Faramir 537 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Izvini, ali.... Booooggdaaanooovic opet cepa mreziceeeee, nooovaaa trojkaaaaaa za Partizan, moskovljani su na kolenima i .... :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Moram ovaj tekst Šarenca staviti ovde... ovom čoveku Prva pobeda Partizana u TOP 16, novi podvig, izvojevan je posle teške i velike borbe "prsa u prsa". U iscrpljujućoj bitki za svaki koš, ključna je bila odbrana poslednjeg napada CSKA. Kao onomad u Pioniru protiv Barselone, trener Partizana Duško Vujošević je iznenadio mnoge i nije naredio igračima da prave faul da bi imao poslednji napad, već je komandovao zonsku odbranu, i rezultat je stigao! E sada opet slede "Sećanja"... ali drugi deo. Slažem se sa većinom da odbrana u većini slučajeva odlučuje pobednika, te da je možda najbitniji segment košarkaške utakmice, ali u nekoliko ranijih analiza govorio sam i o tome da je za pobedu ipak potrebno biti i napadački orjentisan, jer to je u stvari najvažnija nadogradnja velikog defanzivnog truda. Pominjao sam takođe da ukoliko Partizan pređe broj od 70 datih poena, može gajiti veću nadu u trijumf. Ko ne veruje, brzo u pretragu ranijih tekstova. Samo napred. Od ukupno 13 ovosezonskih evroligaških utakmica Partizan je pet puta postigao preko 70 poena, i iz toga je ostvario četiri pobede! Pametnom dovoljno! Ali da opet ponovim - nije to nikakvo bavljenje pogađanjem i predviđanjem, već mnogo puta do sada dokazana teorija, kao i ono sa slobodnim bacanjima.... Bogdanović dokazuje da je sa pravom proglašen liderom ovog tima. Svojom partijom zasenio je i saigrača iz reprezentacije, kapitena Srbije Nenada Krstića, koji je takođe sa 27 poena odigrao najbolju partiju u sezoni. Kinzi pokazuje da je zaista svestran igrač i opravdava uloženo, Lovernj je uvek na visini zadatka. Iz Partizanove četvorke koja vuče tim, u krizi je jedino Milosavljević. Par reči u odbranu centara Partizana oko kojih se ovih dana vodi prilična polemika. Još jedan dokaz da za njih nema dovoljno upotrebljivih lopti je i odnos asistencija na utakmici protiv CSKA, a on je 16-8 za ruski sastav. Generalno dugajlije u košarci kasnije sazrevaju, i ponekad je potrebno "kljukati" ih loptama do iznemoglosti da bi od njih dobili pravi učinak u pravo vreme. U suštini Partizan je zbog hrabrosti, pre svih Bogdanovića, pa Kinzija i Lovernja, došao do pobede koja će mnogo učiniti za samopouzdanje mladih igrača u crno-belom. :uzbud: Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Tesko igramo u EL ove godine. Problemi su ocigledni i povrede su odnele svoj danak. Da je Partizan kompletan, tesko bi se gostujuci igraci radovali bodovima osvojenim u Beogradu. I pored svega, mozemo biti ponosni na ove nase igrace: Nemanja Bezbradica, Partizan NIS Belgrade, Tarence Kinsey, Partizan NIS Belgrade, Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Ovom prilikom sam izdvojio samo jedan mali deo intervjua koji je Predrag Danilovic dao za "Naše novine", a objašnjavajući trenutna i aktuelna dešavanja u KK Parizan i tzv slučaj "Bogdanović"... "Bez veze se digla velika prašina oko Bogdana, KK Partizan je uvek vest i ja to razumem. Naš rad i naši rezultat su kod velikog broja ljudi koji su se pretvarali da su pristojne osobe izazvali ono najgore u njima i počelo je radovanje tuđoj nesreći, što je prilično odvratna stvar. Trener je mladog igrača ostavio u svlačionici, iz njima poznatog razloga, to je najnormalnija stvar koja se dešava u svim klubovima na svetu. Ne pada mi na pamet da ubeđujem nekog da Vujošević Bogdanovića voli kao svog sina, i to samo glup i zao čovek ne može da vidi. To je zla krv ljudi koji su osetili da Partizan negde krvari i sada kao zveri napadaju. Ono što je istina i što ja mogu da obećam jeste da će te zveri ponovo biti u kavezu gde su i bile. Svake godine malo provire, a onda se posle smire. Jer mi se, za razliku od nekih, ne radujemo ničijoj nesreći". Izvor mozzartsport.com, Naše novine Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 13, 2014 Author Report Share Posted March 13, 2014 CSKA - Partizan 84:52 :kez: Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 (edited) NAMA NIKO NIKADA NECE MOCI POSTAVITI PITANJE WHO THE FUCH ARE YOU? Edited March 21, 2014 by Faramir Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 u top 10 poteza ovog kola nalazi se i fatalna trica BogdanoviiiiiiĆ!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts