Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Ti mala stani u red i ne pravi zabunu JopeT. :plaz:

I jbt Gogo, ovo nije istina, no izazov! Kao da bi nešto od toga krio, al' svakako mi treba mnogo više od jedne rečenice da odgovorim. :blink:

Volem ljuto, posebno u obliku paprikaša i kulena, tako da takvo stanje i ne predstavlja neku posebnu promenu u mojim osećanjima. Retke su one "prave" ljutine, a takve, ružne stvari nesvesno, nenamerno, moj mozak potiskuje u dubiiiiiine sećanja iz kojih se najčešće nikada ne vrate.

No uglavnom, praktično svakodnevno, me ljute dupli aršini. Ono, kad vidim pandure da voze službeni auto bez vezanog sigurnosnog pojasa, kad vidim da parkiraju na trotoaru, kad... Ma sve ono za čega nas smrtnike kažnjavaju. Pa ono kad mi sagovornik postavlja nebulozna pitanja ili uslove koje ni u malom mozgu pre toga nije primenio na sebe. Pa tako to i tome slično.

A kako izgledam? Glasno i izbečeno. Pojačavam glas. Nekada kontrolisano, odnosno svesno, a nekada nisam svestan toga. Imam tamne, izražajne oči, i verovatno zbog njih sugovornicima izgledam agresivno. Takav sam posebno kada su u pitanju stvari koje mi znače, koje volim.

E da. Ponekad se i namerno "ljutim", ono, glumim ljutinu. To samo u slučaju moje mlađe ćere, kad napravi ili češće ne napravi nešto što bi sam od sebe i ignorisao, al' zbog njenog odnosa sa drugima podviknem i kao se naljutim.

Sledeći...

U stvari, hajde da ovu nestrpljivu lenjivicu ugostim.

Kaži ti meni kada se i zašto poslednji put neko ljutio na tebe i koje su bile posledice (kazna) tog ljućenja.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Na mene neko da se ljuti? Pa to je ne moguce :kez: . Poslednji put je bilo pre neko vece, drugarica se naljutila na mene jer sam kasnila sat vremena, imala je puno pravo za to. Posledice su bile da joj vidim besno lice, 2 minuta postavljanja pitanja kako zasto kome? I to je to :) ,retko ko se moze na mene onako zapravo naljutiti :)

Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...