vesticara 6,022 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Volimmmmmmmm sneg!! Volim zimu!I šetam se...i uživam! luminica, vojo, Smucalica and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Izdrzacuuuuu,izdrzacuuu Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Jutros rano... veje sneg, sve se beli...ljudi žure na posao, gledaju dole i paze kud staju, jer je bio opšti kolaps(naravno da je sneg i ovaj put iznenadio radnike Čistoće)i niko da zastane, podigne pogled i vidi tu lepotu...Sve je belo... sneg... sjaji... deluje tako čisto i privlačno...mami da izađeš i napraviš čaroliju...U jednom trenu, zastanem, podignem dlanove ka nebu i hvatam pahuljicei smeškam se... jedna od onih, mrgudnih, s početka priče, ne gledajući ima li nekog ispred sebe,naleti na mene, koja se zagledala u belo nebo - Svašta!!! Stoji na sred puta i gleda u vis?!? šta kasti... snegomrziteljka naletela na mene... zanesenu... ....eto - da se zna! Vooooolim sneg!!! pleSachica, vesticara, Mia and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 dočekala sam!!!napokon moje godišnje doba Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Daaaaaaaaaaaaaaa DAAAAAAAAAAAAAAAAA... Moj muški ga ne voli ni na slici...tako da sam morala da se vratim kući danas... Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Hej, drugari... kako volim zimu Napokon prava, pravcata zima... onako kako i treba da bude!Još pored svega, ove nedelje radim od 6.00 i svako jutro uživam u ugođaju Preko noći napada nov sloj snega, a ja prva prolazim ovim uličicama, a pod nogama škripi... diiiivota!!! Zima, moje doba vojo and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Obaožavam!!! Hladno, ali bez vetra, tako da je osećaj fantastičan! Malo je reći da volim ovakvo vreme, još kada je sve prekriveno lepim snegom. Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Ovo je nas kutak...sto volimo zimu i snijeg...ja na poslu i nesmijem reci koliko ga volim...reci ce da sam lud jer svi nesto kukaju i prenemazu se... Samo sto ja volim i proljece i ljeto...pa i jesen ima svojih ljepota... Smucalica, Adrijan and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Pitam se, pitam... preskačemo zimu ove godine ili mi se čini?!?Zar stvarno moram otići na neku planinu da bi ove zime doživela PRAVU zimu?!? Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Zar stvarno moram otići na neku planinu da bi ove zime doživela PRAVU zimu?!? To, sa odlaskom na planinu i nije tako loša ideja Smucalica and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Samo da se prijavim na ovoj temi... Čekam!!! još malo i ima da bude prava, pravcata zima Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Najavljuju za utorak/sredu... Ja,kao i obično... samo da nije kiša i meni potaman. Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 @Morpheus sad se razumemo vreme je za sneg! Morpheus, Mia and Adrijan 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 Ujutro rano, dok po mraku idem u pekarsku smenu da radim, mraz se zacaklio i da znate... miriši kao da bi mogao uskoro i da padne! Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 E samo da dobacimo do decmbra. Obožavam ga, ali mi je potrebno suvo vreme. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Poslužilo, hvala može li par tura snega, da pročisti vazduh.. i da uživam(o) u čarolijama. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts