Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Davis Cup 2015.

 

 

 

 

Sa Novakom, bez Lajovića

 

Novak Đoković predvodiće Dejvis kup selekciju Srbije u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Hrvatske u Kraljevu, zvanično je objavio TSS.

Na spisku selektora Obradovića još se nalaze Viktor Troicki (43), Filip Krajinović (101) i Nenad Zimonjić (treći u dublu na ATP listi).

Na spisku ovaj put nema Dušana Lajovića i Ilije Bozoljca, kao ni već duže vreme povređenog Janka Tipsarevića. 

Meč izmedju Srbije i Hrvatske igra se od 6. do 8. marta.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Najnovija vest kaže da Čilić definitivno neće igrati u Kraljevu.

Umesto njega u tim je uvršten Franko Škugor.

 

"Mi smo hendikepirani bez Čilića, Karlovića, Dodiga, tako da bi osim pobede Srbije, sve ostalo bilo nerealno. Ipak oni imaju Novaka Đokovića, igra se u Srbiji. Ali sigurno da možemo verovati da Borna prvog dana iznenadi protiv njihovog drugog igrača Viktora Troickog, koji je svejedno i dalje favorit, i po plasmanu na rang listi i po rezultatima u poslednjih šest meseci. Već je među vodećih 40, u odličnoj je formi, igraće kod kuće", rekao je selektor DK tima Hrvatske Željko Krajan. 

 

***

 

A onda naravno... welcome to Serbia :dry: - za ovaj naslov, koji ne želim ni da komentarišem...

 

Od 2.967 mesta samo 300 za navijače

 

Koliko i kakve su to obaveze prema sponzorima ili kome već?!?

Budu li prazne tribine, kao onomad u NS-u,

stvarno bi trebalo prestati sa tom praksom

delenja karata kome god, a oni koji bi stvarno došli i navijali - za njih šipak :dry:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

ne želim da kvarim temu sa komentarima,

jedva čekam vikend :ajde:

 

 

Srbi kompletni: Đoković stigao u Kraljevo, Troicki poziva na oprez protiv Hrvata

 

 

Teniski reprezentativac Viktor Troicki, izjavio je da su da su teniseri Srbije favoriti u meču s reprezentacijom Hrvatske, jer igraju kod kuće, ali da se ni Hrvati ne smeju potceniti.

„Realno je da smo favoriti, ali Hrvati imaju dobar tim i sigurno je da će Ćorić i Delić biti sjajni igrači u budućnosti, što je Ćorić već pokazao pobeđujući vrhunske igrače. Ne smemo da ih potcenimo i to neće biti lak posao, ali daćemo sve od sebe", rekao je Troicki.

On je kazao da kada Zimonjić najavi osvajanje titule za Srbiju, što je ove godine i učinio pred Dejvis kup, titula se i osvoji.

„Kada Zimonjić najavi titulu, onda se i desi tako, a ove godine je najavio i mislim da imamo dobre šanše, pogotovo zato što je Nole rešio da igra ove godine, tako da nam je to olakšavajuće", rekao je Troicki.

Četrdesetprvi igrač sveta je dodao da se još navikava na vreme i teren u Kraljevu.

„Još uvek se navikavam na vreme, jer sam pre nekoliko dana stigao iz Meksika, mislim da ću do početka meča biti spreman, atmosfera je dobra, pristižu nam i Novak i Zimonjić i brzo čemo biti u potpunom sastavu", rekao je Troicki.

Dejvis kup reprezentacija Srbije  je kompletna pošto je u Kraljevo doputovao najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Odmah po dolasku Đoković je u Hali sportova održao prvi trening, zajedno sa Nenadom Zimonjićem, koji je takođe stigao u Kraljevo, u kojem će biti održan meč prvog kola Dejvis kupa protiv reprezenzacije Hrvatske.


Selektor Bogdan Obradović rekao je novinarima da je srećan zbog činjenice da su svi srpski teniseri na okupu.

"Nadam se da će sve proteći u rutinskom radu, kao i svaki put. Važno je da smo na okupu, da je dobra energija i atmosfera. Imali smo zajednički ručak i svi momci su bili nasmejani. Danas su Novak i Nenad zajedno odradili trening", izjavio je Obradović.

On je ocenio da su srpski teniseri u dobroj formi i da misli da će svi biti spremni.

"Svi naši teniseri mogu igrati dubl u tandemu sa Zimonjićem, čak i Đoković", kazao je Obradović.

Reprezentativac Filip Krajinović je rekao da ne očekuje lak meč s Hrvatima, jer imaju dobar tim, ali da rereprezentacija Srbije ima Novaka Đokovića, te on očkuje pobedu.

Đoković dolazi u utorak u Kraljevo gde će se u Hotelu „Kristal" priključiti ostalim reprezentativcima, i popodne imati prvi trening u Sportskoj hali.

 
Blic
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

krećemooo... :ajde:

 

Đoković - Delić na startu

 

 

srb_zpsgkomkkol.jpg

 

 

Novak Đoković i 158. igrač na ATP listi Mate Delić otvoriće duel Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je žrebom u Kraljevu.

Duel Đokovića i Delića počinje sutra od 13 sati, a potom će na teren Viktor Troicki, trenutno 41. igrač sveta i talentovani Borna Ćorić, 61. na ATP listi.

U subotu od 14 sati na programu je dubl meč izmedju Nenada Zimonjica i Viktora Troickog protiv Franka Škugora i Marina Draganje. 

U nedelju, poslednjeg dana meča od 13 sati sastaju se Đoković i Ćorić, a potom Troicki i Delić. 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 meseci kasnije...

Sutra počinju mečevi Davis kupa, gostujemo u Argentini :ajde: 

TSS

Četvrtfinalni duel teniskog Dejvis kupa između Argentine i Srbije otvoriće meč između Leonarda Majera i Filipa Krajinovića, odlučeno je žrebom u Buenos Ajresu.

Meč između Majera i Krajinovića, koji je neposredno pred žreb zamenio Janka Tipsarevića, počeće sutra u 16.00 po srednjeevropskom vremenu, a posle toga na teren Hale Tehnopolis izlaze Federiko Delbonis i Viktor Troicki.

Drugog dana četvrtfinala na programu je meč dubla, a Srbiju će predstavljati Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, dok će za Argentinu nastupiti Karlos Berlok i Dijego Švarcman. Taj meč je na programu u 17.00. 
Posledenjeg dana duela Argentine i Srbije, u nedelju, prvo bi na teren trebalo da izađu Majer i Troicki, a nakon njih Delbonis i Krajinović. 
Četvrtfinali meč Argentine i Srbije igraće se na šljaci, a pobednik će se u polufinalu sastati sa boljima iz duela Kanade i Belgije.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 7 meseci kasnije...
  • 4 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...