Smucalica 5,972 Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Danas počelo I to dobro po naše momke Đorđević: Šteta što nije bilo finale, možemo još boljeSelektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević je posle trijumfa nad Španijom (80:70) na startu Eurobasketa "žalio" što nije u pitanju bilo finale, pohvalio je pojedince i rekao da "orlovi" mogu još bolje."Šteta što nije finale, ali igralo se kao da je finale. Prava utakmica, to je bio naš neki plan da stvarno pokažemo sigurnost i kvalitet, i dobili smo potvrdu tog kvaliteta i sigurnosti. Drugačije igrači osećaju sami sebe. Da ne mislimo da je ovo najvažniji meč, najvažnija je sa Nemačkom, koja je imala tešku utakmicu sa Islandom, na čuđenje svih, ali nema čuđenja. Prve utakmice su uvek najteže, Nemačka će biti spremna za nas, potrošili smo mnogo energije, ali mislim da smo spremni za domaćina i još jednu kvalitetnu partiju u kojoj ćemo ići na pobedu", bila je prva Đorđevićeva reakcija. izvor: Blic luminica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Kod mene svi prikovani za teve...zabranjeno mi je pre pocetka da dajem izjave tipa'osecam da cemo....',tvrde da sam baksuz.Bilo je super,malo smo histerisali,psovali sudije,Raduljicu i njegovo respektovanje Gasola,Bjelica odusevio..ma svi su bili super,i samo da nastave.Svi u porodici volimo sport,ali ,postoje neki koje posebno volimo,ali nekako tradicionalno i zbog bavljenja mojih muskih kosarkom ona je iznad svih.. Smucalica, Mia and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Teodosicu zabraniti da suta trojke. Pod hitno. vesticara and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Joooj...Ovo je bila utakmica za jaku srčku, a ne za ovako labave poput mene No, preživesmo, pobedismo i sad se možemo šepuriti sa dve pobede nad jakim ekipama Idemo dalje sledećiiii.... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Nisam gledao protiv Nemaca ali mi je drago što smo za jednu morali da se pomučimo, da ne poletimo previše - taman dovoljno. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 I jos mi je zabranjeno da sirim pesimizam ,mada ,mnoooooogo me brine promaja koja nam duva medj centrima..nikako ne mozemo samo sa bekovima,a Raduljici se vidi godina dana neigranja.. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Meni na polu vremenu počelo nevremene. Takva grmljavina da su se tresli prozori... nestalo signala na Totalu...i taman 2 minuta pred kraj stiže slika.Gledala sam sam kraj i iznervirala se na kvadrat!!! Uh.... Smucalica and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Bogme,Poljaci debelo namucise Francuze..u poslednjim sekundama Francuzi obezbedili pobedu 69-66..Toni Parker promasio jedno slobodno bacanje,i da su ovi iskoristili sut za trojku,bili bi produzetci..Neizvesno do kraja. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 9, 2015 Author Report Share Posted September 9, 2015 Opa!!! Juče Island, danas Turska Dominacija, bRe! Sledećiiiii.... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Gazimo, što jes' jes' luminica and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Smucalica and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 10, 2015 Author Report Share Posted September 10, 2015 Izdominirali smo! Idemo dalje sa prve pozicije u grupi Tako se igra, momci!!! Adrijan, luminica and Morpheus 3 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 E ovo je bilo napeto ..pretilo mi je izbacivanje iz sobe u par mahova,sva sreca,pobedismo ...naaapreeed!! Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 13, 2015 Author Report Share Posted September 13, 2015 Uhh... Kako je počela utakmica, nije mi bilo svejedno...Jbt, svaka trojka im je ulazila!Ali, kad su naši uhvatili ritam, nisu nam mogli primirisati... Dobro je... idemo, sledećiiii... luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 15, 2015 Author Report Share Posted September 15, 2015 Sutra, 18.30 Idemo momciiiii..... Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Јоооооооој биће рокенрола... Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 16, 2015 Author Report Share Posted September 16, 2015 I bi rokenrol Ovo danas je bio sedmi meč i naš učinak je 7/7 Prešli smo i Čehe,sad nam slede Litvanci koji su nakon produžetka dobili Italijane Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ja navijao za Litvance, a večeras ću za Francuze. Bezveze je da nekoga dva puta pobedimo. vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Адријане и ја сам исто навијао као и ти...и логика је слична...само што ја мислим да је теже а не безвезе добити некога 2х... Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ma Vojo, to ja više zato da ravnomerno rasporedimo ćuške, da im ne nabijamo komplekse. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ja nisam mogla da izdrzim onu reyultatsku klackalicu,cetvrtu cetvrtinu sam provela u svojoj sobi osluskujuci samo uzvike ovih mojih ...Litvanci su dobri,jos ako ih krenu one njihove trojke ,bice tesko ,ali,verujem da mozemo da ih dobijemo Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Samo da sad ne opletemo u stilu'nisu nikakvi' i slicno.Teska utakmica,mnogopromasenih napada,momci procitani i nekako stegnuti..Cak smo uz malo srece mogli i da ih dobijemo.Ali,kapa dole,neko bi dao sve i za sannsu da se bori za bilo koju medalju.Momci,glavu gore,uzmite bronzu!Imali smo mi i losije rezultate sa boljim pojedincima. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Izludjuju me sa ovim sutevima za tri poena Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 A sudjenje..sramota.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts