Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Smetnu sam s uma da tetki čestitam Božić :scared: Jebaćemisvepospisku

Da se osvrnem na elino pisanje

to hate- mrzeti

to love somebody voleti nekoka

not love somebody ne voleti nekoga

Ja nisam hejter, ja u svom malenom srcu imam više ljubavi nego svi vi što se gađate kafama i tortama, i smeškate jedni drugima :pljuc:

Inače, FYI, bilo mi dosadno pa ti postavih pitanje, a na ovu igru dolazim samo kada se smorim k'o pingvinu Sahari, no dobro, a o tebi sa onog mesta od "dobrih ljudi" imam više informacija nego što mi je zaista potrebno :kez:

Istina il' izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ma ne sa mnom srechice, nego generalno :trep:

Na levu nogu ustajem ako me probude u ranim jutarnjim casovima ili u nekim prepodnevnim. Volim dugo da spavam i ako sam naspavana, jebes na koju i ciju nogu cu ustati. Ja sam medvedina sto se tice spavanja. Sto se tice stradanja, obicno strada onaj na koga prvog naletim, i obicno ne stedim. Tada mrzim ceo svet, pranje zuba, oblacenje, to sto je hladno, to sto je toplo, to sto Srbija nema izlaz na more, you name it, mrzim sve, a posebno mrzim to sto se NISAM NASPAVALA. Taj dan mi onda obicno ode u tri lepe i raspolozenje moze da mi se vrati samo ako budem sama dok ne iskuliram. Kafa mi nije imperativ.

Istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Postala je zaista retkost videti savrseno zgodno musko..mislim, ukusi jesu razliciti, ali kad je nesto zgodno, onda je zgodno..

Prvi put kada sam ga videla, stajao je u malom bazenu i drzao klincima cas plivanja..nije od onih savrseno nabildovanih, nego onako taman (sto bi rekla Mara)..ramena, ruke, fino izvajane..tek vidljive plocice na ravnom stomaku (sad videti ravan stomak, nemoguca misija)..sorc-kupaci mokar, pa zalepljen za savrsenu guzu iz koje izlaze jos savrsenije noge..mnogo volim kad muskarac ima dobre noge..:uzbud:

Ovako sam vec opisivala doticnog mojoj kumi, na sta me ona pitala : "a kakava mu je budza??" :hahaha:

Sta reci?:lol:

Da li me osacovao?

Jeste..od glave do pete..ali to mu je u opisu radnog mesta, tako osacuje svaku koja se pojavi..

E, a kakvih karikatura ima, pa to je strasno..u garderobi jos i izgledaju nekako, ali kad se skinu, d'umres od tuge..:lol:

Uostalom, isti je slucaj i sa zenama..mahom svi imaju rastocene guzarde od sedenja i mlohave stomake..

Kad cu da se davim?

:jok:

Vise volim dobar trening od zgodnog spasioca, tako da davljenje otpada..to prepustam onim napucanim pozerkama, meni je dovoljno da malKo naparim okice sa necim sto se retko vidja..

Istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...