Idi na sadržaj

Seks, polovi i lične zamenice


Preporučene poruke

U Kanadi, u regionu Britanska Kolumbija, bebi (ponavljam BEBI) je izdata zdravstvena kartica u kojoj piše "Sex: U" (POL: NEPOZNAT). Pol nepoznat!!!!!??????

Ovo je još jedna u nizu zajebancija neidentifikovanog lobija koji je već spojio gej, lezbejke i biseksualce u jednu skraćenicu sa transvestitima, zatražio uvođenje "rodno-neutralnih" igračaka bez obeležja pola u supermarkete, konstruisao desetine "rodnih identifikacija" kojima se polusvet zabavlja da bi bio poseban u odnosu na čovečanstvo, te stvorio potpunu konfuziju po pitanju broja i rasporeda toaleta u objektima i ličnih zamenica kojima se treba obraćati polusvetu koji ne želi da se identifikuje po pitanju imanja penisa ili vagine i njihove interakcije sa drugim penisima i vaginama već po slovnoj oznaci koju su trenutno iskenjali iz bućkuriša u mozgu.

Pitanje je vremena kad će ovo ludilo doći kod nas. Da predupredim:

Gospodo draga,

kao liberalna i izrazito tolerantna osoba po velikoj većini pitanja koja muče manje privilegovane kategorije društva, ja se zalažem za to da po pitanju svih prava i obaveza vi ne budete različiti od mene. Što podrazumeva da ni zbog kakvog oblika različitosti u odnosu na mene ne sme da vam bude otkazana pomoć, zdravstvena zaštita, posao niti bilo kakvo drugo pravo koje ja kao muški heteroseksualac "uživam" na ovoj planeti.

Ali vi počinjete da mene i ostatak društva ZAJEBAVATE.

Transseksualnost je fizička osobina. Homoseksualnost je seksualna sklonost. Niđe veze. Aseksualni možete da budete, ali to samo znači da vas seks ne zanima, ne zahteva nikakvo slovo azbuke kao identifikaciju.

Ako izgledate kao muško, obratiću vam se ličnom zamenicom muškog roda. Ako izgledate kao žensko obratiću vam se ličnom zamenicom ženskog roda. Ako izgledate kao dete ili kreten (u smislu manjkavosti po pitanju ljudskih karakteristika) obratiću vam se ličnom zamenicom srednjeg roda. Ako me ljubazno obavestite da sam pogrešio (što ne znači da imate pravo da se uvredite jer sam verovao svojim očima), ljubazno ću tu ličnu zamenicu uskladiti sa vašim potrebama. Biće mi čudno, ali prilagodiću se. To što će mi to biti čudno NE ZNAČI da potajno imam nešto protiv vas niti da sam licemer.

Postoje DVA pola. Možete da budete ili muškog ili ženskog pola, da se osećate kao muškarac ili kao žena, ali ne možete da budete neidentifikovanog niti bilo kakvog četvrtog pola. Jer oni ne postoje. Priroda nije uredila.

Igračka ne treba da nema obeležja pola da biste vi mogli da sjebete detetu svest o sebi i svetu oko sebe. Dovoljno je da ga naučite da "muškoj igrački" može da obuče roze suknjicu i "ženskoj igrački" plave pantalone. Cilj postignut. To da neko ko izgleda kao devojčica možda nema vaginu i ne smatra se devojčicom će već i samo naučiti.

Koji WC ćete koristiti mene ne zanima, ali priznaćete da bi bilo malo čudno da neko ko izgleda kao osoba ženskog pola nuždu vrši u muškom toaletu. Nadam se. 

S kim ćete se venčavati i razvoditi nije i ne treba da bude moja, niti bilo čija druga stvar. S kim ćete spavati takođe. Ako imate roditeljske instinkte i želju da usvojite dete, može ali (bez ljutnje) uz apsolutnu garanciju da se nećete zajebavati sa detetovom svešću o sopstvenoj seksualnosti te seksualnim sklonostima i potrebama. I redovne provere istog.

S poštovanjem i uz želju za svakom mogućom dobrobiti i razumevanjem,

Morpheus

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...