Idi na sadržaj

Antivirus


Preporučene poruke

U novije vreme jedan od važnijih delova softvera na našim računarima. Ima ih mnogo, koliko i testova koji govore o njihovim "sposobnostima". Koje antiviruse smatrate najboljima? Koji koristite?

Probao sam gotovo sve antivirusne alatke koje postoje. Po osobinama bih izdvojio Kaspersky (iako prezahtevan), Aviru (iako ponekad usporava konekciju) i MSE (Microsoft Security Essentials) koji trenutno koristim i za sad nemam apsolutno nikakvih primedbi. Radi savršeno.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • 3 meseci kasnije...
  • 8 meseci kasnije...
  • 1 godinu kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

ESET Smart Security 6. :ok:

Do sada sam koristio različte antivirusne programe. Od F-prot, pa preko pande, kasperskog, avasta, nortona, avire itd. da bi se nekako zaustavio na NOD-32. Od tada koristim samo njihove programe, jer mi subjektivno izgledaju jako dobri, a ne koče mi računar... :)

Izmenjeno od strane člana Apolodor
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 godina kasnije...

Najbolji antivirus sad je besplatan, preuzmite ga!

Autor: mondo.rs

26.07.2017. | 11:23

Na stručnom testu sigurnosti, performansi i rada dobio je najvišu ocenu (šest, od šest), a sad vam je taj antivirus dostupan besplatno. Pogledajte o čemu se radi.

Najbolji antivirus sad je besplatan, preuzmite ga!
 

Kompanija Kaspersky Lab proslavlja 20 godina postojanja i ovu priliku koristi da svet zaštiti na nov način - svoj antivirus paket poklanja svima: „Želimo da zaštitimo ceo svet i zato svima, koji iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti da izdvoje 50 evra za antivirus, poklanjamo im ga besplatno“, objavio je osnivač i „vođa“ Kaspersky Lab kompanije, Jevgenij Kasperski u blog objavi.

Kaspersky Free je potpuno funkcionalan antivirus program, da na bude zabune, koji se od premijum verzije razlikuje po izostavljenim dodatnim modulima bezbednosti, kakvi su roditeljski nadzor, VPN, osigurano onlajn plaćanje ili po tome što ima kompletnu tehničku podršku. Ukoliko sve to želite moraćete da kupite Internet Security paket.

U suprotnom, Kaspersky Free je sasvim odgovarajuć alat za sve kućne potrebe, koji nadzire i štiti fajlove na računaru, mejlove, IM aplikacije i veb sadržaj.

Kaspersky Free možete već sad da preuzmete besplatno sa Kaspersky Lab sajta, iako u opisu proizvoda stoji da će ga Srbija dobiti tek 12. oktobra, zajedno sa ostalim zemljama Istočne Evrope. Kaspersky Lab je na poslednjem testiranju nezavisnog Instituta za IT bezbednost dobio perfektne ocene po sva tri kriterijuma - bezbednost, kvalitet rada i performanse.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...