Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 56
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Naravno da znaju oni, a i jos mnogi drugi ko smo mi....evo ovde je zabelezen delic toga. P.S. Joooj sto volim ovooooooo :hhh:

Najjače evroligaške ekipe će dolaziti u Srbiju i u narednih tri i po meseca. To je zasluga crno bele košarkaške institucije, koja je po ko zna koji put napravila podvig, uprkos saplitanjima države. D

ne sećam se da sam ikad nipodaštavao košarkaše a ni trenere a klub Crvenu Zvezdu poštujem kao velikog rivala i jedva čekam da se odmrzne i da ponovo igramo derbije

I, naravno, opet jebada pred kraj... :neurotic:

- Kada uporedim Zvezdu od pre tri godine sa ovom danas, mogu samo da pričam o zaslugama ljudi što taj klub igra Evroligu, ima punu halu i više novca od nas. Zato zaslužuju čestitke, a da im želim da dobijaju, i ne želim.

Ovako je prokomentarisao trener Dule Vujošević epizodu Crvene zvezde u Evro ligi. :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

“Presrećan sam zbog ove podebe. Dobili smo jedno velikog protivnika, jer Fenerbahče ima ovog momenta sve ono što čini jedan veliki klub, a to su veliki igrači, trener koji ima najbolje rezultate u Evropi i odličnu upravu. Svaka utakmica u Evroligi je za nas mnogo važna, a ova može da bude kvalifikaciona za drugu fazu, ali još uvek zavisimo od drugih rezultata, utakmice koju Nanter igra sutra sa Budiveljnikom, kao i naš meč sa CSKA, ali je napravljen veliki korak ka plasmanu u drugu fazu. Svesni smo da se još uvek nismo plasirali dalje, ali ova pobeda sama po sebi van konteksta šta znači u takmičenju je sigurno trofej za ovaj mladi tim. Zahvalan sam igračima na ogromnoj borbenosti i kvalitetu koji su pokazali, jer na taj način ogroman napor koji i ja zajedno sa njima ulažem dobija smisao. Mislim da je uspeh već što smo u veoma teškoj grupi Evrolige bili ravnopravni učesnici, a fantastičan uspeh bi bio plasman u Top 16 fazu”, istakao je trener Partizana NIS Duško Vujošević.

Fenerbahče: Mekejleb 11, Onan, Bjelica 8, Ermis, Mahmatoglu 2, Kleiza 5, Vidmar 2, Žorić 14, Sipahi, Birsen, Bogdanović b. 14, Preldžić 21.

Partizan NIS: Aranitović, Lovernj 18, Dalo, Milutinov 2, Milosavljević 18, Bogdanović 19, Gagić, Musli 2, Šalić, Andrić, Kinzi 20, Bezbradica.

Izmenjeno od strane člana Faramir
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Imamo pobedu više od ovih pajsera i ne idemo dalje. :roll:

Pa naravno da ne idete dalje kada niste dovoljno dobri. Imate pobedu vise u grupi koja lici na cirkus...vise srece drugi put :kez:.

P.S.

Jel ti zao sto ne sviras? :hhh: Bice EL Top 16 na Tv-u, kao i do sada, sve ces moci da vidis, a mi cemo da navijamo (mnogo smo jaki) ... :fijuk:

Umalo da zaboravim, ni ovde vas nema, a mi redovno na prvim pozicijama :ggg:

Izmenjeno od strane člana Faramir
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Zvezda je deseti tim po indeksu korisnosti Evrolige (partizan 21.), peti tim po broju postignutih poena, treći po broju skokova i jedini tim sa pozitivnom koš-razlikom koji nije prošao dalje. Osim toga, tri meča smo izgubili u poslednjim sekundama. Mene ovo učešće u Evroligi nimalo nije razočaralo, jako sam zadovoljan pokazanim. Mi kad uđemo u neko takmičenje, u njemu zaista i učestvujemo, ostavimo trag.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Najjače evroligaške ekipe će dolaziti u Srbiju i u narednih tri i po meseca.

To je zasluga crno bele košarkaške institucije, koja je po ko zna koji put napravila podvig, uprkos saplitanjima države. Dule i klinci su odradili veliki posao sa mizernim sredstvima i svaka im čast na tome.

S druge strane, u gubitnike iz Železnika je uloženo brdo para. Kupovali su igrače iz prve petorke EL, NBA igrače, i to u junu, kad su najskuplji. I džaba. Jer luzeri su luzeri. Srećan im put u Nižnji Novgorod, tamo im je i mesto. Neka igraju u kupu Lilijane Ronketi, sa Panioniosima i ostalom sebi sličnom boranijom.

A naša top16 žurka počinje 2.1. u Areni, protiv NBA Reala, ekipe koja je izrazito dominantna u Evropi ove sezone. Zatim idemo Pešićevom Bajernu, pa nam dolazi CSKA i onda gostovanje u Nokia Areni. Paklen raspored u prvim kolima. Ali ne sumnjam da će crno beli ratnici dostojno reprezentovati srpsku košarku, kao i uvek.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Вујошевић: "Настављамо да правимо чудо, после блокаде рачуна, повредама играча, са свим проблемима који нас прате, захваљујемо се навијачима. РТС више најављује Еврокуп, и о нама говори у потцењивачком смислу и говоре о нама у негативном смислу, како не требамо да будемо шампиони у овој сезони, то је мој коментар вечерашње утакмице, АЛИ МИ СМО СПОРТ КЛУБ, ТО ВАЖИ И ЗА ВАС"

:hhh:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...