Starsica 757 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Do pre nekih pola godine sam mogla da živim na pirinču, tačnije na pilavu i to sam jela u nezdravim količinama godinama. Jednom prilikom sam ga skuvala za ručak i pojela na silu. Od tada oči nemam da ga vidim a kamoli da ga probam. Isto važi i za bosiljak. Nema u šta ga nisam stavljala, ali od tog slavnog pilava, bosiljak ne mogu čak ni da pomirišem a da mi ne bude muka. Šta je to što ste voleli da jedete a sad vam je mukica od tog jela? Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Mislim da nema takvog jela. Rob sam navika po mnogo čemu pa i po pitanju hrane, što jednom zavolim - ne odvoljavam. :jok: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 Upisaćemo đuveč na listu. Jela sam ga stvarno baaaaš mnogo do skoro ali samo od onoga što ja naseckam i spremim da ubacim (paprika, paradajz, luk i šargarepa) a mama je pravila neke pakete od povrća posle leta, da se kao ne baci i da ima specijalno za đuveč pa je tu natrpala i tikvice i plavi patlidžan i nešto krastavaca, pa sam ja izmišljala i ubacila i kukuruz i grašak. Missim Pojela sam jedan tanjir, nije išlo. Pojela drugi, povraćalo mi se. Najviše zato što je ono zamrznuto bilo gumasto i nije mi leglo. Punu šerpu đuveča sam bacila u wc šolju. Nema šanse ni da ga pomirišem sad. Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 U bulju...:smeh::smeh: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 Šta? Šargarepu? Krastavac? Peršun? Paprikaš? Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Znas ti dobro sta...:lol: Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Kod mene je proces suprotan... Nema čega da sam "odvoleo"...ali sam dosta toga zavoleo...a nisam dok sam bio mali... :) Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Bas sam se napregla da se setim sta najredje kuvam..sladak kupus,definitivno! Ili ja tu ne radim nestto kako treba,kao dete sam ga rado jela,kao i ostalo povrce,ali sad ni miris mu ne podnosim.Kiselaa varijanta,podvarak npr.mi ne smeta.. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 I dalje ne mogu da se setim nečega što sam volela pa odvolela.Pre će biti nikad volela i nikad zavolela. Ono što nisam volela sam probala ali nikad nisam uspela da zavolim...hm..ima vremena..možda jednog dana... Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Prvo je volis, pa dolazi bol, pa mrznja, pa odvoljevanje, pa prastanje i zaborav. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Prvo je volis, pa dolazi bol, pa mrznja, pa odvoljevanje, pa prastanje i zaborav.E, još da objasniš koje jelo je u pitanju,pošto je ovo forum o ishrani i kulinarstvu ***Ja ne volim dinje ni ukus ni miris...nikad nisam i nije bilo sile da me natera da to jedem...Pre neki dan sam bila kod majkei ona mi nudi parče- Ma daaaaj... samo kockicu... probaj... šta te košta?!?Šta me košta?!?Koštalo me života! Izašao mi na nos!Da bi ugušila miris i ukus koji je ostao od dinje,omlatila sam 9 (slovima devet!!!) kugli svih mogućih raspoloživih ukusa sladoleda u Odžačanki shumica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 E, još da objasniš koje jelo je u pitanju,pošto je ovo forum o ishrani i kulinarstvu varivo od tikava i jedna vrsta spanaca Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts