Smucalica 5,972 Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Danas sam završila od Srđana Valjarevića - List na korici hleba i što bi rekla moja NS slatka, da sam prvo ovo pročitala, verovatno više ništa ne bi uzimala od njega da čitam, ovako sam zaokružila celokupan njegov opus A večeras se spremam da načnem priče od Judit Herman - Letnjikovac, kasnije :uredu: Quote Link to post Share on other sites
Jeca 454 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 pročitala,dopala mi se... sad se "oštrim" za ima dobre kritike.... Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Igra anđela - Ljiljana Habjanović Đurović Priča o kneginji Milici, od njenog rođenja pa do smrti. Odavno me nije tako knjiga "uvukla" u priču. :) Duga 12 and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Pocela sinoc "Autoportret sa Milenom" - Mirjana Mitrovic Biografija Milene Pavlovic Barili...pocetak, prve dve noci, posto se roman sastoji od 14 noci u kojim se govori o njenom zivotu, obecava... :ok: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Po ko zna koji put se vracam Vidi Ognjenovic. Ovaj put citam zbirku njenih pripovedaka, trenutno "Paunica". Volim njeno pisanje, ljude, neobicne, ciju sudbinu pripoveda... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Sinoc sam dobila od teta Vere na poklon Jelena Rankovic - Prohujalo s kosavom Posto je bila besana noc predamnom, pocela sam je citati....u pitanju su lagane magicne zivotne price o ljubavi... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 Pre neki dan je bila promocija knjige i ja je dobih na poklon Andrejana Dvornić - Boje kaleidoskopa Prvi objavljeni roman ove mlade devojke, njena životna priča o odrastanju i životnom putu od malog dalmatinskog Mesta do Velegrada... Quote Link to post Share on other sites
crni biser 64 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 "Praško groblje" Umberto Eko Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Dzoana K. Rouling-"Hari Poter i Dvorana tajni" :stid: crni biser and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Dz. K. R. - Red feniksa I ... K'o i ZabaC ... luda za Harijem :stid2: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Danas sam počela da čitam ''Crveni sari'' - Havijer Moro. Knjigu sam još zimus dobila na poklon, a tek sada je stigla na red... Za početak - red avanture, red ljubavi pa malo istorije... sve to prepleteno u Indiji... interesantno i opuštajuće, s obzirom da sam do pre dva dana čitala onu potresnu knjigu o životnom putu mlade Andrejane... Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Dz. K. R. - Red feniksa I ... K'o i ZabaC ... luda za Harijem Sta? Sta, sta, sta? 'Oci kod velikog gurua za Harija, sve cu da ti objasnim, ispovedi mi se, shani ptico Od kad citas? Kojim povodom? Ko te naterao? :smeh: LM, ja k'o Elac. Trenutno "Hari Poter i zatvorenik iz Askabana". Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 @ Citam u ilegali 8) ...zlotvor mi nocom gasi svetlo, pa moram da se zuljam u (na) toileTu. Al' docice dan (p o l a k o dizem pesnicu), kada cu moci slobodno da vitlam stapicem, letim metlom i budem carobnica u Redu feniksa! ... ......... Ps. Doneo klinac ceo komplet i ja mu otela ... Da utvrdim gradivo. :kez: Starsica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 Batalila ''Crveni sari'' do daljnjeg i čitam ''Pedeset nijansi -siva'' E.l. Džejms svaki komentar na ovo je suvišan... :stid2: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 El Džejms - Pedeset nijansi - mračnije pročitala u dahu... komentar na ovaj deo nemam... lepša, nežnija i romantičnija u odnosu na prvi deo ''sivu'' varijantu i pre bi naslov - mračnije pristajao prvom delu, a ova da bude siva... Treći deo izlazi 15. septembra i jedva čekam :ajde: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Počeo tu sivu nijansu, pa stao na pola. Sad čitam John Perkins - Confessions of an Economic Hitman (Ispovesti ekonomskog ubice/plaćenika) Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 Sto si stao na pola? Ja sam sasvim skrenula u mracne varijante... Jos par strana i gotova... Luiza Barton - Kuca mracnih zadovoljstava :roll: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Izgubio sam pdf, posle reinstalacije sistema nisam skidao ponovo.... nastaviću ja to, zanimljiva je. Aiko 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Jutros sam počela knjigu i završavam je do subote, jer u subotu izlazi treći deo 'nijansi' A sad, na repertoaru je: Džulijan Barns - Ovo liči na kraj a originalan naslov ''The sense of an ending'' me je oduševio kako zvuči... nekako poetičnije, primamljivije... :uredu: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Konačno je stigla i do mene, Pedeset nijansi siva Počela danas čitati i jedva se odvojila od knjige, žao mi da je pročitam za dan. :lol: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Siva pročitana Mislila sam da Mračniju naručim preko neta, ali ne mogu da čekam pa sam je počela čitati na netu :uzbud: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 ali ne mogu da čekam ja sam i drugu i treću uzimala prvi dan izlaska iz štampe... Danas sam počela da čitam od Jelice Greganović - Ispod sedmog neba za početak... sviđa mi se... :uredu: Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Dostojevski braca Karamazov , ni manje ni vise :kez: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Oskar Vajld - Slika Dorijana Greja Quote Link to post Share on other sites
maleni 7 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Radisa Jancic - Ginko zlatno drvo zivota Stvarno carobno drvo, "zivi fosil"... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts