lenjivica 704 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ovaj ne znam bas dal ova tema spada u porodicu,ali porodichno osvezenje pomocu malih aparatica ce dobro doci. Dakle dal koristite nesto od osvezivaca,koji su dobri a koji ne? Preporucite mi neki,bas bi da kupim,a toliko ih ima. Ne znam koji vredi ,pa da ne kupujem sve ;) Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ne volim osveživače prostorija, tačnije, bilo šta što će na veštački način da ''oplemeni'' prostororije u kojima se nalazim. Svež industrijski vazduh, i ne treba mi više :) Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Otvoreni prozori jedini osveživač koji imam u kući je onaj u WC šolji, a nešto me mrzi da skoknem da vidim koji je u pitanju :kez: Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 ne koristim meni je muka od tih vestackih mirisa:( mislim,stvarno me spopadne mucnina,ne foliram ne podnosim ni one jelkice u automobilu ni indijske mirisljave stapice:jok: radje bi otrpela miris konjske balege posred dnevne sobe nego sto bi upalila neki stapic inace,nesto se nosim mislju da priustim sebi onaj jonizator vazduha...zbog duvana... Turkmenbashi 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Dva štapiće vanilije zarežite po cijeloj dužini i stavite u posudu, zatim ih zalijte alkoholom tako da budu potpuno potopljeni i ostavite da tako odstoji tri dana. Štapiće izvadite, tečnost prespijte u bočicu s raspršivačem i dodajte dva decilitra destilirane vode. Mirisnu tečnost raspršite po stanu i uživajte u slatkom mirisu vanilije. Evilka 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Zelatin za kolace rastopiti u vreloj vodi,dodati prehrambenu boju i nekoliko kapi etericnog ulja ciji miris volite,sipati u neku zanimljivu teglicu,casu,bilo sta...i eto vam prirodnog osvezivaca koji isparava svakodnevno..ponekad se moze odozgo staviti jos neka kap,kad miris malo oslabi.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts