Idi na sadržaj

Nove LK, zdravstvene,... pa dokle više jebote?!


Preporučene poruke

I tako će Srbadija ponovo morati da uzima nove zdravstvene, nove plastificirane sa čipom valjda. Ok, a nije li moglo odmah da se one stare zamene plastikom, nego prvo ovim gomnima što lepe nalepnice po njima? Ono, šta je prednost lepljenja markice u odnosu na lupanje pečata jebem li ga ali valjda je to bio neki pomak u odnosu na one stare zdravstvene... a sad konačno plastika. Aj' bar se neće raspadati tako brzo ko one stare (valjda) i neće se lepiti glupave markice.

Ali LK! Na LK sam se nadavao para u zadnjih pet godina koliko neko nije za ceo život. Prvo zamenim staru plastičnom, bez čipa naravno (pametnjaković), pa onda promenim prebivalište pa opet vadi novu LK. E, sad ja 'pametan' uzmem sa čipom i eto kao miran sam :lol: Al' oćeš evo opet ni te ne valjaju pa mora nove da se uzimaju (sa sve čipom) po nekom novom evropskom standardu (nema veze što nam je sve ostalo po afričkom standardu), pa kad jednom za 1000 godina uđemo u EU, da imamo LK po standardu da ne moramo ponovo da ih menjamo :hahaha:

Kad god ova država prdne u čabar i ostane bez para, seti se nečega genijalnog - izdaje nova lična dokumenta za građane. Oćeš-nećeš moraš da platiš i tako jedno 7,5 miliona puta i eto ti parica za bušan budžet. Jebiga. Potrošila Bekuta i ostala bagra. Mora da se napuni nekako.

:jeee:

:zavesa:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 112
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Adrijane, meni u firmi napravili novu ZK....ali je zato moj muški čekao poslednji sekund...jer ga je mrzelo da ide tamo i čeka red.  Na žalost to nisam mogla umesto njega da odradim. Na konto čekanja

Dali ti ,jel? Imao si vezu,priznaj 

Mene po fotografiji neće prepoznati   Ni rodjena majka me ne pozna  

Zakačene slike

A šta ako neću čip? I čemu čip? Pitali su me, rekla sam da ne želim da budem čipovana i tačka.

Jedino u svemu što me teši jeste da ću se nafrizirati da izgledam kao sav normalan svet a ne kao sada. :ggg: Lepo sam se doterala, rekoh samo da popravim kosu koju je smrsio vetar kad đavola, nema ogledala a oni fotografišu, na brzinu, ni obrve da naoštrim nisam stigla. Ne, to nisam ja, to je katastrofa u crno-beloj boji. :uzbud:

Lukava je naša vlast a mi, naivni... i poteče Đoletova pesma u sred opštedruštvene teme. :kez:

Briši T.Bashi ako ne valja. :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja u aprilu zamenio staru ličnu kartu za ovu novu, ako zamena bude obavezna ub'o sam k'o prstom u ... fekalije. :lol:

Nije to ništa novo, samo su prepisali recept iz BiH gde već u tri navrata menjaju pasoše. Kako se koja bagra nađe na vlasti tako promeni dizajn pasoša, jadni građani i poslednju crkavicu daju za dokumente.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Па види овако, ја да сам пре неку годину узео чиповану не бих вадио опет нову када сам мењао пребивалиште. Само би променили адресу захваљујући том чипу који нисам имао. Овако јеби га. За 15 година сам променио 4 личне карте, три пасоша и не знам колико здравствених кљижица.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 6 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...