vesticara 6,022 Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Ma sve je to "život u bajci"....neće im zaživeti ni za šta na svetu. Kazneme mere za ne nošenje uniformi neće biti-jer se deca ne smeju kažnjavati i tačka.A kada budu opomenuli neko dete što nema uniformu pojaviće se "strašni tata" koji će reći-Alooooo bre!! Znate li vi KO SAM JA?!! MOJE dete neće nositi taj cirksu na sebi i tačka!" Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 12, 2017 Author Report Share Posted August 12, 2017 Evo njih opet sa BRISANJEM socijalnih (valjda društvenih, jebem im sve?) razlika... "Šarčević je najavio i da će uniforme biti obavezne za sve osnovne škole u Srbiji, napominjući da je za sada 50 odsto škola pristalo na tu preporuku ministarstva, a da će ostale morati da se priklone toj ideji."50% ŠKOLA PRISTALO NA OBAVEZNU PREPORUKU? I BAŠ NIJEDAN PROFESOR SRPSKOG JEZIKA SE NIJE POBUNIO?“Ovde nije pitanje uniformi, već ukidanja socijalnih razlika među učenicima."E BAŠ ĆETE DA IH UKINETE PARČETOM TKANINE. Mia, Adrijan and vesticara 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 E baš me zanima koliko dugo će ovo "živeti"? mesec dana....ili ajd do prvog polugodišta..... a onda polako kreće opušteno "zaboravljanje, ili pubuna roditelja zbog narušavajuće lepote njhove dece.....kako uniforma deluje depresivno na njihovo čedo i on/a je zbog toga popustio/la u školi.....itd..itd....a možda se oni domišljatiji i dosetiti kako da nabave lekarsko uverenje koje njihovo dete oslobađa nošenja iste-zbog psihičkog stanja deteta dok nosi uniformu! Možda neko dete dobije i alergiju na materijal ili boju iste te uniforme.... Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 Dozvolite mi da se prekrstim... levom. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts