Turkmenbashi 937 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Sa Gorenjem nekako čitav život imamo iskustva. Njihovu belu tehniku su mi matorci koristili, danas je i mi koristimo. Nekada su pravili da traje 100 godina, danas je to u skladu sa potrebama potrošačkog društva - napravljeno da traje ne toliko dugo. Međutim moram da ih pohvalim jer u mom konkretnom slučaju je veš mašina toliko crkla da su ostali samo dugmići. Sve je pocrkalo, motor, programator, ležajevi,... sve živo. I pošto je garancija bila tu negde pred kraj, dakle nije istekla sve su mi uredno zamenili i doneli mi popravljenu mašinu skoro pa ko novu. Tako da tri bambija za Gorenje uzeli smo i mašinu za sušenje od njih, mnogo dobra stvar. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 I ja sam zadovoljna sa Gorenjem nepun mesec pred istek garancije crkne veš mašina, i ja nazovem servis i prijavim kvar i ljubazni čika majstori su došli i popravili je i sad radi kao nova Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Gorenje frižider sa malim zamrzivačem od 50 litara, radio je 24 godine kao sat. Ni zatresao se nije..i onda je samo umro..ali totalno.. Mašina za veš mi je gorenje i savršeno radi...i ja sam nekako nasleđeno vezana za Gorenje i svaka im čast na kvalitetu. Turkmenbashi 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts