Idi na sadržaj

Radio - zaboravljena zabava?


Preporučene poruke

E da je satima ....

.......danima ......(dramaticnim ):uredu:

the best of :

Napeto je kod Beske.

Evo napeto je kod Beske.

Svuda je napeto , da ne moze biti napetije...

Vaginovac je uz tebe...

Neka Toma istraje do samog kraja...

Ovaj rezim nas je skroz ojadio ...nemamo ni za kartu do Prishtine ...

Tomo , Torcida je uz tebe ...

A voditelj se zove Ugljesha Mrdic.

Ime koje obecava:uredu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=muv1CW83vaQ

Ima jos dokumenata o tim dramaticnim danima nase istorije.

Zahvaljujuci Fokusu.

Poslednjem bastionu slobodnog novinarstva.:uredu:

Poslednjoj nadi .......:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

bas neki dan slusam neki pametan razgovor na radiju, kaze: danasnji covek je obasipan bukom, nema vise potrebe cak ni za dobrom muzikom...

nekako sam u tom stanju, volim tisinu i zabavan sam sam sebi, pa ne razumem ljude kojima ceo dan svira radio Glupost, ili ako im je na poslu dosadno bez radija Neprofesionalizam.

radio slusam jedino u kolima, ili u snu u nekim hotelima (preko moba i slusalice).

nemam omiljeni program, kada pocne da susti ili kada je preduga prica, ja pritisnem search...

slusam uglavnom muziku, pricu samo ako je posebna!

lokalne radio stanice ne volim jer sporo pricaju, ponavljaju receno i odugovlace vreme...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

E shumice , nisi naleteo na pravu stvar.

Da ti se skazaljka zaustavila na 101.54 MHZ.. (Radio Fokus:roll:) , promenio bi

misljenje totalitarno iz temelja skrouz.:uredu:

Evo , ja ga slusam non- stop 24 sata dnevno .

I reprize :)

I zabavan i edukativan.

I slusam i ne disem i ne trepcem , skazaljku ne pomeram......

I to ga slusam na :

images?q=tbn:ANd9GcTmZrUAtDkvgL9Y43VChep

Onda mosh' misliti ?

Ugodjaj potpun:uredu:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 meseci kasnije...
  • 1 mesec kasnije...

Na poslu mi sipci radio...u stvari nam...jer radim ( spao sa sedam) sa dvije koleZinice...a i one voledu kao i ja da nesto sviri...pa nam nije problem...a meni jos dobro dodje... narocito...dok one rade "jutarnje ispucavanje"...jedino sto se nekad cude...(a meni se tada kosa dize na glavi)... nekoj dobroj staroj stvarKi...kultnoj...pa mene pitaju... joj majke ti koliko ima ovoj pjesmi...gdje ovo nadjose i tako to...a ja cutim i samo se smijuljim i kazem...pa stvarno gdje...:roll: da ih ne povrijedim...a ipak sreca u nesreci je sto ne slusaju narodnjake...:lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mene radio S iznenadi ponekom pesmom iz sedamdesetih i osamdesetih koju nisam stigao / imao priike zavoleti. Recimo, za jednog Seida Memića sam samo čuo da postoji, jedva da sam znao bilo šta o njemu i njegovim pesmama. A onda su na S-u pustili Lejlu... Youtube je majka, posle "Lejle" nađoh i "Zlatnu ribicu" i "Malu garavu" i neke druge... slično je i sa drugim autorima, taj radio me resetuje u neko vreme koje je za mene izgubljeno. Ni ovaj MFM nije loš. :ok:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kod mene piCi cirilica :srpko::lol: ...jbg, u manjini sam...3 : 1. Ne znam da li se stanica zaglavila na 'Ritam', ali kad ih cujem kako pevuse neki 'Xit', ako je i zaglavljena - to su namerno. Lm, bio je jedan pokusaj da im stavim do znanja da me 'mobinguju'- svira sta svira, i kolegica ce odusevljeno:'Sinan Sakic' .........prevrnem ocima (sasvim nesvesna da je to upadljivo), a ona ce uvredjena:'Sta ti imas protiv Sinana?' .........- 'Nista efikasno' :uzdise: ... P'da, kazem da ne volim to sto slusaju, ali da se ne uzbudjuju ... ja se iskljucim slusno, i za svoju dusu, u mislima, zavrtim radio S, Stotku ili NostalZi .... :na spesL talasnim duzinama:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

paa...kod mene radio nije zaboravljena zabava..

