luminica 2,120 Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Da li je vama sve jasno u vezi dogadjaja u Turskoj?Drzavni udar,da li je to ono sto se kao pokusalo ili upravo ovo sto sad radi Erdogan? Izostanak reakcije zapada,Amerike kao glavnog partnera Turske i Nato-a,govori li da se znalo ili ?Sta vi mislite o svemu? Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Meni smrdi na Hitlerganovu spletku da bi učvrstio vlast. Otpustio čovek 20.000 ljudi preko noći, čudo da ima toliko nepodobnih. A u Amerikance uvek sumnjam, oni su čorba u svakoj boraniji ma koliko njihovo učešće trenutno bilo nedokučivo. Tj. ne Ameri sami po sebi već vojno-industrijski kompleks koji im upravlja državom. Tako je i naš Zloba pod plaštom neprijateljstva ka Americi radio za njih deset godina, no to je druga tema. Kako god, nastradaće nedužni. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted July 22, 2016 Author Report Share Posted July 22, 2016 I meni smrdi.Oni sto su kao poceli puc su ili navuceni ili s njegovim znanjem,u stvari,to mu dodje na isto.Upravo put da se ne zamajava zakonskim pokusajima,legalno,jer bi naisao na otpor.Ovako,izgovor je tu.I za sirenje svojih ovlascenja i za sklanjanje svih koji makar i pomisle da drugacije misle. Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Ja cu samo reci da je Erdogan jedan jako zao i bolestan covek. A svako ko ga podrzava je ili retard ili jednako zao. Ovo sto je on uradio ne moze da uradi niko normalan. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts