Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

Ti si klasična seljačina :lazy:

Nikada od tebe mačo men :lazy:

Pokušala je sam nom da priča o ozonskim rupama, ali sam ja temu odma naveo na svoju vodenicu pa smo mlatili o osiguravajućim društvima i stopama osiguranja, i nije dahtala, ležala je u kupaČem, a ja u gaćama koje su pocepane na dupetu :pljuc:

Istina ili izazov

Izmenjeno od strane člana Boginja
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Mislim da je jedna od najvecih kada sam falcifikovala djacku knjizicu u 8mom razredu,kako bi moji mislili da sam prosla vrlo dobar,a ne dobar... i onda kada sam to uradila,shvatila sam da mi plan nece uspeti i od straha sam pobegla od kuce. Secam se da sam ponela margarin sa sobom,1000dinara i uputila se na vikendicu i za jedan dan sam se vratila,jer je tamo nocu bilo jako strashno :smeh:,mala nenormalna. I onda kada sam dosla kuci,moji su bili toliko zabrinuti da su zaboravili na knjizicu,skolu i sve vazno im je bilo samo da sam se vratila. Kasnije smo rekli razrdni da sam izgubila knjizicu i problem je bio resen. Pouka price,nemoj da falcifikujesh do ne razradish dobar plan :smeh:

Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Joj bilo je svega i svachega, ne merem sad izdvojiti neku posebnu ... nrp. za prvo veche bombardovanja napio se kO (m)tajka neke gromovache i otishao da se prijavim u dobrovoljce. Nisam imao odsluzzen vojni rok pa su me samo evidentirali ... i Lesi se vratio kutji :beyond: ... a da su me primili ne bi Amerikanci na Kosovo Ravno :zzabaimugatje: :pesakimukosu:

Istina ili Izazov ?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

:lol: :lol: :lol: Nisi normalan, maikemi. .......... Ovako, iako sam ga oCekivala - iznenadio me ...uvalio mi na kvarnjaka (na poklon mislim :treptrep:) ..........jer sam spavala. ...oko sestice, ranom zorom. Ae.... ne volim da me budi, ali sam morala da prihvatim poklon, i kako red nalaze, zavalim, pardon - zahvalim :roll: ....................... Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nije poenta da ja želim nekakvu titulu, poenta je da ne želim da mi pišu oni pokušaju humora ispod nika :kez:

Ako bi morala i da bude nekakva titula ispod letargije bi bila drukČa nego ispod bazileja

Ispod letargije bi trebalo da piše beznadežno glup, a ispod one gde sam kukao za to Rex Terra Illorum

Ako misliš na forumska okupljanja poslednja osoba s kojom sam se video je bila Rosebud AkA Meggy posle koncerta Belouške u Bg-u

IStina ili izazov

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Često ja kažem da ne bih mogao oprostiti ovo ili ono, ali kad se nađem u situaciji da ne oprostim... popustim. Pa tako.. ne znam tačno kako da ti odgovorim.

Možda nanošenje fizičke ili psihičke patnje članovima moje porodice ili bliskim osobama. Vezujem se za ljude do mere da njihova patnja boli i mene samog. Znam, deluje glupo, ali *ebe me Rak u podznaku. :hahaha: Ni direktnu, namernu laž ne volim do te mere da je ne bih oprostio.

Istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...