slusam nekoliko radio stanica, u radionici mi je skala zakucana na RADIO 3, sa dobrom muzikom, dosta servisnih informacija i sa ne puno price...

INDEX radio, radio nostalgija, su mi cesti saputnici u voznji...

kao ljubitelj starije narodne muzike, slusam cesto radio fokus zbog emisije MUZICKA APOTEKA i voditelja Gorana Milosevica, koji ume da izbunari nesto sto se retko ima prilika cuti..

kad spomenuh radio emisije, jedna od emisija zbog koje sam cekao da krenem na put dok se ne zavrsi i koju sam redovno slusao je EXTRA HIT DANA nekadasnje radio kosave, posle se emitovala i na pocetku pomeutoj stanici (radio3) voditelj EXTRA Vlada je sa posebnim stimungom i ekipom gostiju od emisije napravio "instituciju" koja na zalost dolaskom novog vlasnika prestala da funkcionise.

i naravno..nesto sto se slusalo od davnina je emisija OBLAK U BERMUDAMA koja se i dan danas emituje svakog utorka od 20h na talasima 202-jke, voditelj Darko Kocijan, inace i sadasnji glavni urednik radia 202. i ta emisija se malo selila na nekoliko frekvencija.

moram spomenuti nesto sto me nekako vraca u neke skolske dane i odlaske na eskurzije kada je svaki vozac pustao to jer se culo u celoj drzavi, a to je jutarnji program radio beograda, koji onako iz nostalgije pustim uvek kad krenem negde rano ujutru...

:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Obožavam da slušam radio. U autu, posebno dok vozim duže relacije, skoro nikada, ma može se reći baš nikada, ne slušam snimljenu muziku, kasete, CD, USB i slično. Volim da me iznenade sa izborom pesme, ne volim kada unapred znam koja je sledeća pesma ili da čujem nešto novo. A bogUmi, volim i da čujem glas, priču, komentar, vesti, vodostaj reka...

I tako, popižđavah često kad u autu počnem da slušam nešto interesantno i moram da prekinem kada dođem u kancelariju. Ali rešio sam taj problem! Normalno, ne nabavkom novog uređaja, već preko interneta. Do sada sam imao par polovičnih pokušaja slušanja onlajn, sa skidanjem kojekakvih plagina sa sajtova radio stanica. Al' više problema u podešavanju i slušanju, nego uživanja. Sve do neki dan.

Evo me još uvek drži prijatno uzbuđenje novom igračkom. Naleteh na sajt www.radiostanica.com, koji je iznenađujuće (pozitivno) jednostavan i siromašan nepotrebnim grafičkim rešenjima. Registracija nije neophodna, al' neko izmišljeno ime i postojeća bezvezna imejl adresa donose mogućnost pravljenja sopstvene liste interesantnih radio stanica. A na izboru je veliki broj što "pravih", što internet radio stanica, sa prostora Jugoslavije.

Trenuto najviše slušam http://www.radiostanica.com/sr/radio/429/Biker_Radio.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Da znas  da je prosto   neprimetan,cujes  muziku,a  ne  konstatujes  da je  upaljen.Slusam ga  redovno u  autu,deo  rituala  kad  krecem,ono,namestim  sediste,podesim  ogledalo,retrovizor,palim   radio.Uglavnom  na  radiju S,ponekad  uopste  nevazno  gde,bitno  da  mi  muzika  u  tom  momentu  prija..

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 5 godina kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...