Jump to content

Recommended Posts

[TABLE="width: 640, align: center"]

[TR]

[TD]1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14[/TD]

[TD="align: left"]CRVENA ZVEZDA

CEDEVITA

PARTIZAN

CIBONA

BUDUĆNOST

IGOKEA

KRKA

MEGA VIZURA

MZT

OLIMPIJA

RADNIČKI

SOLNOK

ZADAR

ŠIROKI[/TD]

[TD]22-4

19-7

18-8

17-9

15-11

13-13

12-14

12-14

12-14

11-15

10-16

8-18

7-19

6-20[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

POLUFINALE

[TABLE="width: 640, align: center"]

[TR]

[TD="align: right"]C. ZVEZDA[/TD]

[TD]70:75[/TD]

[TD="align: left"]CIBONA[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]PARTIZAN[/TD]

[TD]79:81[/TD]

[TD="align: left"]CEDEVITA[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

FINALE

[TABLE="width: 640, align: center"]

[TR]

[TD="align: right"]CIBONA[/TD]

[TD]00:00[/TD]

[TD="align: left"]CEDEVITA[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Edited by Morpheus
Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Košarkaski klub Partizan pobedio je večeras ekipu Širokog u Beogradu konačnim rezultatom 63:58.

„Ne volim da se podvlači, ali smo imali šest uzastopnih poraza, to nije bilo lako to podneti, mogu da zamislim kako je podneti 12 uzastopnih titula. Bilo je naslova da je usledio propast Partizana, eto videli smo večeras da to nije slučaj. Voleo bih da su navijači ujedine i zajednički da se navija“, prokomentarisao je Duško Vujošević.

Saša Pavlović je bio jedan od najefikasnijih u Partizanu i dao je snažan doprinos pobedi.

http://youtu.be/9GY0coPht7Q

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Sinoc sam bio svedok druge polufinalne utakmice ABA lige 2014 godine. Ambijent kao i uvek dostojan crno belog dela sveta, crno bele kombinacije koja ne trpi nista crveno. Ipak ta crvena boja je u poslednjim sekundama donela pobedu zagrebackom timu i udaljila Partizan od učešća od EL u sezoni 2014/15. Cedevita!

Da li je baš tako...moguće je. Sada, posle skoro 20 sati od tog dogadjaja mogu da kažem da mi je drago što sam bio na toj utakmici, što sam gledao i osetio toliku ljubav navijača prema svom klubu kao i nebrojano puta do sada. Moj klub i ne mora biti prvi jer mi znamo šta je sport, šta znači dobijati i gubiti utakmice, mi ne zviždimo svojim igračima kad izgube kao što to drugi čine, mi dolazimo na utakmice da uživamo u igri naših igrača, mi pevamo našim idolima 45 minuta posle poraza...

Mnogi se raduju i misle da je završeno vreme dominacije Partizana i da je naša šampionka vladavina bila tortura koja je trajala skoro 13 godina. Ja to ne razume i ne prihvatam.

Partizan je institucija koja traje više od tog vremena i koja će trajati još dugo vremena. Partizan je klub koji je u Beogradu ali i štirom Evrope pobedjivao ekipa koje imaju budžet od 75 miliona evra na godišnjem planu, mi smo ekipa koja je uvek konkurent bar za F8 ili F4. Pobedjivali smo Real, Makabi, CSK, Barselonu, Baern, Pao, Žalgiris... Mi smo bili prvaci Evrope.

Drugačije i nije mogla da se završi ova sezona nego ovako. Bolno i tužno. Ovo je godina u kojoj su se desile povrede koje se nisu desile niti jednom klubu ikada. Bertans, Vesterman pa Milosavljević...teške povrede koje odvajaju igrača od terena najmanje 9 meseci. I kada se sve smirilo i ublažilo dolaskom Saše Pavlovića otišao je Kinzi. Neverovatan košarkaš, moćan i vanserijski ali loš čovek, čovek bez morala...

Dakle, da li ima mesta za brigu? Ne znam, pokazaće vreme.Želim samo da u klubu ostane Duško Vujošević i da nastavi dalje sa radom ako mu dozvoli zdravstveno stanje. Još mnogo njih koji igraju košarku bi volelo da radi sa njim i da od njih napravi košarkaša kao što je to uradio sa Aleksom Marićem, Nikolom Pekovićem, Bo Mekejlebom, Janom Veselim...

Bilo je divno videti kako 20 000 srba skandira Veseli Janu kada je došao u Arenu, kako ta ista publika pozdravlja Nikolu Pekovića, kako oni od srca otpozdravljaju i obecavaju da ce završiti karjeru u klubu koji je broj jedan za njih, Partizanu. Tada će opet samo nebo biti iznad nas!!!

Partizan - Cedevita 79:81

http://youtu.be/eISq3Xc3b2M

Edited by Faramir
slovce
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...