preko tv kartice - slika je savršena.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Windows media player za muziku, mene jednostavno winamp nervira. Više puta sam ga instalirala...pa deinstalirala. Pojavi se neki problem s njim, šteka..ne znam. :beyond:

Za video, otkad sam ga otkrila koristim Gom player...jednostavno nudi super opcije....ima i opciju da eventualno uslikam neku scenu, što mi se jaako sviđa. Potrebni su neki kodeci, ali to nije frka...i slika na njemu je bolja nego kad se gleda preko nekog drugog playera. Ja zadovoljna. Jako. :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 6 meseci kasnije...
  • 3 meseci kasnije...
  • 3 meseci kasnije...
  • 1 godinu kasnije...

Nema Potplayera na Linuxu, a ni AIMP-a, pa se moradoh navići na alternative.

Za video: Audience - odličan player, lepota jednostavnosti. Gotovo da nema nikakve opcije ni podešavanja, a sve pušta bez problema.

Za muziku: Rhythmbox - na mom sistemu nezamenjiv, premda je Music daleko lepši izgledom još uvek mu nije dorastao opcijama

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...