Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Evo nekoliko dana kako sam zamenio celokupan svojj hardver ovim čudom. Utisci se polako stišavaju. Pa da vas malo upoznam sa ovim čudovištem.

1. Prvi utisak je tišina u radu. Apsolutni prvi utisak. Ne čuje se - uopšte. Sa starim kompom uvek nešto šušti, ventilator zuji, procesor, grafika... ma nešto se čuje non-stop. Ovde hvatam sebe kako uključujem bilo kakav zvuk, YouTube, pesmu, ma šta god.... samo da bi se nešto čulo, da ne bi bila grobna tišina.

2. Ekran je fantastičan, čak pomalo sitan ako ste se navikli na 1920x1080. Jer ovo je 4480x2520! I prelep prikaz slike!

3. Zvučnici su fantazija. Prejaki. Držim ih na oko 30% jer je sve preko toga glasno. Kad ih pustite u punom kapacitetu i pustite film... pa ovo je bioskopski efekat. Ja za sebe uvek kažem da mi je slon p*dnuo u uho kad je u pitanju kvalitet tona, ali ovde čak i ja osetim da je ovo neka druga dimenzija.

4. Kameru baš nešto nisam ni isprobavao, nisam uplaten ni u šta što zahteva video pozive, ali je i ona jako jako kvalitetna.

O brzini u radu ne treba trošiti reči, nije čak ni faktor. Sad samo da ga iskoristim kako sam naumio, da zaista postane investicija, a ne samo preskup ukras na stolu.

IMG_1033.JPG

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...