Sign in to follow this  
Followers 0

Prva stvar koju vidite otkriva vaše najdublje tajne

3 posts in this topic

Posted · Report post

Pa... ne baš. Ali hajde da se zabavimo. :)

Iako mislite da znate sve o sebi, ova optička iluzija otkriće vam i tajne koje ste uspeli da sakrijete ne samo od drugih, već i od sebe. Dobro pogledajte ovu sliku i upamtite šta ste prvo uočili na njoj, jer to će otkriti važne i skrivene crte vaše ličnosti.

Dakle, šta ste prvo videli?

Lice
Osećajni ste, ali ne želite da to pokazujete. Vrlo ste objektivni, čak i u najtežim situacijama. Znate da se izmestite iz situacije i objektivno sve sagledate, pa na osnovu toga donesete pravu odluku. U krizama ne reagujete na prvu loptu, pa vas zato ljudi rado zovu i mole za savete. Međutim, baš to što ste majstor emotivnog distanciranja vam često i škodi, jer ne možete da pokažete ljubav čak ni onima koje volite, iako tu ljubav osećate. Držite se na distanci jer želite da se tako zaštitite od mogućeg povređivanja, a time povređujete druge.

Sto
Imate problem sa donošenjem odluka. Vaša najveća prednost je sposobnost empatije, pa vam se svi spontano otvaraju i otkrivaju i najdublje tajne. Međutim, slaba tačka vam je preuzimanje akcije. Neodlučni ste i u stanju ste da sto godina vagate "za" i "protiv", dok sve ne izgubi svaki smisao. Verujte više svojoj intuiciji.

Žena
Od drugih se izdvajate po intelektu. Upijate sve nove informacije i stalno nešto istražujete i čitate, sve dok potpuno ne usvojite novo znanje. Međutim, takvi ste samo sa stvarima koje vas zanimaju. Sa stvarima koje vas ne zanimaju ste nestrpljivi, nezainteresovani i ne želite da uložite ni minimum napora.

Stolica
Teško vam je da se usredsredite. Jedinstveni ste po svom pogledu na život, koji je vedar i ljude uvek inspirišete da stvari pogledaju iz veselijeg ugla. Najslabija tačka vam je nemogućnost da se fokusirate na nešto. Imate dobre ideje i talentovani ste, ali vam fali strpljenja i fokus.

**********

Ja sam prvo video knjigu, ali pošto to nije ponuđeno kao najdublja tajna, onda recimo da sam video lice. I prepoznao se u opisu. Potpuno. :uredu: 

Smucalica and Goga like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hmm... 

Prvo sam videla ženu koja čita knjigu :lol:

To je moja poza za čitanje ;) 

Znači, odgovor od ponuđenih bi bio žena :beyond:

 

Morpheus and Goga like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ne znam,nekako zenu u licu.Obe stvari sam videla,nekako to bi bilo kao znak i podznak,jel..!!????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0