Apolodor 709 Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Šta radi lav kad dođe iz Beča? Stavi dva cigana na kapiju... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Kako Ciga raskida sa devojkom? Mislim da je bolje da ostanemo brat i sestra. :smeh::smeh: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Zove Cigo prijatelja Cigana na telefon i pita ga: - E, šta radiš? - Ma evo, malo kar'o sestru malo prao kosu ... - Prao kosu ?! :lol: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 U posudu sa rakijom stavili crva. U posudu sa duvanom stavili crva. U posudu sa žumancetom stavili crva. Posle par dana ovi u prve dve posude krepali, a u trećoj se crv udebelio. Pitaju Cigu: - Šta možemo da zaključimo iz ovog eksperimenta? A Ciga će: - Pa kol'ko ja vidim, ko ne pije i ne puši, crvi će mu pojedu jaja! Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Gata Ciganka čoveku sa dlana i priča: - Će' da izgubiš posao, će' te žena ostavi, deca su ti bolesna, ali... Čovek, sav se ponadao: - Šta ali!? - Ali.... Će' se navikneš, brzo.... :lol: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Prodavali Cigo i Ciganka stvari na pijaci. Proleteo neki tip i ukrao jaknu sa tezge. Kaže ciganka cigi: - Muareme, ode jakna! - Jess, konacno da nesto prodamo, po kojoj ceni? - Po nabavnoj. :hhh: Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 U školi, na času biologije, profesorica predaje o telesnim izlučevinama i pita decu: - Deco, da li znate šta je to smola iz uha? Ne znate? To je ono žuto u ušima.... Mali Ciga diže ruku i pita: - Jel mislite na ono gorko? vesticara and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 DOŠAO CIGA KOD DOKTORA I ŽALI SE NA BOLOVE U UHU. DOKTOR PITA: . DOBRO, A KAKVI SU TI SIMPTOMI? CIGA: . Simptomi su mi odlični. Najviše mi se sviđaju Homer i Bart! Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Pita mali Ciga tatu: - Tato, a što drugi peču meso a mi paprike? - Ko gi jebe sine, ko im je kriv kad ne sadu papriku. :smeh: Quote Link to post Share on other sites
pufta 169 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 KAŽE CIGA CIGANKI: "VERKA, BRE, JA SAM PRIMETIO DA NAŠ ODNOS BAŠ NAPREDUJE!" -"KAKO TO MISLIŠ?" -"PA, ETO, PRVO SMO BILI BRAT I SESTRA, PA ONDA MUŽ I ŽENA, A SAD' SI MI TAŠTA !" vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
pufta 169 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 U školi, na času biologije, profesorka predaje o telesnim izlučevinama i pita decu: • Deco, da li znate šta je to "smola iz uha"? Ne znate? To je ono žuto u ušima. Mali Ciga diže ruku i pita: • Mislite ono gorko? vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Bio požar u karton sitiju i ciga prijavljuje panduru šta mu je sve izgorelo: - Piši: samsung LCD televizor! Pandur napiše. -Piši: boš mašina za veš! Pandur napiše. -Boš pegla... Pandur ga gleda, pa napiše. -Boš mašina za sudove... Pandur po..zdi: -Hajde, bre, cigo, pa ni struju nisi imao dovučenu, što lažeš tol'ko? -Agregat honda, na dizel... vesticara and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Sede Ciga i njegova Ruža u sobi, gledaju u belo, dosađuju se. TV je odavno crkao, neko zdipio radio, nema nikakve zabave... Jednog časa, reče Ciga: - E, bre Ružo, dosadan ovaj život, dete mu jebem! Pa sam nešto mislio, gled'o sam ja to na španske serije, napraviš skandal, pa odma' zanimljivo. Pazi ovako: sad kao odem ja preko kod komšinice Mare, pa se spetljam sa njom, pa onda ti uletiš i ufatiš nas na gomilu, pa onda eto skandal i o'ma' zanimljivo! - Čekaj, bre Miko, stani malo. Ajde bre JA da se spetljam sa komšijom Jocom, pa ondak ti ufatiš nas na gomilu, pa onda pravimo skandal. Može i tako, ja bi' tako! - Ej, stani bre Ružo! Pa ti uopšte ne razlikuješ skandal od batina! pufta and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Prilazi ciganka čoveku, nosi bebu i kaže mu:- "Daj dinar za Srdžan!"- "Evo dinar!"- "Evo Srdžan!" Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 PItaju cigu da li zna šta je to demokratija?-Znam, kako da ne znam. To je kad beli ljudi radu da mi cigani primamo novci od državu. -Zar ne mislite da im to nekada ide na živce?-Ide, ide ali to je onda diskriminacija!!! Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Šta je ređe od sijamskih blizanaca?- Ciga jedinac!!!! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Dođe Ciga na kiosk i traži loz koji se završava na br.64. Prodavac: - Baš mora 64 ?! - Moraaaa! Prevrne prodavac sve lozove i nađe. Posle par dana, na izvlačenju, Cigin loz bude rekordni dobitak i on se obogati. Svrati Ciga do kioska da časti prodavca sa 2.000 evra jer se čovek zaista potrudio. Prodavac: - Ne treba, Cigo, samo mi reci kako si znao da će dobitna kombinacija biti baš br. 64? Pa, ovako, brate... Sanjao sam jedan san.... Divna plaža....Po njoj trči 7 belih konja. A na njima jaše 7 divnih devojaka. Prodavac:I šta s tim?Ciga: - Pa pomnoži! Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts