Adrijan 3,662 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Juče sam "slučajno", tokom druge četvrtine, dok smo u jednom momentu i gubili za jedan poen, rekao Meci i Gagetu kako će nam biti tesno sa Amerima, a oni krenuše da me neobaveštenog ispravljaju kako nismo u istoj grupi sa njima. Malo kasnije su s'vatili šta je pesnik 'teo da kaže. :liza: Smucalica, Evilka, vojo and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Ono je bila utakmica... woooow Sa druge planeteeee.... Bogdanović!!! Pokazao je ko je Bogdan Bogdanović, da ga zapamti celi svet Sad, po nepisanom pravilu, nećemo izgubiti od iste ekipe dva puta, jer su i prošli okršaj tesno dobili... paaaa.... Lopta jeste okrugla, a ovo jeste Svetsko prvenstvo i u polufinalu igra Srbija Adrijan and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 Još sat vremena... Smucalica and gresan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 Deluje kao finale. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 E svaka čast našim momcima! Što upravo reče voditelj -sa amerikancima treba samo igrati i to ie već dovoljno. :) Morpheus and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 FINALE14. 09. 21:00 Srbija - SAD pleSachica 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Ne bih da se citiram, al' sve je već rečeno. Momci su već zaslužili balkon!!! Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Uopste nisam bila u fazonu gledanja Mundobasket-a al' dan uoci igranja sa Brazilom gomila mojih prijatelja na FB izbacise statuse podrske momcima..pa ovo-ono... 'ajde IvonKa ne budi neobavestena sedi i odgledaj. Leleeee al' ih pocepasmo! (to je zato sto sam JA gledala ) Tu se zagrejah da gledam dalje...valja i Francuze pocepati Uh, sinoc se vec malo vise nervirah aliiii..ooopet zato sto sam ja gledala pobedismo ih! Divni su moci..svaka im cast! Ne brinite, gledacu i finale... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Gledala sinoć i navijala svim srcem, iako sam opšte poznata kao antisportski tip..U jednom momentu kada se "kolo obrnulo" pomislim-gasi baksuzu jedan, izgubićemo jer ti gledaš!!!" ..međutim nisam mogla...isuviše ma zanimalo!! Adrijan and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 13, 2014 Author Report Share Posted September 13, 2014 ^ To sam i ja pomislio, ali sam ipak ostao da gledam. Možda smo razbili maler? vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Desilo se par puta da su odlučujuće utakmice izgbuljenje kada sam ih gledala..pa me prosto strah! Čak je Nole izgubio jednom prilikom kada sam odlučila da i JA gledam!!! Moj muški mi je naredio da se maknem od televizora kad je "kritično" Sada sam u velikoj dilemi šta učiniti u nedelju uveče?!?!??!?! Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 13, 2014 Author Report Share Posted September 13, 2014 Ja gledam, okrivi mene ako ne bude išlo kako treba. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Dobrooooooooo...mada si ti sportman....ali biće mi mnogo lakše kad imam "krivca" Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 (edited) Jaoooooooo, jedva čekam...lepo reče Sale: "Čuda su se dešavala i ranije, zašto se ne bi desilo i sada?!! Ono što treba da uradimo jeste da igramo 40 minuta najbolje što umemo bez obzira na rezultat." I jeste tako i srećna sam što smo već DRUGI U SVETU! Dobro...ne bi mi smetalo ni da budemo prvaci Za sve koji ne veruju u lepa čuda, ma koliko bila neverovatna, Mika Antić i njegova rečenica "Marš iz mog sokaka kad ne umeš da maštaš" - idealan su i zaključak, i najava onog što sledi.) Edited September 14, 2014 by vesticara Morpheus and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Kad god nam svrati kuma...a ima neki sport mi izgubimo! I u petak, a i jutros zvao sam je telefonom i rekao "da joj ne padne napamet ni NAŠOM ULICOM DA PRODJE u terminu utakmice...ma CEO DAN za svaki slučaj!!!!!" Morpheus and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Uh kako me drma iščekivanje!!!! Sećam se 1978. i 1990. i 1998. a 2002. kada nisam umro (bio sam samcit kod kuće, popušio kutiju cigareta tokom utakmice, vikao, skakao, psovao...kao nikad u životu). Ako ovo dobijemo... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Čekam... živa nisammmm... spremila kokice da kokam, kao da ću nahraniti celu ulicu, a sumnjam da ću barem deset pojesti... uhhhh... gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 (edited) Nije adekvatna tema (trebalo bi u Poslednji SMS..ali ovde mu je mesto) SLO- "Mi se naoružali za navijanje. Ja kolače, dragi pljesku i Nikšićko" Ja-"Za koga navija??? (wink) " SLO-"Pa valda za rodbinu! Kaže nemoj da se vređamo(angry)" Na živim mukama sam...ako gledam, (kakav sam urođeni baksuz) neće valjati po naše momke..a ako ne gledam umreću od muke i jeda što ne gledam pa neće valjati po mene.... ?!??!?!?!? Kako da ne gledam??!?!?!? Edited September 14, 2014 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 (edited) Znači, čim sam se odmakla od televizora našim momcima krenulo....ali sunce ti žarko ovi ameri ne promašuju!!! Znači crnci čim prohodaju počnu da đuskaju a kako im se hod stabilizuje dohvate se košarkaške lopte!! Odoh sad u krevet, možda krene na bolje.... U svakom slučaju ponos i čast je izaći na megdan protiv jake ekipe! Bravo momci sjajni ste! Edited September 14, 2014 by vesticara gresan and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 14, 2014 Author Report Share Posted September 14, 2014 Pogubili su se na 15:7, posle prve serije je već sve bilo gotovo. No, odličan rezultat u svakom slučaju, nemam šta da zamerim. Boli ovako težak poraz, ali šta da se radi... gresan, pleSachica and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Svaka čast momcima! Ove Amere bi trebalo testirati pred prvenstvo, ko zna šta bi im pronašli... čime li ih kljukaju?!? Morpheus, pleSachica, Adrijan and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Mozda je moglo malo bolje al ajd...sta da se radi...npr. da smo mi dali pet trica a oni promasili pet komada...e onda bi bili oko egala... :laugh: vesticara, Adrijan, Smucalica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Dočekasmo mi naše momke na onom balkonu i sve je to divno i krasno... ovi momci su to i zaslužili jer su naš ponos i dika Međutim, organizacija svega je Miligram?!? pitam se samo čija je to bila ideja i da li je razmišljao sa gramom mozga tom prilikom ili je neke druge grame imao na pameti Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts