Apolodor 709 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Posle popodnevne dremke odem u kuhinju da skuvam sebi kafu kada tamo - na sudoperu buba rusa (iliti bakula kako je zovu na brodovima). Odmah mi je preselo... Vapim za pomoć: Kako ih se efikasno rešiti? Molim svakoga ko je imao iskustva sa njima da mi pomogne. Hvala.... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 E ovako, mi u vrtiću nismo mogli da živimo od njih! Znači ni deratizacija svakog petka nije pomagala...aaaaaali ovo je 100000% pomoglo!! 2 skuvana žumanca (belanca ne!!) 1 srednje veličine kuvani krompir 1 kesica Acidi borid praška (kupuje se u apoteci-nije skupo) To sve lepo umesiš, napraviš male "klikere" i postaviš po ćoškovima, i mestima gde ih ima. Ovo jedu kao lude i omađijane a crkavaju samo tako!! Potamanili smo ih totalno!!! Provereno i "radi"!! Srećno. :) Apolodor and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 E ovako, mi u vrtiću nismo mogli da živimo od njih! Znači ni deratizacija svakog petka nije pomagala...aaaaaali ovo je 100000% pomoglo!! 2 skuvana žumanca (belanca ne!!) 1 srednje veličine kuvani krompir 1 kesica Acidi borid praška (kupuje se u apoteci-nije skupo) To sve lepo umesiš, napraviš male "klikere" i postaviš po ćoškovima, i mestima gde ih ima. Ovo jedu kao lude i omađijane a crkavaju samo tako!! Potamanili smo ih totalno!!! Provereno i "radi"!! Srećno. i to ne znaju oni ameri istrebljivaci sto tamane bube na Discovery-ju? :hhh: Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 boraks (borna kiselina), secer u prahu i zumance. napravis kao testo za rezance. skoro da se drobi u ruci... pa razmrvis ide dosta secera :fijuk: vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Ne znam da li oni znaju, ali znam da smo mi sa nevericom reagovali kada nam je jedna medicinska sestra dala ovaj recept...no pošto nije skupo vredelo je probati i zaista ti kažem da je "sjajna stvar"!! Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 pa da znaju sigurno ne bi probali...zumance :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 :bek: ja sam ozbiljna!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts