Idi na sadržaj

Petostruki prvak države ispada u treću ligu


Preporučene poruke

Tim OFK Beograda je pet kola pre kraja šampionata u Prvoj ligi Srbije izgubio šanse za opstanak u drugom po jačini takmičenju u zemlji.

M.LJ. IZVOR: B92 SREDA, 3.05.2017. | 20:58 -> 21:30

"Romantičari" su prošle godine ispali iz Superlige, a ove godine ispadaju u Srpsku ligu Beograd, jer više nemaju ni teoretske šanse da sustignu ČSK Pivaru iz Čelareva.

Poslednji poraz doživeli su od lidera Prve lige, ekipe šabačke Mačve koja je OFK Beograd pobedila 3:0 i preselila ih u još niži rang.

Tim sa Karaburme je ubedljivo poslednji na tabeli posle 25 odigranih kola sa 13 bodova. Iznad njih su Kolubara, BSK iz Borče i Odžaci sa 23, 25, odnosno 26 bodova. 

ČSK je iznad pomenutih ekipa na 12. mestu i ima i bolji međusobni skor sa OFK Beogradom, pa bi eventualno osvajanje maksimalnih 15 bodova za "Romantičare" bilo pirova pobeda. 

OFK Beograd narednu utakmicu igra 7. maja protiv užičke Slobode koja se sa Zemunom bori za drugo mesto i ulazak u Superligu. 

Ekipa sa Karaburme je u svojoj istoriji osvojila pet titula prvaka države, isto toliko puta su pobeđivali u Kupu, a svojevremeno su igrali i u četvrtfinalu UEFA kupa.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...