Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Košarkaška Superliga počinje za deset dana i trajaće do sredine juna, ali će imati i pauzu zbog plej-ofa ABA lige, a u njoj će učestvovati osam timova.

 
Za sada je poznato sedam učesnika, a to su Crvena zvezda, Partizan, Metalac i Mega Leks iz ABA lige, odnosno FMP, Konstantin i Vojvodina iz Košarkaške lige Srbije.

 

Poslednji učesnik biće poznat posle utakmica KLS predstojećeg vikenda, a za to jedno mesto se bore Vršac, Tamiš i OKK Beograd.

 

Prve utakmice Superlige biće odigrane 28. marta, sa izuzetkom meča koji igra Crvena zvezda, zbog obaveza ‘crveno-belih’ u Evroligi, pa će taj meč biti dan ili dva kasnije. Drugo kolo je zakazano za 4. april, a potom sledi pauza zbog plej-ofa regionalnog takmičenja koje će trajati do početka maja.

 

Parovi prvog kola su: Crvena zvezda – Mega Leks, Konstantin – Partizan, Vojvodina – Metalac i FMP – Vršac/Tamiš/OKK Beograd.

 

Po završetka plej-ofa ABA lige, utakmice će se igrati od 6. maja na svaka dva-tri-četiri dana, a ‘večiti derbi’ na programu je u sedmom i 14. kolu.

 

Još u februaru je objavljen nacrt plej-ofa Superlige, pa će termini polufinala biti 7, 9. i 11. jun, a finala 14, 16, 19, 21. i 24. jun.

 

Izvor: B92, JT

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...