Mia 6,075 Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Sve više vremena provodim na Instagramu. Imate li nalog? Kakva su vaša iskustva sa korišćenjem ove društvene mreže? Meni odgovara, a da pri tome ne mislim da je fb prevaziđen, ali.. nekako mi baca previše objava, koje ne želim da pratim. Ovde se lepo nakačim - gledam fotografije - ''proputujem svetom'' nema lančanih poruka. Imate li utisak da je sve više korisnika Instagrama, u idnosu na ostale društvene mreže? Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Imam nalog ali je "mrtav"...ni ne koristim ga.....Instagram?Nism fotogenična pa ne mogu da turam svoje fotke. Drugi me ne zanimaju....a i tako sam nešto umorna od svega....kao da je jesen a ne proleće koje sve budi...proći će... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Instagram? Prilično sam siguran da na njemu imam dve, možda tri fotografije. A aplikaciju nisam ni instalirao na telefon nakon poslednjeg ažuriranja. Nikad od mene Instagram i Tviter korisnik. "Pratim" dosta ljudi tamo, ali... i dok sam imao instaliranu aplikaciju posećivao sam profil dvaput godišnje čisto da vidim šta ima tamo. Mislim da Instagram ima ili korisnike - KORISNIKE sa hiljadama fotografija ili one koji vole fotografiju (ili poznate ličnosti) pa tamo pronalaze interesantne stvari ili ovakve voajere poput mene koji tu i tamo virnu i bude im dovoljno za šest meseci. Nije mi zanimljiv. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 Nije mi zanimljiv. Isto sam čula od još jednog drugara. Uz malca sam naučila kako da dođem do sadržaja, koji može da mi bude zanimljiv. Od humora, preko tvteraša do prelepih fotografija prirode. Btw.. inbox ti punim redovno :D Nije suština fotkati se samo.. može mnogo toga lepog da se okači.. vidi.. Kažu da je fb za NAS ''starije'' i Instagram za NAS malo mlađe ima istine - svi moji klinci su tamo. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Hmm... šta reći?Imam instagram, ali ga ne koristim preterano...Okačim neku lepu sličicu, kad uslikam kod majke na vikendiciiil u nekoj šetnji i slično,ali više volim da listam po lepim fotografijamakoje neke osobe postavljaju Pratim par njih i svaki put se oduševim, mislim da treba imati dara za "hvatanje" pravog momenta za škljoc! Privatne poruke, dopisivanje i slično nisam za to Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 (edited) Nemam. Ne koristim,ne listam,ne razgledam..auuu,zaostala totalno Ja imam averziju na to iznosenje sebe u javnosti..evo,oni koji me znaju i sa fb znaju da ni tamo niceg licnog od mene nema.. Edited February 4, 2018 by luminica Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 6, 2018 Author Report Share Posted February 6, 2018 Pratim par njih i svaki put se oduševim, mislim da treba imati dara za "hvatanje" pravog momenta za škljoc! Upravo sam na to i ciljala. Prelepe fotografije prirode - baš taj dar za škljoc u pravom momentu. Opušta me u pauzama, koje su veoma kratke. Što se tiče iznošenja sebe u javnosti - pravim sebi posao. Što viđenija - to bolje. Samim tim i jesam više na udaru, ali je cilj ostvaren. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 1, 2021 Author Report Share Posted April 1, 2021 Pre godinak dana mi je bilo super na instargramu, Policijski čas se pretvaro u lajvove mladih umetnika. Sve su to tetkina deca. Barem nema komentara.. onih.. negativnih. (pogotovo što je moj nalog zaključan) I danas me obraduje saradnja jednog poznanika, ubija kako peva.. a tetkino dete.. fantastičan saksofonista sa njim. U 30-ak sekundi sam imala utisak da instrument plače, koliko je jaka emocija. Nisam iz priče da nešto, ili nekog preterano pratim.. ili da me prate. Samo provereni kontakti. Morpheus and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 Od poslednjeg javljanja na ovoj temi, promenilo se sve na instagramu, pa i moja interesovanja. Pored fotografija sa "nekada mog" ostrva, pronašla sam nekoliko interesantnih book blogera, kako ih već nazivaju, sa sličnim izborom knjiga i par stranica sa gluten free ishranom, pa samo eksperimentišem u kuhinji... Naravno, ig mi služi za dopisivanje sa dragim osobama Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts